Christian

Trodde aldrig att jag skulle kunna falla för någon eller börja älska någon så mkt igen som jag älskar dej..Du har lyckades ta fram känslor inom mej igen som jag inte längre trodde fanns kvar inom mej efter all gammal skit som legat och grott inom mej.. Men du har lyckats och de gör så att jag älskar dej ännu mer för varje dag som går...Du finns alltid där för mej..Dom dagarna som jag inte får träffa dej saknar jag dej nått enormt mkt och dom nätterna som jag inte får sova intill dej och höra dina andetag så kramar jag min egna kudde å tänker att de är dej som jag kramar om! Jag ÄLSKAR att vakna upp vid din sida å se ditt fina ansikte! Dina kramar, dina pussar är helt oemotståndliga, hela du är de! Jag vet att jag har reagerat konstigt mot dej, men de är bara för att jag är så jävla rädd för att mista dej, för de skulle jag inte klara av! Att inte få känna din närhet, få krama om dej, pussa dej på kinden å på munnen, bara tanken på att inte få känna det nått mer är skrämmande! Mitt hjärta slår så hårt för dej så de går inte att beskriva i ord, varje gång jag ser dej så pirrar det till i magen och de känns som hela världen stannar! Jag vill bara vara med dej och ingen annan...

Sen vet jag att jag är jävligt envist och som du säger är väldigt negativt, men sån är jag men jag kommer göra allt för att försöka ändra på de! Jag skulle kunna gå genom eld och vatten för dej! Skulle kunna dö för dej.. Och jag förstår att de är jobbigt för dej när jag reagerar som jag gör på vissa saker och jag förstår att de är jobbigt för dej när jag kan känna hur mina panikattacker är på väg och jag måste ta mina mediciner för att de inte ska bryta ut och jag förstår att de är jobbigt hur de är med min pappa och de jag har berättat för dej, självklart förstår jag att de påverkar! Och jag vet att jag inte klarar av att sitta å gråta i dina armar även hur mkt som jag vill de för jag vet att du skulle inte fråga varför jag grät, du skulle bara hålla om mej och låta mej gråta och berätta om jag ville berätta, men tyvärr så är de så svårt för mej att sitta å gråta framför en person, men en vacker dag så kommer jag kunna de och då hoppas jag att den personen är du Christian!

Jag älskar dej så OTROLIGT mycket! Det kan inte beskrivas i ord hur mkt som jag älskar dej...Och som sagt jag trodde aldrig jag skulle kunna älska en person så mkt igen, men jag är glad att den personen är DU! Jag kommer som sagt göra allt för dej, är beredd att dö för din skull..Vill bara vara med dej och ingen annan..Du är en STOR del av mitt hjärta!

Älskar Dej!


Bad Day

Tårarna bara sprutar ur ögonen på mej och har nu gjort i ett par timmar, fan de tar aldrig slut va.. Dagen börja rent åt helvete dåligt...Sen när jag var hos min psykolog så blev de ju genast inte bättre heller och sen uppe på jobbet så kändes de som hela jävla Nordby Shoppingcenter rasa ner i huvudet på mej....Fan saker ändras så jävla snabbt! Stod fanimej rent ut sagt och grät framför kunderna, de gick inte att hålla tillbaka tårarna (anledningen till alla tårar vill jag inte riktigt berätta ännu) sen så kom Suzz ner när hon hade slutat å helvete vad jag grina, jag nästan rent ut sagt låg nere på golvet inne i lunchrummet å grät å grät å grät... Som sagt tårarna bara rinner ännu och jag orkar fan inte mer snart...Gränsen är fanimej snart nådd! En sak till som sker så vet jag inte vad jag gör....Dagen idag har fanimej tagit knäcken på mej och sugit musten ur mej, totalt!


God Jul

Trots DUNDER förkyld så blir Julen helt UNDERBAR hoppas jag!

God Jul Alla Fina Nära å Kära


Hemma igen

I tisdags så var de meningen att jag skulle sova hemma efter att sovit hos christian lördag, söndag och måndag så åkte jag hem på tisdag efter jobbet för att sen på onsdag åka hem till christian å sova där tills idag. Men de blev ändrat, sakna min Christian så mkt så åkte in till honom redan på tisdag kväll, var bara att packa ihop saker som skulle med å sätta sej i bilen å åka in till honom,,,:) Vad gör man inte när man är kär?? Så dessa dagar hos honom har bara vart helt FANTASTISKA bara att fått vara med honom hela tiden gör mej glad :) Att krama honom, sova bredvid honom åh bara tankarna på honom gör att de börjar att flaxa stora fjärliar i magen på mej :) Han är mitt hjärta, gör allt för honom!!

Så som sagt idag så har jag "flyttat" hem igen...Känns redan konstigt att inte ha nån nära sej hela tiden, undra hur de kommer att gå å sova inatt utan nån som ligger bredvid mej?? Tror fan inte att de kommer att fungera alls, men men.... Saknar iaf Christian....JÄTTEMYCKET!!!

Idag har jag vart hos min psykolog å pratat av mej igen om allt med pappa! Idag var de riktigt jobbigt, jag grät å grät å grät...Ibland börjat man fundera på hur många liter tårar som man kan framkalla?? Ja nått så in i helvete jobbigt var de iaf, satt å grät å skaka när vi prata om allt med pappa och de känns som att de aldrig komma att kunna att läkas..nångång även hur mkt som jag vill de..Tänker mkt på pappa varje dag, men a jag vet inte.. Men de hjälper att jag går hos min psykolog å pratar med henne å får gråta av mej...

Men nu ska jag ta en dusch å sen slänga på en film...

Puss å Kram

Till Min Syster

Dom kommer att försöka värja sig, så gör det som vill att du gör.
Konstens poliser går en frusen stig, på säker mark utan himel ovanför.
Dom kommer att försöka tämja dig, och sänka dig med måttfullhet och sans.
Dom kommer att försöka lura dig, och säga att den väg du går den leder ingenstans.

Jag är där jag går med dig
genom mörker och hällande regn
Genom höstens tröga grind
genom vårens varma vind
till det sista havet min vän

Och när du trampar i förbrukade spår, och vesslorna väser att vi har sett dig förr.
Vi har sett dig falla och slira där du går och dom slår igen din vidöppna dörr
och när du saknar nån annans hand och minnen trängs med allt som aldrig blev av
när alla du älskar har flytt till fiende land och du strandar på dårarnas hav.

Jag är där jag går med dig
genom mörker och hällande regn
Genom höstens tröga grind
genom vårens varma vind
till det sista havet min vän

Och du ska måla din egen färg, och på din himeln ska det skrivas att du kan,
och det ska eka över skog och berg att sanningen ljuger och att drömmen är sann.

Och jag är där jag går med dig
genom mörker och hällande regn.
Genom höstens tröga grind
genom vårens första vind
till det sista havet min vän
till det sista havet min vän
till det sista havet min vän.

Du vet att jag älskar dej och finns alltid där för dej...Går genom eld och vatten för dej syster! <3

Puss Lillsyrran


RSS 2.0