!!!

Idag har jag återigen haft en superbra dag :) Idag bestod dagen av att umgås med syster yster å lille Philip. Vi åkte till stranden och var där ett par timmar sen så åkte vi hem å jag låg och solade på altanen hemma i Bullarn å löste korsord :) På eftermiddagen så fick jag å Pålle åka och köpa nya delar till min bil :( Vi fick köpa ett nytt bromsbelägg till bakhjulet för att när jag å syrran åkte till stranden imorse så väsnades de som fan från bakhjulet så syrran sa att de är säkert bromsarna och se så rätt hon hade. Så vi fick åka till tanum å köpa delarna som Pålle var så snäll å bytte sen för mej :) Tusen tack Pålle! Mikael Gedda ska även byta stötdämpare på bilen för dom är helt skrot så hann skulle beställa hem å fixa de och även byta olja å filter! Han är ju rätt grym på bilar:) så nu kommer bilen bli som ny när allt är fixat å klart! Hehe!

Sen på sen eftermiddagen så åkte jag Linda,Philip å Nicklas å bada igen på Östad! Sen så var jag kvar hemma hos mamma nån timme sen begav jag mej hemöver. När jag kom hem så käkade jag lite mat sen så öppnade jag faktiskt en flaska vitt vin som jag hade liggandes i kylen å tog mej ett glas och slängde mej på soffan en stund innan jag hoppa i duschen!

Nu ligger jag på soffan igen för att bara koppla av innan jag ska hoppa i säng å sova för ännu en dag med press imorn fast denna gången hemma på Hannas å Mattias balkong för att jag ska passa lille Enzo som är lite sjuk.

Bye Bye

If I tried to make it different whould it help anyway?

Tjing Tjong Ballong :)

Guuud vilken UNDERBAR semester som jag har :) Solen lyser starkt varje dag och jag bara ligger å pressar på stranden hela dagarna så lite färg har jag fått iaf :)

Idag så var det dags för Mysdag med Philip igen :) Frida från Rimseröd var oxå med :) Så klockan 10.30 hade vi hämtat Lilleman å packat alla saker och begav oss ut till Rossö, vi var där ett par timmar så runt 14 tiden så packade vi ihop sakerna och styrde bilen mot Bullaren. Nicklas skulle nämligen på personal fest ikväll å Linda jobba till 21 så dom skulle sova hos mamma å Pålle. När vi kom till Bullarn så käkade vi grillat hemma hos Rimseröd Familjen sen så packa vi ihop och åkte å bada på älven på Tegen, oh tro de eller ej men de var 26 grader varmt i vattnet så även Phille bada å han ville ABSOLUT inte gå upp men tillslut så fick jag upp honom, hehe han är för söt :) Efter de så åkte jag å Phille bort till Prästgår'n (klockan var 18.30 då) så då lämpa jag av Phille där å sen så åkte jag bort till Kvännevi och kollade på damlaget som spelade match, kan erkänna att jag blir väldigt sugen på att börja spela igen men tyvärr så är ju inte min fot bra så den fixar inte de, dessvärre :( efter matchen så åkte jag in till strömstad å hämta syrran som jag hade lovat att hämta för hon sen skulle åka till Bullarn :) Fick vänta ett litet tag i strömstad men de gjorde ingenting fick sällskap av Labbe som körde förbi å stanna å snacka lite, kul! Har ju inte sett eller pratat med honom sen jag gick på semester :) Sen plocka jag upp syrran å bilen gick till bullarn å lämpa av henne. I bilen på väg hem sen så ringde Rickard, han hade precis kört klart höet å var på väg hem :) Så vi tjöta ett tag, alltid lika kul att prata med nån av mina boys som jag kallar dom:P haha!

Pappa har jag inte pratat med sen han ringde då sen jag fyllde år på midsommarafton. Jag har väl haft mina funderingar på att ringa men jag tkr inte att de bara är jag som ska engagera mej. I lördags när vi var på 50 års kalaset till min morbrors fru så var de många som var där som känner pappa å träffat honom då när mamma å han var gifta å de var många som fråga hur det var med honom. De var lixom frågor som jag inte var beredd på som skulle dyka upp. Att det var så många där som kände honom å som tkr så bra om honom å att dom tkr de är synd att dom tappat kontakten med honom men de blev ju så när mamma å pappa gick isär, men som sagt när frågorna ställdes så svara jag bara: Jo de är bra, han bor inne i Uddevalla å vi pratar med honom lite då och då.
Jag kände att de var lika bra att dra några vita lögner för jag orka inte säga sanningen om allt han sagt och gjort mot mej å mina syskon dessa senaste åren. Så då var de lika bra att säga så för att slippa få några diskussioner om saken som den tyvärr är idag. Det känns ganska ok att inte ha nån sån djup kontakt med pappa, men hjärtat det gråter ännu efter allt de som vart.

Men nu ska jag slänga mej å kolla lite på tv. Imorn blir de återigen en dag på stranden med Linda å Philip :) Gött!

Bye Bye

Slow it down
Make it stop
Or else my heart is going to pop
'Cause it's too much
Yeah, it's a lot
To be something I'm not

Till Mina Syskon <3

Jag har aldrig älskat någon annan i mitt liv
Så som jag älskar er
Innerst i mitt hjärta har jag ristat in era namn
Ni är en del av mig
Precis som sommaren, som kommer om igen
År från år
Ska ni finna kärleken, ja alltid ger er

Som en vind i ert hår
På den väg där ni går
Ska jag alltid finnas kvar hos er
Som en våg mot er strand
Och som sol i er hand, ska ni känna min närhet ibland
Som en vind i ditt hår

Det kan komma dagar när ni tror att ingen ser
Och ingen hör eran röst
Nätterna ni söker, men ni finner ingen ro
Ingen ger er tröst
Då kan jag höra er, och jag ska röra er

Som en vind i ert hår
På den väg där ni går
Ska jag alltid finnas kvar hos er
Som en våg mot er strand
Och som sol i er hand, ska ni känna min närhet ibland
Som en vind i ert hår

Vi är förbundna
För alltid vi tre
Jag känner er smärta och er glädje
Och jag vill att ni ska förstå

Som en vind i ert hår
På den väg där ni går
Ska jag alltid finnas kvar hos er
Som en våg mot er strand
Och som sol i er hand, ska ni känna min närhet ibland
Som en vind..

Som en vind i ert hår
På den väg där ni går
Ska jag alltid finnas kvar hos er
Som en våg mot er strand
Och som sol i er hand, ska ni känna min närhet ibland
Som en vind i ert hår,
Som en vind i ert hår.



Texten säger allt! Och jag kommer ALDRIG låta någon/några göra er illa.
Finns ALLTID här för er, ni är de bästa som jag har.

<3Älskar er så mkt kära Storasyster å kära Lillebror ni betyder ALLT för mej hoppas ni vet de.<3

Ljuvligt!

Fan nu har jag ÅTERIGEN vart dålig på att uppdatera mej här IGEN! Men fan dagarna går till annat nu när man har semester!

Igår så var jag med Familjen på Rimseröd ute på Rossö igen :) Press, press, press i solen säger jag bara, Sofia Like ;) Sen på kvällen så åkte jag med till Rimseröd och vi åkte och badade i älven uppe på tegen sen så satte vi igång grillen och knäppte upp ett par cider oxå :) Mami kom oxå dit, kul kul :) Vi hade hur kul som helst sen så åkte jag med mamma hemm å sov på prästgår'n. Fan jag blev änna lite på örat oxå :P hehe men jag drack inte mer än 4 cider men de är medecinen kan jag tänka mej som gör att de slår lättare. Sen imorse så ringde klockan 09.30 å de var dags för Rossö igen med the Family Rimseröd :) Så där har vi legat hela dagen idag igen, ännu mer press :P så jag börjar bli lite brun nu iaf, men vädret ska ju hålla i sej hela nästa vecka oxå så oj vad jag ska pressa. Så nu har jag precis kommit hem efter jag har vart hos hanna å mattias å vi ha grillat. Fredrik var oxå med, ett nytt ansikte men ett trevlgt så =) hehe vi hade hur kul som helst, Prata med Mami som ringde å berätta att dom köpte hunden så nu ska vi hämta den nästa vecka :)

Imorn så ska jag passa Philip, blir stranden då oxå men inte lika länge som jag vart, blir nog för mkt för lilleman. Jag tror nog vi åker ut antingen på förmiddagen sså vi åker hem till han ska sova eller så sover han middag först så åker vi ut sen ett par timmar så kanske nicklas kan hämta honom därute sen så kan jag åka hem, gå på systemet å göra mej klar tiil kompisarna kommer och vi ska festa :)

Men nu dags att hoppa i säng :)

Vi kan inte va tillsammans vi kan inte va isär, kalla de för kärlek eller kalla de begär

Sol! Sommar! Minnen..

Idag har luggit på stranden men 2 ifrån familjen på Rimseröd :) Vi åkte ut till Rossö runt 11 å var väl hemma runt halv 5 igen :) Hur skönt som helst, men inte speciellt varmt i vattnet :S men badade 2 gånger iaf :) Verkligen en bra start på semestern. :) Åh jag kolla i aftonbladet på väderprognosen å den visa att de skulle vara sol ända fram till nästa måndag :) 24 grader varmt dom flesta dagarna, UNDERBART!!! Playan everyday kan jag säga, hehe så man får lite färg innan man är åter på jobbet :)

Jeremias skickade förut å sa att de var brännboll klockan 6 i strömstad att de är ett gäng som ska spela men tror inte jag åker dit, de är ju fotboll idag på tv kl 20, nån som vill hålla mej sällskap å titta på den? Bara slå en pling isf :)

Jag borde frusit till is
Det var som upplagt för krampaktig kris
Men jag reste mig


Men de är en sak som jag inte riktigt tkr om med att sommaren är här oxå, och de är att alla minnen med dej som väcker till liv på något sätt. Alla dagar vi var på stranden dom få dagarna jag var ledig eller bara satt på balkongen hemma hos dej på kvällen å grilla, drack lite å bara satt å hade mysigt! Jag vet att jag har sagt det förr, men de är konstigt att fina minnen inte försvinner oavsett om man försöker radera ut dom så finns dom ändå där. Trots att vi inte höll ihop i flera år så lever det ännu kvar.

För den som älskar
Lever hoppet alltid kvar
Trots huggen i mitt hjärta
Ska det läka där du skar
För den som älskar
Kommer kärleken på nytt
En längtan kommer växa
När bitterheten flytt
För den som älskar

Det är konstigt hur man fortfarande kan känna att känslorna lever kvar ännu för dej trots att du gjort mej så jävla illa och jag fortfarande står fast vid mitt beslut att det inte ska bli vi igen och nu  när du har ny flickvän så känns det bättre men på något sätt konstigt. Det är precis samma som de jag skrev om minnen ovan att man försöker radera ut dom känslorna som finns kvar och brinner än inne i hjärtat å själ, men de är som det är en stor betongvägg för som man inte lyckas komma åt hur man än slår och slår för att försöka krossa den. Jag har ju oxå försökt att gå vidare genom att träffa andra. Det fanns en kille som jag träffade en del gånger och kollade på film med och snacka väldigt mkt med, men på något sätt så sattes allt stopp och jag backade tillbaka. Känslor för den killen fanns där men inte tillräckligt starka nog. Jag vet att även när jag sen blir tillsammans med någon så kommer de ändå finnas kvar känslor för dej för de känns som att känslorna jag kommer ha för den grabben kommer aldrig kunna bli lika starka för dom jag hade för dej. Men jag tar en dag i taget och ser hur allt slutar. Men de är bara så konstigt bara men jag är ju inte den enda som bär på ett sår efter ett förhållande och även jag kommer stolt att gå ur hel det här, men det tar tid och så är de bara, bara att gilla läget som det är.

Även imorn så ska vi åka till stranden:) Sola,sola, sola ;)
Men nu ska jag hoppa i duschen å göra en hårinpackning, smörja in mej med after sun å sen slänga mej på soffan med en påse chips å vänta tills fotbollen börjar :)

Bye Bye

Kan ett hav fullt av möjligheter bli en bro, ? som

Thanks :)

Guud vilken bra start jag har haft på min semester :) Igår så hade vi som sagt kalaset för mej hemma på Prästgår'n. Jag åkte hem till Bullarn runt 18.15 å duka å vispa grädde å fixa de sista, satte ölen å cidern på kylning :D Kl 20.00 rulla Mormor & Morfar, Rickard & Pära och Familjen på Rimseröd in :) Fick superfina presenter av dom alla :) Av momor & morfar fick jag sockar, trosor, vinglas, en vas och 1000 kr, av familjen på Rimseröd fick jag en kudde och en filt som jag kan ha på min soffa :) åh av Rickard å Pära fick jag en flaska som man ska ha diskmedel i, en ljusstake, en vas allt hörde ihop och en bricka som de skulle stå på, märket var Cult, det var grönt och vitt, superfint :) Sicken bra stil dom har grabbarna :P Vi käkade smörgåstårta, drack öl å cider, satt å tjöta, kaffe å glass med jordgubbar :) Ja som sagt hur bra kväll som helst, å alla tkt att Pära å Rickard var så trevliga :) Klart dom är :) hehe, mina boys som jag säger till dom :P Sen innan mina boys skulle åka hem så fick jag ju självklart guida dom runt hemma på gården, hehe! Dom bad mej att göra de jag försökte ju styra över så Pålle kunde göra det i stället, men de gick inte utan de skulle jag göra, haha! Men jag blev godkänd iaf, dom var lite förvånade av att jag kunde såpass mkt ändå å dom sa att dom tror att de blir jag som kommer att ta över gården en vacker dag, haha! Hell No kan jag säga :D  Men som sagt de var hur trevligt som helst! Tack Alla!

Idag så vakna jag hemma i Bullarn och solen sken :) Så jag bara hoppa i bikinin direkt å ut å tvätta bilen :) Syrran å Philip kom till Bullarn, brorsan hämtade dom i Strömstad. Så vi har vart ute hela dagen, planterat med mamma jag har bada i poolen med Philip, kan ju säga att jag var ju nästan lika stor som poolen, hehe men men! Sen så käkade vi middag å sen så åkte jag, syrran å philip bort till mormor å morfar å var där ett par timmar, sen så åkte vi hem, jag packa ihop  mina saker och bar mej hemåt! Så nu har jag städat lite här hemma å tvättar lite. Imorn ska jag åka till Beachen med Familjen på Rimseröd=) Ska ju bli fint väder i en hel vecka nu, Me Like!! Sola å bada varje dag :)

Men nu ska jag hänga upp tvätten sen laga mat å sätta på en film :)

Bye Bye!

Du får inte knacka på min dörr om du inte är beredd på att komma in.

Älskar den Låten!!!!!

Ååååhhhhh vad jag älskar låten som jag berätta i inlägget förut. Vet inte hur många gånger som jag har lyssnat på den ikväll när jag har vart hemma :P
Så tänkte att jag lägger upp hela låttexten här så ni kan läsa den :)

Perikles & Anna Hertzman - Finns det någon annan nu

Allt känns så tungt jag går runt här I tystnaden.
Ensam I kärlekens hus.
Jag fingrar på bilder med minnen av oss.
Jag behöver en ledstjärnas ljus.
Tankarna blandas med smaken av tårar.
I hjärtat finns bara du.
Säg mig, finns det nån annan,
Finns det nån annan nu?

Nätterna plågar mig, stirrar I taket.
Jag önskar du låg tätt intill.
Utanför fönstret där rusar det timmar.
Här inne tycks tiden stå still.
Vänder mig om och försöker att sova.
I hjärtat finns bara du.
Finns det nån annan,
Finns det nån annan nu?

Finns det nån annan,
Nån annan som älskar dig så som jag?
Försökte att nå dig igår men du sa:
"Lämna ditt nummer och ha en bra dag".

Solen går upp väcker världen till liv.
I min dröm ligger du tätt intill.
Utanför fönstret där rusar det timmar.
Här inne tycks tiden stå still.
Det känns lite bättre men hjärtat det gråter.
Du finns här 24-7.
Säg mig, finns det nån annan,
Finns det nån annan nu?

Finns det nån annan,
Finns det nån annan nu?

Säg mig, finns det nån annan,
Finns det nån annan nu?

Titta vilken fin text!! Åh ännu BÄTTRE med musiken till så kom igen gå in på www.youtube.com och sök på denna låten nu å bli lika KÄR som jag har blitt i den :)

God Night (again:P)

Fina dagar :) Igen.. :)

Nu har jag återigen vart lite dålig på att skriva här igen. Men vi tar en resume under dagarna som gått :)

Igår så var min sista dag på jobbet så nu har jag 2 veckor SEMESTER!! JIPPI!! :) Så fyllde jag även år juh, så många fina sms å härliga samtal klinga in under telefonen under dagen som jag jobbade, tack alla :) Utav mina kära arbetskollegor på jobbet fick jag ett jättefint halsband :) Tack för de :)
Sen efter jobbet så åkte jag hem och byta kläder snabbt bara sen så åkte jag upp till Jonas där han å Abbe satt å festa så hade dom grillat grillspett och vi satt bara å tjöta gammalt groll som hänt under skoltiden å om massa annat :) Supertrevligt:) Sen så gick bilen vidare ut till ett ställe utanför tanum där Rikard och Pära var på en fest, var där en liten stund sen så åkte jag å Pära ut till Tanumstrand å bugga och tjöta :) Christian var oxå med, jättekul hade jag :) Sen så åkte Pära å Christian hem när bandet slutat att spela,(By the way Dreams var de som spelade och dom var hur BRA som helst, har hört dom en gång till och sångaren är ju så JÄVLA snygg,  hehe! ) och jag åkte tillbaka till stället där Rikard var å satt där å tjöta en liten stund med lite folk till han förstod att de bara var vi två där så då åkte vi hem. Var hemma rätt sent men de blev en JÄTTELYCKAD dag iaf:)

Idag när jag vaknat, kollat på en film och tagit en dusch så åkte jag hem till Mami i Bullar'n vi åkte till Hedemyrs för att handla saker som vi ska ha på kalaset imorn hemma. Men som alltid så gick vi ju upp bara för att "titta" men som alltid som slutar de ju alltid med att vi handlar något, hehe! Mami köpte en kylbag och något mer som jag inte kommer ihåg :P Åh själv köpte jag en kjol :) Ovanligt att jag köper kläder eller inte :P Sen så handlade vi det som vi skulle ha till kalaset å sen så åkte vi hem. Mamma lagade då jättegod middag lax och färskpotatis med kall sås, mm mumma :) Efter middag å kaffe så satte vi igång att göra smörgåstårtorna som vi ska bjuda på imorn :) När vi gjort klar bottnarna å fyllningen så åkte vi å tittade på en hundvalp som mamma å pålle har fått syn på internet ute i Hällevadsholm åh guuud så sööt den var :) Alla vi tre blev störkära, men dom skulle fundera lite på det, men jag tror nog att dom kommer att köpa den för dom tkt den var helt underbar å dom känner att dom vill ha en vovve igen. Efter trippen till Hällevadsholm å hem så satte jag å mamma å Pålle igång att göra garnering på smörgåstårtorna så nu är allt klart inför morgondagen :) Tack snälla underbara Mami för att du hjälpt mej att fixa å dona inför imorn å tack för att vi kan vara hemm på Prästgår'n för här hade vi inte fått plats :) Dom som kommer imorn på kalaset är Familjen på Rimseröd, mormor å morfar och Pära och Rikard och kanske,(jag hoppas) att Frida, hon som jag var nere på studentkalas hos, oxå kommer :) Så ska vi äta å dricka lite, hoppas att de blir kul :) Rikard sa igår när vi åkte hem att han ser verkligen fram emot kalaset imorn, å när jag berätta det för Pära så sa han att han har pratat om detta ganska mkt sen jag sa att jag ville att dom skulle komma, så han tkr de ska bli väldigt rolig,Pära likaså. Så hoppas de blir kul, men va fan är de nånsin tråkigt när man umgås med dom två å med familjen på Rimseröd? No, de blir alltid mkt garv å stoj :) Så vi hoppas på det bästa för imorn klockan 20.00 sätter det igång :) hehe! Jag själv ska oxå ta lite å dricka imorn å sen sova kvar i Bullarn, men inte alls för mkt med tanke på att jag som sagt äter mina medeciner ännu.

Pappa ringde igår å gratulera mej, han och farmor rättare sagt. Klockan 07.40 ringde dom på morgonen(ingen fara eftersom jag ändå skulle upp å jobba) men när jag såg vilka de var som ringde och  när jag visste vem som skulle vara i luren på andra sidan så kände jag återigen hur paniken började krypa fram inom mej. Men jag tog ett par djupa andetag och svarade och pratade lugnt med pappa, för även om han är en idiot ibland så är han inte dum för fortfarande på något sätt så hör han på mej om de är nått som händer med mej, de är nog en yrkesskada som han har med tanke på att han har vart chef på Ungdomspsykiatriska för många många år sedan. Men by the way så var inte samtalet med honom så långt utan han sa grattis och lite mer ströprat sen så prata jag med farmor. Men när samtalet var över så fick jag ta en tablett för att undvika att panikångesten skulle sätta igång. Sen på jobbet så ringde även du. Och när jag såg ditt nr stå på displayen så visste jag fan ärligt talat inte om jag skulle svara, men tänkte att de kan ju va värt å se vad du säger, så jag svarade. Du sa oxå grattis å du fråga hur de var och det var lite ströprat där med. När jag sedan lagt på så kände jag att de kändes bra de var inte de vanliga tjafset som jag hört de sista utan vi prata som 2 vänner och de kändes skönt och du tog inte upp nått om din nuvarande flickvän vilket kändes jättebra, men som sagt de kändes helt ok.

Åh jag har fått en ny FAVORIT låt på hjärnan! En låt som Perikles har gjort, Finns det någon annan nu. De är en duett med Anna Hertzman. Gå in å lyssna på den för den är så jäkla fin..

Men jag har haft jättebra dagar iaf å jag hoppas att varje dag på denna semsester blir detsamma:)

God Night!!

Utanför fönstret där rusar det timmar.
Här inne tycks tiden stå still.
Det känns lite bättre men hjärtat det gråter.
Du finns här 24-7.

(En litet utdrag ur låten som jag nämnde om ovan)

1 Arbetsdag kvar :)

Idag är de bara 1 ARBETSDAG kva sen semester :) Jippi!! Fyller ju imorn oxå men nu blir man ju 21 så de är inget direkt att fira får vänta tills man fyller 25 istället, hehe!

Idag på jobbet så fick jag en fin överraskning, Kazem som äger pizzerian som ligger bredvid oss kom in till mej med en blomma å en bakelse som jag fick i födelsedagspresent! De finns så många härliga människor uppe på nordby, så givmilda å så omtänksamma :) Sen efter jobbet så åkte jag hem till Hanna å Mattias å gick ut en liten promenad med Enzo för båda jobba sent, sen så åkte jag bara hem diska,hoppa i duschen å nu slängt mej framför tvn å datan. Knäppte även en cider, men vågar inte dricka mer än 1 med tanke på att jag går på medeciner, men en kan inte skada iaf :) Ska ju köra imorn oxå så bäst att bara dricka en :P

Idag hade fått jag ett kuvert hem där jag såg att texten som var skriven var pappas. Jag kände direkt hur panikångesten började krypa fram och jag fick skynda mej att ta min medecin. Fan de känns som jag har blitt rädd för pappa på något sätt, att allt de som han har gjort har plötsligt gjort att jag känner en rädsla för honom inom mej. De tog ett tag innan jag öppnade kuveret, jag satt å tittade på de en lång stund, men sen så öppnade jag det. Det var ett kort där de stod grattis och så låg det 1000 kr i som jag fick av pappa och farmor i födelsedagspresent. Dom ringer ju helt klart imorn så jag får tacka dom då :) Men glad blev jag :)

Åh nu känner man hur sommaren är här, sommargästerna börjar rulla in i grebbestad, solen lyser och de är varmt på dagen å fina kvällar :)
Men som sagt de väcker många minnen på sommaren. Det var ju trots allt då som vi blev ett par. Jag tänker tillbaks å jag minns den än den sommaren, men nu har vi gått åt olika håll. Du har ny flickvän och jag är glad för din skull å hoppas du mår bra nu och inte gör henne illa.
Stannade upp och vände oss om för ett ögonblick.
Såg ut över havet som låg där lungt som en spegelbild.
Vi såg nått i vattnet som glittrade till.
En stråle från solen ännu en sommar med dej är här igen.
Nej en sommar med dej är inte här igen å kommer inte bli igen heller, men vi kanske ses nångång ute i strömstad i sommar då hoppas jag faktiskt att vi kan snacka med varandra som goda vänner för att kunna börja om på en ny vänskap i alla fall, jag tror (om jag känner dej rätt som jag faktiskt gör) att du oxå känner samma sak.

Men nu ska  jag hänga upp tvätten å sen kolla lite på tv :)

Bye Bye!

Svenska hjärtan tinar aldrig när dom väl har frusit. Skitsnack.


Nedräkning :)

Nu är de bara 2 ARBETSDAGAR kvar sen 2 veckor SEMESTER!! Åh de ska bli så himla skönt :) Hoppas bara på lika fint väder som de vart dessa dagar så jag kan ligga på stranden varje dag hehe! Fyller även år på fredag med men de är bara semestern som ska firas, haha!

Dagen på jobbet har vart bra, lite segt bara men faktisk en del kunder iaf som handlar :) Idag så åkte jag upp så jag var på jobbet runt 12 så träffa jag Jessica å jag å hon, alex å oscar gick å käkade lunch innan jag började att jobba :) Så himla kul att hon är hemma igen :) Sen på rasten så införskaffade jag mej 2 par nya chinos rosa å turkosa :) å två toppar :) haha!

Har inte pratat med våran kära far eller dej. Antar ju att dom båda hör av sej på fredag när jag fyller, men man vet aldrig..

Idag när jag kom hem så hade jag fått min lönespec å jag trodde jag skulle svimma när jag såg den fick fan 38 564, men de är semesterlön som vi fick oxå för de som vi jobbat in under året men min lön för denna månad låg runt 22 000 å semestern runt 29 000 ungefär! Men kul som sagt :) gäller bara att inte bränna alla pengarna när dom kommer, hehe! men semesterlönen ska jag sätta undan å spara :)

Men nu ska jag hoppa i soffan å äta godis å kolla på tv :)

Bye Bye!

Fina dagar :)

Nu har jag återigen vart lite seg på att uppdatera här känner jag :)

Igår så tog jag å Lina med Philip till Nordens Ark :) Vi hämta honom runt 10 sen så åkte vi å handla lite som vi skulle ha med oss å sen begav vi oss dit :) Tur med vädret hade vi oxå :) Philip tkt att de var kul verka de som iaf, han gillar ju djur å de var en del att titta på :) Så fikade vi å bara hade de allmänt mysigt lixom :) Kul att ta med Philip på något sånt å kul att Lina följde med, det var ett tag sen vi umgicks nu, så de var jättekul :)

Lite bilder från gårdagen:)

Jättefin bild på jättefina Lina .)

Så himla fint kort på Philip :) Mosters sötnöt <3
Sitta på Mosters axlar var kul :)

Sofia Älskar Philip :)

Dagen var jättebra iaf :) Tack Lina å Philip!!

Idag har jag jobbat igen 14-20, men nu är de nedräkning till semestern :) Bara 3 arbetsdagar kvar sen SEMESTER i 2 VECKOR! åh de ska bli så härligt, hoppas på fint väder bara så man kan ligga på stranden varje dag. Idag när jag jobba å de var cirka 1 timme kvar på jobbet så kom Jessica in i butiken :) Hon har ju vart i USA ett halvår, men nu har hon kommit hem igen !!! :) Åh de var så himla kul att se henne, bara slängde mej i armarna på henne, my Jessica :) Så vi ska träffas imorn innan jag börjar jobba å äta lunch, vi har nog en del att prata om :) Det ska bli så kul, väntar redan :)

Men nu dags att hoppa i duschen sen krypa till kojs :)

Natti Natt!

I'm pretend that I'm glad you runaway
But these four walls closing more everyday

Mina kära vänner på Nordby

Åh vad glad jag var igår!!!
Efter jobbet så skulle vi ju till Leila för att fira mej. Vi som var där var, Glenn,Susann,Ewa,Mikko,Sigrun,Babak, Hanna å Mattias, mina underbara vänner :) Dom skulle fira mej för att jag fyller år nästa fredag. Så dom hade köpt grillmat å vi hade jättetrevligt och sen så kom dom med ett jättestort kuvert å i de var ett GIGANTISKT kort och när jag öppna de så hade Ewa,Mikko,Hanna,Mattias,Babak,mina 2 underbara syskon m respektive,sigrun,per,peter,jeremias,mia,susann,glenn och leila lagt ihop pengar som bidrag till min tatto=) Så de satt 100 lappar över hela sidan så sammanlagt var de 2500 :- å fan vad glad jag blev :) och förvånad! Ni är så JÄVLA UNDERBARA å jag tkr så MYCKET om er allesammans och jag känner mej verkligen omtyckt av alla dom oxå :) Åh vad jag tycker om er!! Ni gör mina dagar värda att gå upp å gå till jobbet för de är så kul att träffa er å umgås med er:)

Men täännnk på mej ibland

Idag så har jag passat Philip i ett par timmar mysigt värre :) Han är ju så UNDERBAR det lilla livet!! Men tråkigt väder har det varit. Men de är avslappnande att passa honom, jag vet inte men jag vilar verkligen ut på nått sätt. Varje gång som jag ska lägga honom för att han ska sova middag så somnar alltid jag oxå, hehe å sen vaknar jag av att Philip klappar mej i håret när han har vaknat å vill upp :) Sen så gick vi ut en sväng å träffa Elise å vi köpte med oss fika som vi tog hemma sen. Sen så lekte jag å Philip kurragömma, hehe!

Sen så åkte jag hem hoppa i duschen å gick ut med niklas,joel,vikkan,christian å sofia å käkade på Hertigen. Sen så gick vi en tur på bryggan, vi trodde att de skulle vara mkt mer ungdomar ute med tanke på att de var skolavslutning igår, men de var nästan inga, men de var mkt poliser, så jag ringde brorsan var att varna honom ifall han var på väg till grebbestad, haha! Överbeskyddande syster!! :)

Om vi ses nån gång och jag tittar bort så fortsätt att gå.

När vi gick nere på bryggan i Grebbestad så bara jag såg dej. Fan du bara stod där. Vilket jag var helt oförberedd på, för du brukar ju aldrig vara i Grebbestad. Jag kollade de om din nya tjej var med men såg inte nån med dej i alla fall. Jag såg att du såg mej, men du vände ryggen till och jag fortsatte bara att gå och låtsades inte om dej, men jag kände blickarna i ryggen och jag var helt säker på att du skulle skicka sms eller nått när de hade gått ett liten stund, men de gjorde du inte.
När jag sedan kom hem och satte mej i soffan så tänkte jag på hur bara några sekunder har allt suddats ut och inget är längre som de var förut. Du har nu stängt den dörren helt som du en gång hade öppen för mej och nu kan du inte ångra dej igen, men de känns skönt faktiskt oxå, att med tiden kunna släppa allt och gå vidare jag oxå en dag, för du har ju redan en ny flicka. Men jag vet att de tar tid även för dej att gå ur hjärtat på någon som man hållt kär bara sådär. Och jag vet att du har känslor som gör ont i dej för de som du såra mej. Men de känns bra att we moving on. För nu har vi lämnat varandra och då kommer tiden få oss att glömma varandra.

Imorn är de lördag och jag ska jobba 12-19 sen ska jag till Leila på grillkväll, dom ska fira mej denna gången. Men jag ska inte dricka, får inte de för medecinen som jag tar å sen ska jag ju jobba dagen efter oxå. Men de ska bli kul i alla fall, jag hoppas att jag får tjötat med mej Labbe oxå, men han jobbar cirka 2 veckor i streck så han visste inte om han orkade, men de hade vart kul om han kom i alla fall :)

Men nu ska jag tvätta av mej sminket å krypa i säng.

Bye Bye


Mot alla odds försökte vi men så en dag var allt förbi.
Nu står jag ensam kvar.
Men kanske ödet förutsåg och tids nog kommer vi förstå.
Det finns ingen väg tillbaks.


:)

Nu har jag vart dålig på att skriva här på ett par dagar nu, men har inte haft så mkt tid för datan känns det som, hehe! Men en liten sammanfattning ska de bli här.

Igår så jobbade jag 10-16, en del att göra faktiskt man märker att de börjar gå mot sommar å semester nu:) Imorn är de en vecka kvar tills jag ska ha semester i 2 härliga veckor!! :) Hoppas bara att de blir fint väder så man kan ligga å sola hela dagen :)
Sen efter jobbet så åkte jag ner till Frida som bor ute i Grundsund. Hon tar studenten imorn å jag var bjuden dit då, men kan inte komma då så jag åkte ner till henne igår istället och gav henne min studentpresent som jag köpt till henne. Jag köpte ett jättefint halsband med ett hjärta på och ett armband. Hon blev lite kär i de tror jag, :P hon skulle ha på sej det imorn på studenten iaf:) Så de var kul att hon gillade det iaf :) Sen så åt vi kräftor som hennes pappa hade fiskat själv, jättegott :) sen så åt vi även tårta:) Hade hur trevligt som helst, hennes föräldrar är hur käcka å trevliga som helst. Sen så mannekänga frida för mej i dom kläderna som hon ska ha på sej imorn, jättefin vit tubklänning:)
Sen så åkte den lilla damen med till grebbestad å spana in min lägenhet å vi satt å tjöta lite till, så hon åkte runt 00.50 om jag inte minns fel:S Men det var en toppen dag iaf, jättekul att träffa henne igen det var ett tag sen nu..

Idag så har jag oxå jobbat, men först så har jag vart hos min psykolog på morgonen. De gick bra idag. Gråter ganska mkt men de känns bättre att sitta å gråta framför henne än för någon som jag känner väldigt väl. Vi prata om dej och att vi inte har pratat sen jag fick beskedet om att du har en ny flicka, men jag önskar dej all lycka med henne och att du inte gör henne nått illa. Men de är som Lasse Stefans sjunger i en låt:

Kärleken ger djupa sår, när den vänder om och går då släcks ett ljus.
Och vägen känns så svår att gå när man bara tänker på den vän man mist.
Kärleken den ger och tar, lämnar alltid någon kvar i ensamhet.
Jag vet du har en annan vän, men inne i mtt hjärta är du min.
Den textraden stämmer ganska bra in, förutom att inne i mitt hjärta är du inte min, men du kommer alltid ha en liten plats där du alltid kommer att finnas kvar. Men nu har vi båda insett att de aldrig mer kommer att bli vi igen, och du har som sagt hittat en ny och de kändes konstig i början och jag var arg och ledsen men de var nog för att jag inte förstod varför du gjort som du gjort de senaste. Men de känns bra nu och jag börjar att komma på fötter igen känns det som, vet inte om de kan bero på medecinen som jag äter nu.
Angående medecinen så ska jag bara äta denna förpackingen om man säger så, (de är 30 tabletter i en sån förpackning, ) sen ska jag börja trappa ner på den så jag inte behövet ha den mer alls. För jag vill inte äta de hur länge som helst utan jag vill kunna känna att jag kan må bra och känna mej glad utan några medeciner. Men medecinen mot panikångesten kommer jag ha kvar, men de ska jag ju bara ta när jag känner jag är på gång att få det lixom.
Angående dagen på jobbet så har de gått fort, vi har haft en del att göra. Vi ska börja med våran sommarrea nu så vi har förberett för den.

Men nu ska jag kolla lite på tv, sen ska jag hoppa i säng å sova.

Bye Bye

Med öppna sår som blöder.
Står jag ensam allt är över.
Hjälpt av tron att vi två möts på nytt igen.

Tisdag

Idag var de dags på jobb igen. Jobbade mellan 14-20 idag, men nu är mamma tillbaka så jag är tillbaka på mina vanliga timmar igen som jag ska egentligen jobba, men sen jag började på Dixon så tror jag inte att jag jobbat mina timmar som jag ska någon gång, de blir alltid nån mer timme här och där, men jag klagar inte, tkr de är roligt på jobbet. Trivs hur bra som helst med mina arbetskamrater :)
Dagen på jobbet har gått ganska fort faktiskt. Vi ska nämligen börja med våran sommar rea nu, så alla damkläder skall märkas ner till 50% och sebago grejer och även jackor, så vi har lite att pyssla med på jobbet men de är kul för då går dagen fort :)

Idag kom även skattepengarna :) Hehe gjorde gott att få in en månadslön till :) men de ska ju in på sparkontot ändå :) Nu jobbar jag fram till torsdag å sen ledig fredag å jobbar helgen :)

Imorn efter jobbet så ska jag åka ner till Frida, hon tar studenten på fredag men jag kan inte åka på hennes studentkalas då så jag ska åka ner till henne imorn med presenten till henne, ska bli kul att träffa henne igen, har inte sett henne på ett bra tag nu :)

Men nu ska jag kolla  lite på tv sen gå å lägga mej :)

Bye Bye!

Glöm dina bekymmer idag för imorn kommer de nya.

Bra dag!

Idag har jag vart ledig men de har vart full rulle ändå :) hehe lite som vanligt när de gäller mej kanske? :P Iaf så har jag spenderat hela dagen med min älskade storasyster å med min älskade systerson :) Imorse så åkte vi till Näl, Philip skulle få nya skor som han använder när han sover. Sen så åkte vi till farmor å käka lite å tog en fika, jättekul att träffa henne igen det var ett tag sen nu:)
Sen så åkte vi upp till Nordby, gick runt å kolla lite i affärer efter att Nicklas hade slutat, käkade på Max och hade bara allmänt trevligt lixom :) Tack för en trevlig dag :)

Sen när jag kom hem så städade jag hela lägenheten och tvättade så nu luktar de alldeles nystädat, hehe!

Så nu har jag precis gjort hårinpackning, tagit en dusch, slängt på mej myysskläderna och slängt mej framför tv:n med liite godis som jag tkt mej gjort förtjänt av, hihi!

Imorn en ny dag med jobb på programmet, :)

Bye Bye

Även om vi har brutna vingar står livet aldrig still!


Finally Over!

Åh så HIMLA härligt! Nu är arbetsveckan över och imorn är jag ÄNTLIGEN ledig :) Ska köra Philip å Linda till Näl på morgonen sen ska vi gå in en sväng på torp, kanske shoppa nått nytt till garderoben? :)

Dagen på jobbet har gått ganska fort idag, kan kanske bero på att jag räknat timmarn tills jag sluta så jag kunde känna att jag var ledig imorn. Så jag å Ronja har gått och småplockat hela dagen typ med lite olika saker, städat lite med.
Lunchade med Mia idag, vi käkade kina mat:) gott gott :) De kan man ju äta hur mkt som helst utan att känna att de lägger sej på magen eller låren med tanke på att de är bara nyttiga saker :) Efter jobbet så väntade jag på syrran sen så åkte vi hem till Bullarn å käkade mat. Mamma hade grillat ryggbiff och oxfilé med klyftpotatis som hon oxå gjort själv och gräddsås :) mums var det iaf :)

Christian har jag inte pratat med sen i tisdags typ, vet inte varför, känns tråkigt men men, han kanske har haft saker att göra så de kanske finns en bra orsak som de för de mesta brukar att finnas. Labbe pratar jag inte heller något med nästan längre, vet inte vad som hänt där heller. Vilket är hur tråkigt som helst för han är ju så jävla rolig :) men orkar inte lägga ner energi heller på nått som jag inte vet att det finns nån anledning till, och de kan ju bli så perioder att man inte pratar lika mkt med folk som man gjort förr, vilket oxå brukar finnas olika anledningar till. Men vi får hoppas att de inte håller i sej länge för som sagt han är ju så himla rolig å bra grabb :)

I fredags så skickade våran far sms till mej. Denna gången ett sms som gick att läsa i alla fall. Men när jag fick sms så kände jag hur panikeångesten började krypa fram sakta så jag fick ta en av mina medeciner som jag fick av läkaren som jag ska ta så fort som jag börjar känna att de är på gång. I vilket fall som helst så stod de bara de vanliga.
Hej! Saknar dig. Längesen vi pratades vid. Kram Pappa.
Och jag orkade inte svara på de för som sagt så ligger de i hans egna jävla intresse att höra av sej till oss för vi är ju hans barn trots allt.

Men nu ska jag knäppa på tvn å kolla om man hittar nått att glo på en stund before bedtime :)

Bye Bye!


Slut....

Oj oj oj vad Sofia Martinssons kropp är helt slut nu. Men de är bara imorn kvar sen är jag ledig en dag innan de bara är att ge sej på en ny vecka med jobb. Men om 2 veckor har jag ju ÄNTLIGEN semester i 2 veckor så de ska bli så hiiimla skönt! Hoppas bara på att de blir bra väder så man kan vara ute så mycket som möjligt å sola å bada hela dagarna :)

Nu har jag börjat att äta min medecin som läkaren skrev ut till mej och jag känner det att jag inte är lika nere som jag var innan som jag började äta medecinen, så ett tecken på att de hjälper lite ändå kanske, trots att jag var skeptiskt emot den, men men vi får se...

Dagen på jobbet har varit ganska lite å göra men de har ju vart väldigt fint väder ute oxå. Så ikväll blir de bara soffan å kolla på Svergie-Danmark!! Ska försöka få tag på nån som kan hålla mej sällskap, kanske ta en pizza å cider :) men då deckar jag väl direkt om jag får i mej en slurk alkohol, haha med tanke på hur trött som jag är.. Men jag har faktiskt vart ganska duktig denna veckan har lagt mej å somnat runt 9 halv 10 varje kväll, men är lika trött ändå på morgonen hehe!

Men nu ska jag hoppa i duschen innan fotbollen börjar =)

Bye Bye

När våra tårar slutat rinna och när dom blir till blod
Man ser livet i en dimma,
Den är ond och den är god

Why should I even try?

Idag har jag jobbat 10-18 sen kom en försäljare så vi skulle kolla ut damkollektionen för nästa vår! Så blev en heldag idag på jobbet..

Imorse så var jag på sjukhuset igen, hos min psykolog å den sjuke jävla läkaren som kontrollerar allt som jag äter!!! Men idag satte jag fan stopp på allt de jävla maset, så nu ska jag inte gå dit mer!
Fick träffa en annan läkare idag oxå som har skrivit ut medecin till mej nu som jag ska ta för min panikångest, får se hur de funkar! Tror inte de kan hjälpa mot smärtan som jag känner men kanske att komma i ro i alla fall.

Igår så fick jag höra av en kompis att du hade skaffat dej flickvän. Blev helt ställd, visste fan inte vad jag skulle göra, men jag klara av att hålla god min just då, men när jag kom hem, fy fan jag bara ramla ihop på golvet å grät å grät å skaka å kunde nästan inte andas. Varför i hela helveta har du hållt på som du har gjort då? För inte mer än 3 veckor sen så ville du att de skulle bli vi igen, sen tar de cirka 3 veckor å du har redan någon ny? Var de bara för att känna mej utnyttjad så lyckades du jävligt bra kan jag ju säga. Fan känner mej som ett jävla missfoster som gått på dina förbannade lögner å påhitt gång på gång.
Fan jag är så jävla trött på allt!!! Händer de en jävla sak till nu så vet jag fan inte vad jag gör. Mina tårar som jag gråter varenda jävla kväll kommer från ett uppriktigt hjärta.

Steg för steg

Överallt tomt och kallt
Det rum som du en gång värmde i mitt hjärta är iskallt fyllt av tårar
Med öppna sår som blöder
Står jag ensam, allt är över! Hjälpt av tro att vi två möts på nytt igen

Idag så har jag jobbat mellan 9-16. Inget att göra idag på jobbet heller, kundmässigt alltså så vi har fått roa oss med att ändra om lite i butiken.
Sen efter jobbet så åkte jag in till syrran en sväng, mamma å dom var där så hälsa på dom en sväng.

Idag har jag vart lite deppig igen. Känt mej ganska ledsen, igen. Och allt beror bara på att jag saknar dej, vill inte men de går inte att radera ut så lätt visst. Igår så skickade du ett sms där de stod lite blandade saker, jag svara inte på de med tanke på att vi har verkligen sagt break up denna gången, för oss båda bästa. Men jag har oxå vart nära på att skicka sms massaa gånger men inte gjort det.  Jag vet inte om jag nånsin kommer att komma över dej? det känns inte så just nu i alla fall.

Våran kära pappa har jag inte hört nått av heller. han kanske förstod tillslut att de är inte vårat ansvar att vi ska höra av oss till honom utan att de är hans. Och jag tänker då fan inte ringa kan jag säga.
Nått som jag kändes "fattades" var när jag hade namnsdag den 15 maj så brukar farmor ALLTID ringa till mej, de har hon gjort varje år sen jag var liten å sa grattis, men detta gjorde hon inte det och jag undrar varför bara, men finner inget bra svar på det.

Ensamhet, ja jag vet.
Det är priset man betalar när saknaden till någon lever kvar
Men om bördan vi får bära visar vägen till dom kära
Finns en mening med allt som nu känns tungt

Imorn ska jag jobba 10-19 de kommer en försäljare så vi ska kolla ut damkollektionen för nästa sommar.
Men innan dess ska jag ju till sjukhuset igen till den jävla läkaren, men ska ju oxå träffa en annan läkare så jag kan få min medecin mot panikångesten.

Men nu ska jag hoppa på soffan å kolla på tv sen sova.

Bye Bye

Heej!

Nu har jag vart dålig på att inte skriva här på bloggen på ett par dagar nu, så tänkte köra en liten upptadering om vad som hänt under helgen!

I Lördags så var jag ju som sagt ute på sannäs å solade ett par timmar, tog även första doppet i havet. Det var INTE varmt kan jag ju säga, men men.. Sen så åkte jag hem å gjorde mej iordning för de var ju dags för överraskningskalaset på Pålle borta på Bullargården och vi skulle vara där halv 5, gästerna kom kl 18.
Innan jag åkte till Bullargården så mötte jag upp Pära, Rikard å Larse på Shell i Grebbestad så Rikard fick sin present :) Sen rulla bilen som sagt upp till Bullargården där vi gjorde det sista förberedelserna. Mamma å Pålle kom runt 18.30. Pålle hade på sej ögonbindel när han kom in genom dörren å alla vi gäster var helt tysta, sen när ögonbindeln åkte av så började vi hurra å sjunga.. Oj va paff han blev, tårarna kom på honom! Men oj vilken kväll vi hade, ett minne han aldrig kommer att glömma. Kan ju säga att det var en lättnad på ett sätt att de är över nu så slipper vi dra små lögner om vart vi vart osv för att inte Pålle ska förstå något.
Vi åkte från bullargården runt 03.30 då hade vi plockat undan det värsta så bara hem å sova.
Sen på söndag så vakna jag runt 12 så var de bara göra sej iordning å åka till Strömstad där jag skulle träffa Marie för att åka med henne till Fredrikstad å träffa Christian :) (Marie skulle till Sarpsborg å jobba) så jag var inne hos honom runt 4 å åkte hem runt 24 med Marie igen. En jättemysig dag:) Vi kolla på film satt å tjöta var ute å gick en sväng, hur bra dag som helst =) Thank you Christian :)
OBS!! Sorry Lina att jag var kort emot dej i telefon när du ringde, men är liiite dyrt att prata i mobil i norge :( Kärlek till Lina <3



Imorse så ringde klockan 07.00 skulle jobba 10-18, men skulle vara hos min psykolog och den jävla läkaren kl 08.30 som jag måste redovisa allt som jag äter, för han tror att jag är på väg att få anorexia, jag skriver verkligen ner ALLT som jag äter, men de är fan inte bra ändå, för han tror att jag inte äter det iaf utan bara skriver ner det, så nu ska jag dit på torsdag igen. Till och med min psykolog säger lixom till honom att han ska tro på mej, men han tror mej inte, han har inte alla hästar i hagen den mannen. Som sagt jag ska dit på torsdag igen för att han ska då se hur mkt som jag ätit under dessa dagar åh jag blir så trött på honom. Ska även träffa en annan läkare som ska undersöka mej. Med tanke på dem panikångest attackerna som jag fått nu några gånger under veckan så vill min psykolog att jag ska prova antideppressiva tabletter som jag ska ta när jag känner att jag är på väg att få panikångest eller när jag känner mej riktigt jävla nere. Så jag ska träffa en läkare som ska undersöka mej och jag ska berätta hur de känns när jag får min panikångest och då sen bedöma vilken medicin som jag ska få. Känner mej fan som ett jävla psykfall ibland.

Dagen på jobbet har vart bra. Mamma har ju semester nu en vecka så nu blir de jobb fram till och med söndag, dock bara tidiga pass vilket är ganska skönt faktiskt.

Så nu har jag precis slängt i mej en portion stroganoff med bulgur å två mackor (och fyllt i papperen så att läkaren kan se att jag ätit). Så nu ska jag gå ut å slänga lite sopor, ta en cigg å sen tvätta av mej sminket å slänga mej på soffan framför tvn :)

Bye Bye

RSS 2.0