Orkar inte idag

Orkar inte att skriva nått roligt idag. Är för trött och har så JÄVLA ont i nacken å hela ryggen så jag tror fanimej att jag snart går under! Nu blir de sängen imorn har jag sovmorron till typ senast 12, börjar 14 !

Natti Natt


Söndag

Har vart lite trött idag... Var väl i säng runt 04.30 imorse efter att jag kört hem dom galna bullingarna å min kusin kommit hem till mej efter jobbet, men är väldigt nöjd över dagen igår när jag fick umgås med mina Grabbar, haha! Tänk om man hade sånna lördagar varje dag? Oj vad livet skulle vara bra då, slippa allt jobbigt som ligger och gnager i en dagarna ut och in och det är bara rena turen att hjärtat klappar ändå. :(

Idag så har jag jobbat ett par timmar och jag får säga att de var riktigt kul att jobba idag, vi sålde mkt bra jag å Ronja och kunderna ville verkligen handla så de var kul. Jobba mellan 12-17 men gick hem runt 16.30 men då var de ganska lugnt så tror att hon klara sej :) Efter jobbet så åkte jag in till Strömstad för att träffa Nicklas å Philip, hade nämligen köpt en åsna som sjunger och viftar på öronen inne på Iett idag till lilla Philip. Tkr de är så kul när man träffar lilla Philip nu för han verkligen springer fram till mej och kramar mej, mysiigt, mosters lilla gullunge:) Men självklart gör han ju så med alla i släkten som han ser, han är sååååå sööööt :) Men han tkt iaf om åsnan och han starta den om och om igen och stod och dansa med till den :) Nu till den stora frågan, vad syster yster kommer att tycka om den? haha kan känna på mej att hon nog kommer nog tröttna på den, haha får se om jag får rätt :) får ta och fråga henne på torsdag när jag ska dit.

När jag sedan kom hem så satte jag igång diskmaskinen och tvätta ett par tvättar med kläder, sen tog jag en dusch och nu har jag slängt mej på soffan. Jag har nämligen fått så JÄVLA ont i nacken och det värker ner i hela ryggen på mej. Jag kände det igår under dagen att jag var väldigt spänd i nacken och Pära sa att jag var alldeles svullen i hela nacken och sen inatt har det bara blitt värre så det har spridit sej ner längs hela ryggen och börjar känna nu att det börjar värka lite i benen :( Men hoppas att de släpper under natten så jag slipper att gå runt och ha ont imorn på jobbet, då är de heldag som står på programmet.


Jag ger upp. Jag orkar inte bli besviken.

Lyckad Dag :)

Idag så har jag haft en bra dag kan jag säga :) Idag runt 1 så ringde Pära å Rickard å väckte mej, dom var på väg till monster race i ed. Så då gick jag upp å käka lite frukost, sen så åkte jag hem till Bullarn och fixa min bil lite grann. Efter dom hade vart på monster race så kom dom och hämta mej hemma i Bullarn för då skulle vi åka ner till sportshopen å handla lite :) Men innan vi kom iväg så skulle ju självklart grabbarna in i ladgården å kolla på det som Pålle håller på att bygga å så tjöta dom lite med Pålle å Pålle verkligen älskar att tjöta med dessa grabbar eftersom dom tkr så mkt om jordbruk å bla bla bla, haha men tillslut så fick jag dom till att vi skulle åka så då åkte vi som sagt ner till sportshopen, där det var rea på rea priset så jag tänkte ju att fan nu kommer jag att bränna pengar å jag som inte ska köpa mer kläder, men jag var faktiskt duktig köpte bara en kjol å en topp å detta gick på 149 kr :) grabbarna var förvånade att jag inte shoppa som fan haha, dom köpte mer än mej faktiskt! Sen så åkte vi upp till tanum och käkade pizza på cleopatra å sen så åkte vi ut till Rickards chef där hans firma bil stod som han skulle hämta och vi styrde sen bilen till Bullarn igen hem till Rickard och lämna hans firma bil och sen så åkte vi hem till Prästgår'n där vi drack kaffe och käka kladdkaka och vi var väl där ett par timmar innan grabbarna åkte hem och jag åkte hem till mej och kolla på filmen Män som hatar kvinnor och FAN va bra den var, men lite äcklig hade gärna velat haft nån att hålla om under filmen men de gick bra ändå..Men som sagt är jättenöjd över dagen det är tur att jag har mina grabbar haha som ser rakt igenom mej typ å ser till att jag kommer ut på nått än att bara sitta hemma och tänka på dej och sakna dej.

Så nu sitter jag och pratat med min kusin annas pojkvän på facebook, hur trevlig grabb som helst :) Pratar om allt mellan himmel och jord haha! Ska åka och köra hem några från bullarn sen så är i grebbestad och festar ikväll, ska jobba imorn men börjar inte förran 12 och ska bara jobba 5 timmar så de är ingen fara så sova kan jag göra imorn haha!

Men som sagt har haft en toppen dag med mina grabbar :) Thank You!

Så nu ska jag slänga på en annan film och glo på under tiden innan jag ska hämta Bullingarna å se till att få hem dom, hehe

Puss och Kram


Sömnlös

Har precis kommit hem efter att ha vart i strömstad och hämtat Marcus å Niklas som vart ute på Oxygen och innan dess så körde jag hem Pära å Rickard till Pära. Kvällen har vart okej, vad med Rickard å Pära en sväng ute hos Sören där dom förfesta sen åkte vi till Thomas där det var en massa dalmasar! Men åkte sedan hem och lade mej, men de blev inte mkt sömn för en halvtimme senare så ringde de på dörren och in så ramla Pära och slängde sej på soffan å sten sov, haha..

Så nu har jag som sagt precis kommit hem och känner mej inte trött och kroppen bara skakar. Känner mej bara ledsen och allmänt nere. Jag saknar dej nått så fruktansvärt, jag vill ha dej HÄR hos mej 24 timmar om dygnet 7 dagar i veckan, men det går ju inte och kommer aldrig mer att göra det heller. Trodde pärsen skulle gå över efter ett tag men det känns som att de bara blir värre och värre för varje dag och jag orkar snart knappast att stå på benen, hjärtat känns bara slut. Jag vill inte somna och jag vill inte vakna heller känns det som...Fan oxå! Det gör så ont så ont... Och jag orkar snart inte mera känns det som. Tänker så mkt på dej så att det gör ont och jag vill bara att du ska sluta att värka i mitt bröst.


Smärta

Smärtan river och sliter
det stormar och drar
det känns som om någon kliver
över mitt hjärtat garn
  Smärtan lever och frodas
med taggar och barn
det känns som om mordet
gällde mitt egna jag
  Smärtan blundar och gråter
den frodas och dör
det känns som om en gåta
inom mig dör.

Jag skulle göra allt

Jag önskar du ville sluta att värka i mitt bröst
Men inget är sig längre likt sen dagen du lämna mej
Men även om du är långt härifrån så är min tanke hos dej
Jag skulle göra allt för att få känna ditt hjärta slå emot mej
Höra rösten i mitt öra som säger Du jag älskar dej
Jag skulle göra allt för att få se dej ännu en gång le emot mej
För även om du är långt härifrån så är min tanke hos dej

:'(

Finns det någon annan som älskar dej så som jag?

Solen går upp väcker världen till liv i min dröm ligger du tätt till.

Det känns lite bättre men hjärtat det gråter, du finns här 24-7


Kee på'tt

Idag så har jag jobbat 10-17 å dagen började inte bra alls på jobbet. På platser har dom stängt av så att vi personal inte kan parkera där. Oj jävlar vad sinna jag vad. Är så förbannad på det jävla centret ibland så jag bara vill spy!! Annars har dagen vart ok och vi har haft grejer att pyssla med i stort sett hela dagen. Men har känt mej nere å ledsen på jobbet idag. Tur att jag har Suzz, Ewa, Mia, Mamma å Peter som piggar upp mej genom att bara finnas till :) Peters goa kramar gör mkt bara. Efter jobbet så åkte jag hem skulle egentligen vart till Pära och ätit men de sluta med att han kom hem till mej istället och hade köpt med sig pizza, tog även en smirnoff :) Sen så skulle vi ju försöka få upp taklampan som jag ska ha inne i sovrummet/tvrummet lr ja rättare sagt Pära skulle fixa de, jag som vanligt sprang ju bara runt och vela och var bara i vägen kändes det som, hehe klassiskt mej :P men han fick inte iordning på den iaf, det tändes inte när jag tryckte på knappen så han skulle komma en annan dag och mäta strömmen eller vad fan han snacka om  för att se så att själva tryck knappen för att kunna tända lampan har ström i sig.

Jag är så jävla keel på allt just nu känner jag. Vill inte göra nått typ, vill helst bara ligga hemma i sängen och aldrig mer gå ut och visa mej för folk.  Idag så började buggen igen men jag hade fan ingen lust att gå och hade de ju lika trevligt hemma med Pära, men som sagt känner inte för nått just nu.

Imorn är de heldag på programmet, känner inte alls för de men är sen ledig fredag och lördag och på fredag ska jag åka in till torp å handla lite mat å sånt som jag behöver, sen ska jag eventuellt till suzz å glenn på kvällen som vanligt, hehe! Sen på lördag ska jag sova LÄNGE!! Ska kanske åka upp till bullarn å tvätta å städa min bil om vädret tillåter det.

Men nu ska jag sova.

Kram

Trasig

Another day has gone
I'm still all alone
How could this be
You're not here with me
You never said goodbye
Someone tell me why
Did you have to go
And leave my world so cold

Everyday I sit and ask myself
How did love slip away
Something whispers in my ear and says
That you are not alone
For I am here with you
Though you're far away
I am here to stay

But you are not alone
For I am here with you
Though we're far apart
You're always in my heart
But you are not alone

'lone, 'lone
Why, 'lone

Just the other night
I thought I heard you cry
Asking me to come
And hold you in my arms
I can hear your prayers
Your burdens I will bear
But first I need your hand
Then forever can begin

Everyday I sit and ask myself
How did love slip away
Something whispers in my ear and says
That you are not alone
For I am here with you
Though you're far away
I am here to stay

For you are not alone
For I am here with you
Though we're far apart
You're always in my heart
For you are not alone

Whisper three words and I'll come runnin'
And girl you know that I'll be there
I'll be there

You are not alone
For I am here with you
Though you're far away
I am here to stay
For you are not alone
For I am here with you
Though we're far apart
You're always in my heart


Gud vad jag saknar dig.

:(


Ingen förstår ensamhetens tår
Ingen vet smärtans hemlighet
Jag har en hemlig tår
Jag har ett trasigt hjärta
och inget nytt jag får

Den underbara Dagen du kommer hem

Jag undrar ofta hur du mår
Jag brukar tänka på och undra hur det går
Jag tror det sakta börjar närma sig min vän
Och jag tänker vara förberedd
Den underbara dagen du kommer hem

Ta en dag i taget fick jag lära mig
Jag försökte leva livet utan dig
Men nu börjar jag långsamt vakna
Jag kan ana dig utanför

Jag undrar ofta hur du mår
Jag brukar tänka på och undra hur det går
Jag tror det sakta börjar närma sig min vän
Och jag tänker vara förberedd
Den underbara dagen du kommer hem

Vissa saker är det värt att vänta på
Andra kan man enkelt bara låta gå
Och du gjorde nåt med mitt hjärta
Jag kommer aldrig att glömma dig

Jag undrar ofta hur du mår
Jag brukar tänka på och undra hur det går
Jag tror det sakta börjar närma sig min vän
Och jag tänker vara förberedd
Den underbara dagen du kommer hem

Det sägs att tiden läker sår
Sommardagar börjar långsamt bli till år
Nu kan jag nästan se dig framför mig min vän
Och jag tänker vara förberedd
Den underbara dagen du kommer hem

Älskar dej!

En låt av Molly Sandén.


Puh!

Idag kände jag när klockan ringde att jag ville bara INTE gå upp! Fick i stort sett nästan krypa upp ur sängen för att komma upp. Jag ville helt enkelt inte jobba, jag ville bara ligga hemme med täcket över huvudet och inte gå ut på flera dagar. Eller på typ ett år då du är tillbaka igen. Vaknar ofta på nätterna för att kolla om du ligger bredvid mej, för det känns precis så, men i själva verket är det bara den jävla kudden som ligger där, och som jag oxå ligger å kramar å tänker att det är dej som jag håller om. Men ikke. Dagen på jobbet har känns OÄNDLIGT lång, fan tiden har gått så jävla seeegt. Men när jag stod kön till maten när jag å Suzz å Anette skulle käka så ringde DU!! :) Och suzz såg direkt på mej vem det var, för leendet kom fram stort å hela jag sken. Fan du känns så nära men är ända så jävla långt bort :( Jag Saknar Dej Hjärtat! Och det är de enda som jag säger till dej oxå när jag pratar med dej och du likaså. Sen så var jag på bra humör största delen av dagen. Tänk vad bara en röststämma kan göra så mkt. :)

Idag så har jag gjort nått som jag inte borde göra som ALLA säger till mej, jag har införskaffat mej lite nya kläder, thihi busiga mej :) Men det var inte så mkt faktiskt :P Handla allt på ett å samma ställe på New Yorker, en ny butik som öppnat på Nordby, med massa tuffa kläder till bra priser så jag införskaffa mej följande.

¤ Ett par jeans, skiit snygga, svarta med lite slitet.
¤ En kort rutig kjol med ett svart skärp. Tänkte även ha den när jag buggar!
¤ Ett linne som man kan ha som tunika, ett beige med ett tryck fram.
¤ Lacktights :)
¤ En svart enkel tröja som man kan ha till allt. Basgrej lixom.
¤ Ett par skor med klack, ska bli intressant å se om jag kan gå i dom, hehe!

Så nu är ju den stora frågan.
Hur FAN ska jag få plats med det i garderoben? Hmm... Som sagt jag prova att rensa igår i garderoben, men de gick inget bra tkt inte att jag behövde slänga nått! Men jag får ta sats en bit å bara trycka in kläderna haha, eller köpa mej en större garderob men då kommer ju den frågan upp, vart ska jag ställa den? hehe

Efter jobbet så rulla jag bilen till Bullarn där jag mötte upp Gedda som lagat min bil å betala honom för jobbet, sen styrde jag kosan bort till Suzz å Glenn där vi käka god mat å kolla på film :) Mys Pys!

Så nu ska jag hoppa i säng å sooovvva, riktigt länge imorn eller ja till 10.30 iaf, ska åka till Bullarn imorn å tvätta å vaxa å storstäda Rickards bil som jag inte behöver låna längre nu när min är lagad, 3 veckor räckte. Så ska polera upp den rikigt fiint till grabben å köpa med ett flak öl å tanka den full som tack för lånet som blev längre än vad jag trodde. Thank You My Friend!

Så nu sovdags!

Natti Natt!



Itu på mitten...

Jobbig tid nu som fan.!! Så fort som jag sätter mej bakom ratten så bara tårarna forsar ner. This shit tar fan knäcken på mej.  Du ska fan va borta i ett helt jävla år och jag vet inte hur jag ska klara mej. Hur ska jag kunna vara stark utan dej när jag behöver dej vid min sida ?
Jag försöker möta varje dag med ett litet leende på läpparna men det känns helt omöjligt och det lilla leendet som jag väl får fram känns bara fejkat och så jävla oäkta.

Om vi hade sagt att vi aldrig varit tillsammans och bara avsluta med ett farväl hade de ta med fanimej inte vart lättare för jag känner mej förlorad utan dej. Känns som en andra halva av mej saknas. Sängen känns så kall om natten och jag saknar dej mer för varje dag som går och jag tänker på dej så mycket så att det gör ont. Jag vet att du säkert känner likadant som jag, men vad ska vi göra åt saken? det finns inget som vi kan göra åt de och det är det som är de tragiska. Detta är som sagt ingen lätt väg att gå och den blir svårare för varje dag. Jag är glad att jag jobbar såpass mycket så att det är några timmar om dagen som jag iaf kan lyckas tänka på annat. För om jag hade vart ledig så hade jag nog antagligen bara legat hemma i lägenheten och inte lämnat den på hela dagen.

Nu ska jag gå ut och ta en cigarett sen ska jag ta mina mediciner och krypa till kojjs. Imorn ska jag jobba 10-17 sen ska jag köpa mej nya kläder. Behöver det inte egentligen men känner att jag vill de.

Natti Natt Kära Vänner

Den som man älskar, den släpper man fri.

Det finns ett ordsrpåk som lyder:
Den som man älskar, den släpper man fri.

Orden är lätta att skriva men att göra det i verklighet är fan inte lätt! 3 veckor hade vi pratat, setts och umgåtts, men sanden rann ut och du har nu flyttat. Långt långt bort. Du ringde mej igår kväll, jag bara grät och grät. Det är de mesta som jag gör på dagarna känns det som. När jag vaknar gråter jag, så fort jag sätter mej bakom ratten å ska köra så gråter jag, när jag kommer innanför dörren hemma så gråter jag och när jag ska somna så gråter jag. Det känns som jag inte har några mer tårar kvar att gråta, men det finns många fler. Jag vill ju ha dig här hos mej. Om jag bara kunde få va i dina armar och få smärtan att försvinna. Knivet har skurit hjärtat itu känns det som. Dom 3 veckorna var dom bästa som var under hela sommaren och det som känns allra jobbigast är att jag inte hann träffa dej innan du åkte, de är det som är de allra värsta för nu vet jag inte när jag får se dej igen.

Let me die with you
let me fly with you
let me love you
and hold you
over and over again
yeah just over again


All Out Of Love :(

I'm lying alone with my head on the phone
Thinking of you till it hurts
I know you hurt too but what else can we do
Tormented and torn apart
I wish I could carry your smile and my heart
For times when my life feels so low
It would make me believe what tomorrow could bring
When today doesn't really know, doesn't really know

I'm all out of love, I'm so lost without you
I know you were right believing for so long
I'm all out of love, what am I without you
I can't be too late to say that I was so wrong

I want you to come back and carry me home
Away from this long lonely nights
I'm reaching for you, are you feeling it too
Does the feeling seem oh so right

And what would you say if I called on you now
And said that I can't hold on
There's no easy way, it gets harder each day
Please love me or I'll be gone, I'll be gone

I'm all out of love, I'm so lost without you
I know you were right believing for so long
I'm all out of love, what am I without you
I can't be too late to say that I was so wrong

Oh, what are you thinking of?
What are you thinking of?
What are you thinking of?
What are you thinking of?

I'm all out of love, I'm so lost without you
I know you were right believing for so long

I'm all out of love, I'm so lost without you (Ohh)
I know you were right believing for so long (Believing for so long)
I'm all out of love (all out of love), what am I without you
I can't be too late to say that I was so wrong (So wrong)

I'm all out of love, I'm so lost without you
I know you were right believing for so long
I'm all out of love, what am I without you (Ohh)
I can't be too late to say that I was so wrong

I can't be too late to say that I was so wrong

Nöjd men smärtsamt!

Ja som sagt idag var de dags för tatueringen att bli gjord och herre jösses så nervös som jag var. Mattias kom och hämta mej runt 13.40 så åkte vi ut till Orrekläpp, sen så fick jag vänta ett par minuter så han kunde rita upp min tatuering så som jag ville ha den precis, sen var det bara att lägga sej på britsen å sätta igång. Oh My God vad ont det gjorde, men det gjorde mer ont på vissa ställen än andra, tror att de kanske satt några muskelknutar där för när han tatuera just på dom punkterna så värkte det ner i armen oxå. Men inga tårar kom iaf och Mattias satt och höll mej sällskap :) Så ont gjorde de, men oj vad nöjd jag blev, den blev finare än vad jag hade förväntat mej! :) Jag valde att jag ville ha en blå ros ist för röd, tkr att rött är så vanligt på just ros så jag ville ha en blå och väldigt fint blev de ju
med. :)

Såhär blev min tattoo :)

När jag låg där på britsen så försökte jag tänka på något annat för att kanske förhindra smärtan lite, men det enda som jag kunde tänka på var dej, och att de är över igen och denna gången tror jag att de är 4ever, för du har inte ringt eller skickat ett enda sms så denna gången verkar det vara helt över. Och när jag låg och tänkte på det under tiden som nålarna stack i mej så blev smärtan ännu värre. Inte på axeln eller för att han tatuerade utan in my heart och då ville jag bara börja storlipa kände jag, men just då så började Robban (tatueraren) att prata med mej om varför jag ville tatuera mej och om massa andra saker så då kom jag på andra tankar.

Sen efter tatueringen var färdig så åkte jag å Mattias å käka pizza sen så åkte vi hem till Hanna å Mattias å vi tre och Jeremias kollade på film, mysigt och jag kände att jag behövde de med. Så nu har jag precis kommit hem å har smörjt in tatueringen så nu ska jag hoppa i säng, dax för jobb imorn med!

Natti Natt

:(

You're everything I thought you never were
And nothing like I thought you could have been
But still you live inside of me
So tell me how is that

You're the only one I wish I could forget
The only one I love to not forgive
And thought you break my heart
You're the only one

And though there are times when I hate you
Cause I can't erase the times that you hurt me
And put tears on my face
And even now while I hate you its pains me to say
I know I'll be there at the end of the day

I don't wanna be without you babe
I don't want a broken heart
Don't wanna take a breath without you babe
I don't want to play that part
I know that I love you but let me just say
I don't wanna love you in no kinda way, no no
I don't want a broken heart
And I don't want to play the broken-hearted girl no no
No broken-hearted girl
I'm no broken-hearted girl

There's something that I feel I need to say
But up 'til now I've always been afraid
That you would never come around
And still I wanna put this out
You say you got the most respect for me
But sometimes I feel you're not deserving of me
And still you're in my heart
But you're the only one

And yes there are times when I hate you
But I don't complain
Cause I've been afraid that you would walk away
Oh but now I don't hate you I'm happy to say
That I will be there at the end of the day

I don't wanna be without you babe
I don't want a broken heart
Don't wanna take a breath without you baby
I don't want to play that part
I know that I love you but let me just say
I don't wanna love you in no kinda way, no no
I don't want a broken heart
I don't want to play the broken-hearted girl
No, no, no broken-hearted girl

Now I'm at a place I thought I'd never be, ooh
I'm living in a world that's all about you and me, mmm yeah
Ain't gotta be afraid, my broken heart is free
To spread my wings and fly away, away with you,
Yeah yeah yeah, oh ohh...

I don't wanna be without my baby
I don't want a broken heart
Don't wanna to take a breath without my baby
I don't want to play that part
I know that I love you but let me just say
I don't wanna love you in no kinda way, no no
I don't want a broken heart
I don't want to play the broken-hearted girl
No, no, no broken-hearted girl
Broken-hearted girl, no, no
No broken-hearted girl
No broken-hearted girl


Oj oj vilken helg !

Japp nu så var man hemma igen efter trippen ner till Skåne å Vallåkra, vi som åkte ner i fredags var jag, mattias,fredrick, johan,peter å janne. Jeremias å massa andra folk var redan där nere. Så ska vi köra en resume kanske,? klart :)

Fredag
Ja som sagt så åkte vi på fredag. Klockan 12.30 kom min skjuts å hämta mej hemma i Bullarn där jag ställde Rickards bil ifall han behövde den över helgen. Så åkte vi in till Strömstad å på vägen knäppte jag första cidern, hehe! Klockan 14 så gick bilen till Tanum där vi skulle plocka upp Johan, sen så åkte vi raka spåret ner till Gbg där vi skulle träffa Peter ( Mattias tvillingbror) å handla lite på biltema. Efter det så åkte vi och käka på Mc Donald's ute på Stigcenter sen efter de så knäppte jag upp andra cidern, fredrick börja oxå knäppa upp sina öl :) Resan ner gick bra, lite seeg men de var kul ändå. Drack lite cider på vägen ner så man var lite uppladdad inför kvällen som skulle komma, hehe. Vi anlände väl ner till Vallåkra runt 20.30 efter några stopp till på vägen. Fick en bamsekram av Jeremias som var lite på örat, hehe. Mattias korka oxå upp å jag fortsatte dricka vidare, men tog de hyffsat lungt på fredagen man var ju lite sliten efter resan ner och så. Som jag berätta i tidigare inlägg så hade ju "B" sagt till mej att han inte ville att vi skulle fortsätta mer, men han ringde till mej under kvällen för att bara kolla hur det var å om jag hade kul, fick sms sen senare på timmen att han ville satsa igen, massa maas kände jag bara då så jag sa att jag ringer honom imorgon så kan vi prata mer. Klockan 01.00 ungefär slockan vi som två stockar inne i bilen.

Lördag
Vakna runt 10.30, men låg väl och drog mej fram till 11.30 :P Regnet öset ner utanför bilen så dagen började ju inte så jäkla bra kanske. Men efter att vi fått i oss lite frukost så åkte hela gänget in till Helsingborg och käkade mat å sen så spela dom flesta i gänget laserdom, jag var inte med, kände inte för de. Så då tänkte jag att jag kan ringa till dej för då hade jag tiden till de lixom, ingen annann runt om som kunde stå med långt öra å lyssna lixom, men tror ni då inte att Sofia Martinsson hade glömt mobilen i Mattias bil som stod på campingen för att vi åkte med Jeremias in. Jo de gjorde den så det var lite svårt att få ringt. När vi sen kom tillbaka till campingen runt 17.30 och jag kolla på mobilen så hade jag 25 samtal MISSADE och alla var ifrån dej. Jag fick ju typ panik för jag trodde att de hade hänt nått med dej så jag ringde ju fort som fan upp. Men de var inget som hade hänt med dej, men herregud vilket liv det blev på dej för att jag inte hade svarat eller ringt och han börja anklaga mej för att ha träffat nån kille så jag ville inte svara utan skulle bara skita i dej, men jag nämnde flera gånger att jag hade glömt mobilen i bilen och det var därför som jag itne kunde svara, men tillslut så tog ju mitt tålamod och jag klicka som fan och höjde rösten åt dej och du sa massa saker till mej och kalla mej för helt sjuka saker, vill inte ens nämna dom här. Och likaså gjorde jag mot dej och allting sluta bara med att vi sa att de är over mellan oss. Jag blev hur JÄVLA ledsen som helst men grät inte för ville inte ha diskussioner med massa andra om vad som hänt och jag ångra allt som jag hade sagt, men tänkte fan inte ringa upp honom för de var han som starta alltihopa. Så istället öppna jag en flaska med martini som jag hade köpt med mej ner och drack upp den, (ganska fort för att vara mej) och drack sen 5-6 cider på de så jag blev lite små dragen, inte jättefull men kände av det gjorde jag och ledsamheten försvann i alla fall, för ett tag. Men ett par timmar senare så skicka du ett sms där du sa att du var ledsen för hur du hade betett dej och för de jdu hade sagt. Jag gjorde likaså. Men vet inte vad detta betyder mellan oss, tiden återstår och se. Även om jag har lätt för att ta emot ursäkter och förlåta så känner jag mej helt jävla knäckt.
Så klockan 00.00 så gick jag och sov.

Söndag
Idag när vi vakna så packa vi ihop alla sakerna och satte oss i bilen och åkte bort till bilträffen. Många snygga bilar kan jag säga :)
Lämna mobilen i bilen denna gången med flit för jag orka inte prata med någon mer än dom som var där nere. Så vi gick ett par timmar på träffen, sen runt 11 så rulla bilarna hemmåt. Vi stanna ett par gånger, en gång för att äta å en gång bara för att rasta benen.
Hela jävla vägen hem så satte jag och tänkte på det som hänt mellan oss och jag vet fan inte vad jag ska ta mej till.
Vi var hemma i Bullarn runt 16 så då fick jag middag som Pålle lagat, kött, med kantarellstuvning och klyftpotatis, mmm har saknat riktig mat, är trött på snabbmaten, hehe! Sen så gick bilen hem till Grebbestad och nästan direkt nät jag kom hem så hoppa jag i duschen, kände bara hur den locka på mej, hehe! Sen bädda nya säng kläder!

Så nu har mjukiskläderna åkt på och tvn likaså, så nu blir de bara slapp slapp och åter slapp, hehe! Kroppen behöver de känner jag efter denna helgen. Men kul som FAN har det varit trots det som hände mellan oss.

Puss å Kram Bananskal

Broken- hearted girl

Tänk vad saker som man älskar och personer som man älskar bara försvinner på några sekunder. Nu när jag kom hem från Bullaren så ringde du. Jag då lika glad som vanligt när du ringde. Men rösten din var inte sig lik. Du sa bara till mej att det har vart helt 2 underbara veckor som vi haft men jag tkr inte att vi ska fortsätta. Vi borde gå åt skilda håll igen. Du sa att du fortfarande love me, men du tror inte att de kommer att funka i längden så de känns inte som nått att satsa på. Jag blev helt tom. Jag bara kände hur knäna vek sig. Jag fann inga ord att säga så jag bara slängde på luren. Jag bara slängde mej på sängen och storgrät. Tårarna bara rann och rann och dom gör de än. Du fortsatte att ringa några gånger men jag svarade inte.Hur ska jag ta mig igenom detta en gång till? Bitarna som jag lyckades pussla ihop igen har fallit isär igen.
Nu känner jag inte längre för att åka med till Vallåkra imorn. Vill bara ligga hemma hela livet i sängen och inte visa mej ute mer. Hur fan ska jag kunna klara av att inte få ligga i dina armar igen? Att inte vakna upp bredvid dej igen? Jag säger bara FAN FAN FAN!!!!





I'm falling apart, I'm barely breathing
With a broken heart that's still beating
In the pain there is healing
In your name I find meaning

Kooos Dag :)

Det var så hiiimla skönt att sova ut idag! Vakna runt 11 å bara förflytta mej till soffan direkt å slängde på tvn :) Du låg kvar och sov en stund till. Så sööt när du sover :)
Sen ringde Dixom på torp för attt fråga lite om en jacka som jag ska ha med mej ner till Torp imorn när vi åker ner till VALLÅKRA!!!! Ska bli så jävla kul, är hur taggd som helst för detta, haha. Även om jag inte är mkt för bilar, vet ju hur man kör en iaf :P så ska de bli kul att komma iväg på nått! Men jag kommer ju sakna dej. Hade vart kul om du kunde följa med, men du har andra planer ! Men får träffa dej på söndag kväll eller måndag kväll!

Idag vet jag inte riktigt vad som står på schemat, vi ska eventuellt åka in till Strömstad en sväng sen ikväll om vädret håller i sig. Här i Grebbestad har de vart sol å fint väder hela dagen, men i Strömstad regnar det tydligen :S så vi får se vad vi gör. Jessica kanske ska komma hit ikväll å vi ska tjöta lite skit å dricka lite cider. Kan ju börja med uppladdning inför imorn, hehe! Så jag måste åka till Bullarn oxå å hämta mina cidrar som står kvar i deras kyl sen vi hade kalaset för mej dan efter midsommar! Hahah I know jag är lite seeg av mej! Tänkte höra med mamma om hon kan köra in mej till Strömstad imorn runt 3-4 så kan Rickards bill stå hemma hos dom ifall han kanske behöver ha den nån gång under helgen, tror ju knappast att han behöver de men man vet ju aldrig med den grabben, hehe!

Borde egentligen starta en maskin med tvätt, men orkar inte. Har så kläder så jag ska nog hitta nått bra som jag kan ha på mej när vi åker till Vallåkra. Kommer bara att åka i något lös och ledigt eftersom vi ska åka såpass länge i bilen imorn. Med DANSBAND all the way baby, haha! Tur att alla i bilen tkr om dansband så vi kan få lite fart på partyt redan på dagen. :)

Prata precis med mamma i telefon nu å hon visste inte om hon kunde köra imorn så jag får försöka hitta nån att fjäska med som kan hämta mej å köra mej till Strömstad imorn, men de löser sig, finns alltid nån som kan köra tror jag, haha!

Men nu ska jag slänga mej i armarna på babiee å kolla på film innan vi åker till strömstad!

Puss å Kram

SEMESTER!!!

Nu är mina 8 dagars i rad med arbete över, skönt! Och nu har jag SEMESTER!!! Fast bara fram till tisdag då jag börjar att jobba igen, men de ska bli skönt med lite semester igen nu. På fredag så åker jag med Mattias å gänget ner till Vallåkra i Skåne, hanna kunde inte följa med pga hon har fått nytt jobb :( men de ska bli jättekul, har verkligen vart taggad inför detta nu denna veckan :) Det känns inte alls längesen som vi planera att jag skulle åka med trots att de var över 1 år sedan. Men kul ska de bli. Hoppas på fint väder bara! Så imorn eller på fredag ska jag åka till systemet å handla de jag ska ha med  mej å dricka å sen ska vi handla maten på fredag på torp som vi ska grilla under lördagen! Och på måndag ska jag tatuera mej, är lite nervös men de ska bli kul ändå, men nervös som sagt tur jag har helgen på mej att dricka så jag kanske kan samla mej lite till mods hehe.

Så imorn står de att SOVA LÄNGE på programmet! Har bara jobbat tidiga pass dessa 8 dagar utom 1 så känner att jag behöver sova ut imorn, hehe!

Så nu ska jag hoppa i säng å SOVA!!! :)

Natti Natt

Till Dej Hjärtat

Jag sitter här ensam så förundrad
För ingen vet så bra vad det betyder
Att sakna den man älskar och beundrar
Igen så är det sanningen som svider

Jag hoppas att vi aldrig finner svaret
För förändringar kan komma allt för fort
När planerna för morgondagen försvinner
I världen kan det lilla problemet verka stort

För om morgondagen aldrig kommer
Och jag stilla somnar in
Vilka minnen vill du ha kvar?
Vad behöver du mej till i framtiden?
Vilka bilder skulle brännas upp?
och bli till glädje eller till last
Om livet dömde mej till den strängaste dommen
Och morgondagen aldrig kom

Jag rusar hem men stegen är tunga
Jag förstår att jag går på utbränd jord
Vi trodde vi var unga och odödliga
Att solouppgångens evighet var vår

För om morgondagen aldrig kommer
Och jag stilla somnar in
Vilka minnen vill du ha kvar?
Vad behöver du mej till i framtiden?
Vilka bilder skulle brännas upp?
och bli till glädje eller till last
Om livet dömde mej till den strängaste dommen
Och morgondagen aldrig kom

Vilka bilder skulle brännas upp?
och bli till glädje eller till last
Om livet dömde mej till den strängaste dommen
Och morgondagen aldrig kom

Om livet dömde mej till den strängaste dommen
Om morgondagen aldrig kom



Hemma kväll med Tv och Mys

Shit va seg jag är idag! Det har vart hur lungt som helst på jobbet idag, inte en ända person nästan, men vad förväntar man sej när det är jättefint väder ute, klart man inte vill gå runt på ett köpcenter då inte.
Sen så var jag hemma runt 2 igår med så de kan förklara varför jag är lite seg oxå hehe. Efter jobbet så åkte jag hem till Susanne å Glenn och vi käka grillat, sen så ringde Rickard å fråga om jag kunde hämta dom uppe i Bullaren på Crusaders där dom har satt husvagnen eftersom de är Bullingrutten idag. Så när jag kom dit upp runt 23.30 så kom Rickard och Aron ut i VÅTDRÄKT och SIMFÖTTER och HAWAIHATT, och FY FAN vad jag skratta! Herregud de var verkligen en syn, sen så gick bilen ner till Grebbestad för att dessa grabbar fick ju för sej att dom skulle gå på krogen, jag själv ville inte följa med så jag gick upp till mej under tiden. Men de tog väl inte mer än 20 minuter så ringde dom å sa att dom ville tillbaka till husvagnen för dom kom inte in på krogarna pga olämplig klädsel, haha! Så jag vat hemma runt 2 å somna som en sten gjorde jag med kan jag säga.

Så nu blir de en hemmakväll med tv å mys pys! ska hämta Pära sen i Bullarn på festen och köra hem honom, men tror inte att de blir så sent för han var redan trött och ville hem så jag ger det max ett par timmar sen så ringer han, haha! Jag börjar ju känna mina 2 grabbar ganska bra nu :P

Så hej hopp!

Du är alltid en del av mig

Här skiljs våra vägar i livet
Den väg vi tillsammans fick gå
Jag tog aldrig nånting för givet
Min saknad känns smärtsam ändå

Det är konstigt vad man kan sakna någon som gjort en så illa.? Idag vet jag inte vad det har vart med mej. Jag har vart på toppenhumör, men innerst inne så har jag saknat pappa och det nått så FRUKTANSVÄRT! Anledningen till de är nog att igår när jag å kusin vitamin satt uppe å tjöta å lyssna på musik på min winamp så kom de låt som pappa sjunger, jag har nämligen lagt in 2 cd skivor som han har gjort, för att ha som ett minne. Han spela i band innan jag å mina syskon föddes. Åh fy fan va de högg till när jag hörde hans röst och jag var tvungen att byta låt och gå ut och ta en cigg för att rensa huvudet lite. Så idag har jag tänkt så mkt på den låten å på pappa och oj vad jag har saknat honom. Har bara tänkt "Sofia, ring honom"
Men jag vill inte. Jag vill inte ringa honom. På något sätt så har jag det bättre utan honom å han hör ju inte heller av sej. Har inte pratat med honom på över en månad nu. Jag vet ingenting om honom längre känns det som. Det känns som vi inte har någon pappa längre. Vart har du tagit vägen?


Du är för alltid en del utav mig
Som polstjärnans ljus i natten
Jag tänder ett ljus
Som en hälsning till dig
Som en bro över mörka vatten

Du är för alltid en del utav mig
Så fjärran men ändå nära
En ängel ska bära min hälsning till dig
Du är alltid en del utav mig


Underbar

En SUPERBRA låt på Scotts nya skiva! Tänker på dej hela tiden, så låten är till dej hjärtat!

Underbar

Vaknar upp och undrar vad du gör
Gårdagen finns kvar där utanför
Jag ser dig överallt men saknar dig ändå
En tusendels sekund för att förstå

Jag kan inte sluta tänka på dig
Du är underbar
Du har alltid en plats här inom mig
Du är underbar
Och jag tror du förstår mig väl
Du har rört hela min själ
Jag kan inte sluta tänka på dig
Du är underbar

Världen stannar upp när jag vill gå
Vi fortsätter tillsammans båda två
Jag sträcker ut min hand
Vår framtid har du här
En tusendels sekund så är vi där

Jag kan inte sluta tänka på dig
Du är underbar
Du har alltid en plats här inom mig
Du är underbar
Och jag tror du förstår mig väl
Du har rört hela min själ
Jag kan inte sluta tänka på dig
Du är underbar

När saknaden tar överhand så finns du överallt

Jag kan inte sluta tänka på dig
Du är underbar
Du har alltid en plats här inom mig
Du är underbar
Och jag tror du förstår mig väl
Du har rört hela min själ
Jag kan inte sluta tänka på dig
Du är underbar


Mys dag :)

Imorse så ringde mobilen runt 10, de va syrran som ringde å fråga om jag ville åka med hon, mamma å lilla Philip till havets hus i Lysekil! ¨Vilket jag ville så vi åkte väl runt 12 då dom hämta mej. Sen när vi kom ner till Lysekil så fick vi leta parkering i 20 minuter typ å sen fick vi stå i kö ute i regnet i typ 15-20 min för att komma in för de var så himla mkt folk. Men själva havets hus gick vi igenom på typ en halvtimme så det var ju ABSOLUT inte värt 95 spänn för jag trodde de skulle vara mkt större å mer att se, men de var kul ändå. :) Sen så åkte vi till Kungshamn och käkade kina mat, mums! Jättegott men nu känns de som jag kommer rulla fram, haha! men de springer jag bort imorn på jobbet hehe!
Så nu har jag precis kommit hem å slängt mej på soffan och ska bara slappa hela kvällen. Tror att du skulle komma ner till mej sen, mys pys!

Till dej
Om du hör en röst som säger till dej att morgon kommer efter natt. Då är det jag.
Om du känner en hand  visa dej rätt väg som leder ditt steg. Då är det jag.
Högst upp på berget finner du mej, korsa en flod och jag simmar med dej och om du tvekar så ser du snart ett ljus så klart. Då är det jag.



Myys!

Fy fan vilken seg dag som de har varit på jobbet idag, men vi fick bra kassa ändå. Har gjort klart målet för veckan som kommer nu, räknat ner Springhill (klädesmärket som vi har) å faxat iväg alla papper som ska skickas iväg så imorn så kan man sova ut med gott samvete å inte vakna upp av att man kommer på att man glömt att göra nått. Hehe! Hoppas att dom klarar sej på jobbet imorn, de ska ju bli regn och i och med att vi har rea så kan de bli ganska mkt att göra, men jag sa att dom skulle ringa mej isf så kan jag ju slå en signal till dom när jag vaknat å se hur läget ligger till.  Nu vill jag att mamma kommer tillbaka från sin semester så att jag slipper allt pappersarbete å ansvar, de är lite kul men samtidigt jobbigt, men men. Mamma måste vila upp sej :)

Idag jobba jag ju även heldag oxå, lite segt men skönt för Ronja att få gå halv dag nu när hon har jobbat varje helg hela sommaren. Så nu är jag ju som sagt ledig imorn sen ska jag jobba tis till onsdag nästa vecka sen har jag semester för då ska vi åka till VALLÅKRA!! Jippi ska bli så skoj!

Men nu ska jag hoppa i myyskläderna å slänga mej i soffan med den finaste å kolla på film eller om de är nått bra på tv :)

Bye Bye

Lördag

Idag har jag jobbat mellan 10-17 har inte vart mkt folk idag å nästan inget att göra, men de har ju vart  soliga å varma dagen på 3 veckor så klart kunderna vill ligga på stranden de hade jag oxå gjort kan jag juh säga.

När jag sedan kom hem till Grebbestad så gick jag bort till en som jag lärde känna lite smått uppe på Nordby som jobbar på silverhuset här i Grebbestad så stod jag och snacka med han en stund, tog en cigg å tjöta lite skit. Sen gick jag bara hem och laga mej lite mat å slängde mej på soffan. Hade pratat med Marcus som jobbar på hobbex om jag skulle hänga med ut men när jag väl fick lagt mej i soffan så kom jag inte upp, hehe! Så jag ska hämta dom imorn så ska jag köra Marcus bil upp till Nordby för jag ska nämligen jobba heldag imorn, Ronja har ju jobbat varje helg hela sommaren så jag sa att jag kunde ta heldag imorn så kan hon komma in mellan 12-17 så ska jag även jobba nästa helg för henne så hon får en helg ledig så då blir de jobba från tisdag till nästa onsdag sen så har jag semester tors-mån för på fredag eftermiddag den 14 august så åker vi till vallåkra under helgen å sen på måndag den 17 så ska jag tatuera mej, tss liite pirrigt!

Idag så har jag registrerat mej i Skandiabanken. Men jag ska bara använda den till att öppna ett sparkonto som jag ska flytta över 100-200 kronor varje månad som ska bli mitt pensionsparande! 100 kronor är ju inte så mkt i månaden men de är bättre än ingenting å jag ska ju inte gå i pension än på bra många år. Haha!

Shit du finns i mina tankar 24 timmar om dygnet känns de som. Så fort som jag inte har nått att göra eller så på jobbet så tänker jag bara på dej om och om igen. Igår så fick jag nästan stort sett panik när du inte hade hört av dej på hela dagen å när jag ringde dej så var de inte som svarade. Men sen kom de ju ett gulligt sms å sen ringde du ett par timmar senare. Susanne riktigt märker på att jag är lite in LOOOOVEEE! hehe hon säger att jag strålar! haha hoppas bara på de bästa och att detta blir riktigt bra om de blir så som vi hoppas på bägge två.
Klockan 22 var jag helt slut å bara gick å la mej å sov ett par timmar sen så vakna jag när min kusin kom hem å skulle hämta sina saker som hon har här, för hon skulle sova hemma istället och när hon skicka de så var min första tanke att ringa dej å fråga om vi skulle kolla på film eller nått men kände att jag var så jävla trött så jag skulle somna oavsett, hehe! Sen efter jag pratat klart med kusinen å hon hade gått så skulle jag ju vända mej om för att sova så jag låg och lyssna på timmarna som rusa förbi utanför mitt fönster men inne i lägenheten tycks tiden stå till och jag vrider och vänder på mej för att försöka att sova men i hjärtat och i tankarna finns bara du och jag önskar att du låg tätt intill. Vill bara somna å vakna imorn å gå och vänta på att vi hörs av.

Men nu ska jag ta en natt cigg sen som sagt försöka sova så man är pigg å alert till en ny arbetsdag imorn :)

Natti Natt!

Helt lost!

Fan jag känner mej helt jävla LOST! Kan inte tänka på något annat än dej. Det känns som mitt hjärta slår 1000 volt flera gånger om i minuten. :) Tror de brukar kallas kär men jag vet inte, hehe :P

Det blev inte så mkt med städningen å tvättningen igår kan jag ju säga. Du kom hit till mej. Jag visste inte att du skulle komma men oj så glad jag blev när du bara stod utanför min dörr :) Kändes som hjärtat slog ett extra slag. :) Så hela dagen gick i stort sett åt att ligga i soffan å mysa å kolla på film. Sen så fick jag middag lagad. Potatisgratäng med lövbiff :) Mmm... Sen bara myste resten av kvällen! Allt känns så bra just nu men vi får se, tar en dag i taget som den kommer :)

Dagen på jobbet har vart fullt upp! Vi har ju 50% på allt i hela butiken så kom till Dixon på Nordby å fynda, hehe! Så de har vart mkt att göra, men kul för då går dagen snabbt! Efter jobbet så åkte jag hem till Susanne å Glenn å käka mat å kolla på film å bara hade de myspys :) Men oj vad jag saknade dej. Saknaden blev som allra mest när jag såg Glenn lägga handen på Susannes lår då kände jag bara JAG VILL HA DEJ HÄR! Vill oxå ha nån att mysa med! Hehe!! Men jag fick sms av dej att du tänkte på mej å sakna mej iaf. Och vi sa de att nästa gång så ska du oxå följa med till dom.

Men nu har jag kommit hem efter en toppenkväll å toppendag. Min kusin ligger på soffan å sover, trevligt att ha nån på besök :) Imorn ska jag jobba 10-17 så dags att sluta ögonen å sova.

I Miss You!

Natti Natt!


RSS 2.0