Wiiieee!!

Har aldrig känt så här är både yr och kär det känns som mitt hjärta det slår med tusen volt och jag är miljonär la la la la..
En liten textrad från låten Jag är förlorad som är med på Scotts nya album! För ni kan inte gissa vad som hänt mej idag? Nej klart ni inte kan.hihi! Jag fick Scotts nya skiva på posten imorse, jag börja undra vad de vad för paket som kastades in genom brevlådan för jag har inte beställt nått. Så jag öppna de å där i låg ju SCOTTS nya ALBUM!!! :) Åh när jag skulle kolla vad den kosta iaf jag kanske ha beställt skivan men inte kommit ihåg de, så stod de skivan redan betald :S Lyssna å njut:S Jag fatta ingenting, för jag har inte betalt den å jag har inte beställt den så med andra ord är de nån annan som köpt den till mej, som vet att jag tkr om Scotts! Men jag vet inte vem. Kan vara Hanna och Mattias, men de tror jag inte för dom hade gett den till mej direkt i handen det vet jag, så jag har ingen aning om vem de kan vara, men roligt var de iaf! Så nu går skivan i fult ös här hemma, hehe! Tack så mkt till dej som köpt skivan till mej :)
Åh titta bara på omslaget!!! :) Så jävla bra skivan är!!!!

Min dag har börjat på toppen!! Hoppas att den håller i sej hela dagen :)

We been dead for awhile

I'm still breathing
But we've been dead for awhile
This sickness has no cure
We're goin down for sure
Already lost our grip
Best abandon ship...


Det känns bra alltihopa just nu! Vi pratar minst 1-2 gånger per dag om allt mellan himmel och jord. Vi har träffats några gånger bara suttit å pratat likaså om allt mellan himmel och jord. Vi var döda ett tag och vi hade gått under men de känns som vi trappar uppåt igen! Jag märker att du har förändrat dej på riktigt denna gången vilket känns superbra!  Hoppas vinden vänder nu!


Men nu ska jag hoppa i säng. Ledig imorn å högsta prioreteringen är att sova LÄNGE!! Ska stänga av mobilen så ingen kan ringa å väcka mej (Kommer aldrig att hända iof, men kan ju alltid sätta på ljudlös iaf, haha! )
Imorn ser dagen för övrig ganska lugn ut. Ska städa å tvätta lite, kanske ta en promenix om de är fint väder!

Natti Natt

Lite sliten

Nu har jag inte skrivit på några dagar här igen, fyyy mej:(

Måndag
Då jobbade jag 9-20, både Elisabeth å Ronja var sjuka dom stackrarna :( Åh jag försökte övertyga mamma om att INTE komma upp å jobba, för de gick bra att jobba själv, och jag lyckades övertyga henne en stund, men klockan 14 så ramla hon in på jobbet iaf. Å nu i efterhand kan jag säga att det var ganska skönt för FY FAN va mkt folk det var..Usch folk över allt och mina ben bara gick av sej själv dom sista timmarna, huvudet eller kroppen var inte med utan bara benen gick haha, jag är som en duracell kanin som bara går och går och går! haha
Sen på kvällen så åkte jag hem till Hanna å Mattias en sväng, Mattias tvillingbror Peter var där å skulle stanna kvar över natten. Vi kollade på Beck - Annonsmannen som gick på tv 4. Jag orkade inte se hela filmen så jag åkte hem och la mej och sov å vakna runt 2 när min kusin kom hem från jobbet.

Tisdag
Klockan 06.15 ringde väckarklockan å jag gick upp å käka frukost å hoppa i duschen, haha fan de kändes som jag skulle somna i duschen, men efter en dusch och 2 koppar kaffe så vakna jag allt till liv och sminka mej å klädde på mej och åkte runt 8. Började 9 idag med. Fast idag var jag bara schema lagd till kl 17, men så kom Stefan (ena ägaren av företaget) och berätta att vi skalla börja med 50% på allt i butiken och de skulle vi försöka vara klara med till imorn, så vi skulle fläcka av alla röda prislappar å ändra runt lite å skriva skyltar å hänga upp skyltarna som vi skrev. Så de var full rulle. Idag var Ronja tillbaka på jobbet så vi hade fullt upp att göra och mitt upp i alltihopa så går brandlarmet så vi var tvunga att gå ut å de tog väl 30 min innan vi kom in igen. Men de var falsk alarm. Sen så höll vo på hela tiden. Stefan hade sagt till mej att de vore bra om jag kunde vara kvar så länge som möjligt så vi fick upp det innan imorn, det mesta iaf, men jag hade ju kanske inte räknat med att vara kvar till 20, men så blev läget iaf. Men de är lite kvar att fixa men de skulle Ronja fixa imorn när hon öppnar. Sen så åkte jag en sväng till mina diamanter å vi satt och tjöta en stund, sen så åkte jag hem så nu ska jag snart inta sängen! Imorn börjar jag inte förrän 12 så kan sova till 10 iaf, ska bli skönt om ingen ringer å väcker mej innan! Men känner lite i kroppen att man är lite seeg å sliten, men duracell kaninen hänger med iaf! haha!

Men nu soooovvvvdaggs!!! :)

Natti Natt!

Söndag

Idag så skulle jag jobba 10-17, men saken ändrades! Imorse när jag kommit till jobbet så ringde Ronja å berätta att hon blivit sjuk den stackarn:( hon hade känt sig dålig på lördag när hon jobba så idag så hade hon hög feber så hon fick stanna hemma, men lika bra de så hon blir bra :) Så jag ringde mamma som började sin semester idag och hon ringde elisabeth som skulle börja jobba imorn efter sin semester, men de visa sej att hon oxå är sjuk. Men de var ju såpass lungt på jobbet så jag jobbade själv. Sen på kvällen så åkte jag till mormor å morfar å träffa hela tjocka släkten å lilla Philip blev faktiskt lite glad av att se moster, =) Nu har han lärt sej att pussas riktigt med munnen, så himla go den lilla ängeln är :)
Sen under kvällen så ringde Elisabeth till mamma å berätta att hon inte kan jobba imorn för hon är jättedålig! Så nu är de änna lite kort med folk bara jag som är på jobbet, men jag sa till mamma att hon inte ska komma upp imorn för hon ska inte gå in å jobba på sin semester så jag kan ta heldag imorn med, men envis som hon är så sa hon ju likt förbannat att hon skulle komma upp, men jag är oxå envis så jag sa att hon skulle ringa mej imorn på förmiddagen så får vi se hur de är med folk å så, men jag står fortfarande för att jag kan jobba heldag imorn med. Hon ska inte behöva komma in å jobba på sin semester!!! Hon hade inte ringt in mej om de hade fattas folk när jag var bort för hon hade låtit mej haft min semester, så det så. Så jag kommer inte låta henne komma upp imorn å jobba för de går helt ok att jobba heldag själv. Visst de är lite jobbigt många timmar å så men de är ju pengar å man ska inte bryta när folk har semester! Men men vi får se hur dagen blir imorn!

Jag har inte pratat med pappa på evigheter nu. Inte sen jag var inne den fredagen å hälsade på snabbt bara! Han hör ju inte av sej så varför ska vi göra de?  Men saknaden kommer om och om igen efter honom även om han jämt gör mej å mina syskon illa känns det som. Men jag andas fortfarande ett tag till i alla fall!

Men nu ska jag hoppa i säng å sova så jag är pigg imorn för jobbet :)

Natti Natt!

Lugn kväll

Tillslut efter för många timmar liggandes i soffan med migrän så lyckades jag komma upp ur soffan och in i duschen. Klockan var då runt 18.45 sen klädde jag på mej och åkte in en sväng till Strömstad till Hanna å vi kolla lite på tv å hon visade sina nya kläder som hon köpt idag, superfina var dom :) Sen kolla vi lite på en tv sen runt 22 så åkte jag hem igen.

På vägen hem så pratade jag med "B" det var han som ringde. Vi prata hela vägen från Strömstad och hem, vi prata om allt mellan himmel och jord. Det känns bättre å bättre för varje gång som vi pratar med varandra men vi får se vad som händer och sker. 

Imorn ska jag jobba 10-17 sen ska jag till mormor och morfar på släktkalas en sväng, ska bli trevligt! Ska bli så kul att träffa hela släktenoch framförallt mina syskon och min lilla systerson Philip som jag inte sett på jättelänge nu :) ska bli så skoj så jag hoppas att det blir mkt att göra imorn på jobbet så dagen går fort!

Så kvällen har vart lugn och fridfylld. Prata med Labbe på msn förut som ville att jag skulle gå med ut på cod ikväll men jag orkar inte och så ska jag ju jobba tidigt imorn oxå! Men han skulle jobba imorn med mellan 11-18, han har egentligen semester imorn med och skulle börja jobba på måndag igen, men dom hade ringt in honom xtra ifall han kunde jobba imorn å de är ju söndag så man tjänar ju bra! Hehe ska bli kul å se hur han mår imorn om han ska ut ikväll! Oavsett hur han mår så mår han som han förtjänar :) Hehe!

Men nu ska jag ta mej ett kvällsbloss å sen krypa till kojjs:)

Natti Natt! 

Migrän

Är det inte klassiskt att när man är ledig och det är ganska hyffsat väder ute så ska man få migrän. Kände ju som sagt redan igår när jag kom hem hur jävla ont jag hade i huvudet och eftersom jag inte har nån medicin hemma mot migrän så kunde jag inte hindra det från att komma heller :( Så inatt vakna jag runt 4 å huvudet bara snurrade som fan. Sen dess har de bara hållt i sej. Lyckades iaf förflytta mej till soffan så jag kunde komma åt datan å små glo på den lite emellan åt ! Men usch vad de snurrar å jag mår illa som fan oxå, men har inte kräkts än iaf. Ville ju hitta på något kul idag när man var ledig med mina vänner Hanna å Mattias, men dagen är ju inte över än på många timmar så jag hoppas att det går över så småningom.

Nu har Susanna åkt hem. Agneta hämtade henne igår kväll. Pratade lite med henne förut på msn å hon hade haft det roligt dessa dagar iaf :) Likaså jag å Hanna oxå! Så snart får vi hoppas på att vi åker ner till dom igen å stannar över en helg :)


Andreas (Susannas bror), Susanna å Hanna :)

Nu ska jag lägga mej å sova en stund å hoppas att migränen släpper så jag kan hitta på något kul ikväll!

Kram Kram

Resumé

Nu har jag vart lite dålig på att skriva här igen, men för att ha nån ursäkt så beror de på att jag inte har vart hemma på 2 nätter!

Efter jobbet i onsdags så åkte jag och hanna ner till Falköping för att kidnappa med Susanna till Strömstad :) Hon visste ju såklart inte att vi skulle komma, hennes mamma, hennes pappa å hennes bror visste ju om de, men dom klara av att hålla tyst! haha! Så ooj vad snopen hon blev när vi kom in där, hehe å vi fick allt på film oxå :) Så vi var där nere ett par timmar. Vi fick fika å så kolla vi på korten å filmen från Susannas å Walids bröllop, jättefint bröllop:) Så fick vi ju lära känna hennes bror Andreas oxå, hur trevlig å go som helst så nästa gång ska vi kidnappa med han upp oxå å ha en riktig fest :)
Så vi var väl tillbaka i Strömstad runt 1 så vi hoppa i säng! På torsdag morgon så var jag hos min läkare å prata med henne om medicinen. Vi kom fram till eller ja rättare sagt hon tkt att jag skall äta den cirka 6 månader. Så de kommer jag göra oxå. Lika bra de lixom. Sen så åkte jag å jobbade 13-20, Hanna å Susanna kom upp till Nordby å vi käka lunch å dom shoppade loss lite brudarna! Sen så kom MIN SYSTER in på jobbet! Och oj vad glad jag blev av att se henne :) Gav henne en STOR BAMSEKRAM!!! :)
Sen på kvällen så käkade vi tacos hemma hos hanna å mattias å drack lite cider å hade allmänt trevligt :) Tack Vänner för en toppen  kväll!

Så idag så åkte jag hem till mej runt 13.30, bara hem å packa ihop saker sen kom mamma å hämta mej så åkte jag med till Bullarn. Så ikväll har vi vart på sommarbuskis här i Grebbestad åh fy fan vad jag skratta, har seriöst kramp i käkarna! Sen gick vi bort till Cajutan å tog en drink! Så nu har jag precis kommit hem och fy fan vilken jävla HUVUDVÄRK som jag har! Tror jag kommer att ligga i migrän imorn känns det som, så har jag inga mediciner mot det hemma heller :( så hoppas inte att jag får de för då kommer inte jag upp ur sängen imorn.

Angående jobbet i Moss som jag skulle lämna besked om idag tacka jag nej till. Och den största andledningen till att jag gjorde det var för att jag inte vill sätta mamma i skiten. För om jag slutar nu så har hon ingen mer anställd kvar som kan jobba på veckodagarna, för nu ska elisabeth sluta pga hon ska börja plugga. Så de är den största anledningen till att jag inte tacka ja till det och sen att jag inte kommer träffa min familj å mina vänner nånting mer nästan om jag flyttar till Moss. Så jag kommer att stanna kvar på Dixon på Nordby.

Nu ska jag hoppa i säng!

Natti Natt!

Tisdag

Idag så började dagen med att klockan ringde 08.30 så då slängde jag på mej kläder och åkte ut till ett ställe som ligger ute vid Kville typ. Där träffade jag Pära, så fick jag åka med han i skogsmaskinen en stund sen så käkade vi frukost! Haha! Prata även med Rickard när han ringde till Pära. Men det var trevligt iaf! Så fick jag säga till dom att dom skulle ha så jätteroligt uppe i Sunne som dom ska åka till imorn! Kommer sakna mina grabbar hehe, har ju umgåtts med dom stort sett varje helg sen jag lärde känna dom. Hade vart så kul att åka med upp å bugga, men kan ju tyvärr inte :(
Sen åkte jag hem och bytte kläder å sminka mej å åkte upp till jobbet.

På väg upp till jobbet så ringde den mannen som erbjöd mej jobb som butikschef i hans klockaffär som han driver i Moss mej. Han erbjöd mej jobbet igen, Jag tackade ju nej sist gång för jag ville inte lämna allt jag har här. Släkt å vänner mm. Men iaf så frågade han om jag verkligen inte ville ha jobbet. Jag frågade lite om boende å lön å om jag får ett bensin kort som jag kan tanka för. De är nämligen så att jag kommer jobba Mån-Tors å vara ledig varje helg, men de kostar ju mkt ändå att köra. Men iaf så sa han att bensinen står han inte för å boende kunde han fixa men jag får betala hyran själv. Lönen som han erbjöd mej var 22 000 norska ut. Vilket är bättre än de han erbjöd mej sist gång. Men ändå så får jag ju betala hyran om jag ska bo där och ha kvar min lägenhet här i Grebbestad vilket jag vill ha, sen är de ju mat som jag ska ha på båda ställena å sen bensinen. Så de är ju mkt mer utgifter än vad jag har nu och jag vill inte åka och börja jobba på ett jobb bara för att jag tjänar bra, jag vill trivas oxå. Och jag kommer inte träffa min familja å mina vänner lika mkt som jag gör när jag bor här i Grebbestad. Så fan jag vet inte vad jag ska göra för samtidigt hade det vart kul å prova på något nytt kanske, men jag trivs JÄVLIGT bra uppe på Nordby å på jobbet. Jag berätta de för mamma idag på jobbet å hon sa att jag skulle göra det som jag känner för likaså så Hanna å Mattias! Så jag får se. Jag ska lämna besked på fredag, för då skulle han ringa mej igen. Så vad tkr ni alla läsare, ska jag ta det eller inte??

Åh jag saknar mina syskon! Har inte träffat dom på jättelänge nu :( men på söndag får jag träffa Linda å hennes familj förhoppningsvis för då ska vi till mormor å morfar på kalas å Niklas får jag träffa på fredag för då ska Mamma bjuda mej, Jan och Nilla, Benny och Camilla å så Paul såklart på teater som går här i Grebbestad för att vi hjälpte till så mkt med kalaset. Så då ska vi träffas i Bullarn först och äta å dricka lite, sen ska dom köra ner oss. Ska bli kul å jag är ledig på lördag med så jag behöver inte känna att jag måste upp å köra :) Jippi!

Men nu ska jag kolla på Krabbfiskarna på Discovery!

Natti Natt!


Kommer liv kommer tröst

Jag vet inte vad jag ska göra. Ända sen i fredags kväll så har jag å "B" snackat. Vi har pratat om allt möjligt som man kan snacka om. Känslorna blir bara starkare och starkare känns det som och jag tror att de är försent att glömma vad jag vet och bara börja om. Så de måste få ta sin tid det tar och du får vänta på mitt svar, men min väg tillbaks till dej känns just nu oändligt lång. Han frågar mej ofta om mina känslor, om de finns några kvar osv. Jag svarar inte rikitigt på dom frågorna. För jag vet inte. Men det känns som jag står kvar i samma rum som jag har stått i alla år och hoppas åter igen för en stund att tiden kommer läka alla sår som du gjorde i mitt hjärta. Kanske är de lika bra att vi bara är vänner? om vi ens kan vara det. Det känns som det finns nån dragningskraft kvar hos varandra som vi inte kan få ur oss. Som ett ljus inom varandra finns vi som aldrig kommer att lämna eller släppa taget om varandra. Kanske allting som vi förlorat kan bli det första steget tillbaka?
Det kanske är sant att du har förändrats, vad vet jag. Jag kan ju inte få svaret heller om jag inte testar brukar du säga till mej, det är ju även sant men vill jag testa då? Fan ursäkta jag vet att jag pratar mkt om detta och ni flesta som läser detta tänker för er själva "fan de är väl bara att ge ett svar på hur du vill ha de" men nej de är det inte för de är så mkt som hänt å som hände som jag gör att jag tvekar, som gör att jag kanske inte vågar ta steget tillbaka. Men de är som man säger:
Även den perfekta rosen har sina törnar som smärtar.

På torsdag ska jag till läkaren som skriver ut min medecin till mej. Vi ska prata lite och bestämma om jag ska fortsätta med medecinen. Jag hoppas ju personligen att hon väljer att jag inte behöver fortsätta med den. Jag vill känna att jag kan må bra ändå. Det har börjat kännas lite som att jag fejkar att jag mår bra eller rättare sagt att de är medecinen som gör att jag mår bra!


Bakfull

BAKFULL BAKFULL BAKFULL! Åh inte så lite heller! Bättre har man ju mått iaf kan jag säga, men man mår som förtjänat men fan va kul det va igår! Jag var inte alls sugen under dagen som jag jobbade på att gå ut men så övervägde jag å Lina det lite å bestämde oss för att ta en höjdarkväll, vilket det oxå blev :) Kvällen börja med att vi korka upp hemma hos mej med lite öl. Jossan å Anna-Karin kom och joina oss oxå ! Sen så ragga vi upp Marcus å Carl-Magnus på konsum parkeringen så kom dom upp å sen så kom Labbe å hans kusin som bor i Tyskland som inte kan svenska så vi fick prata lite eng å tyska, men för de mesta så översatte Labbe på albanska till honom! Hahah jättekul förfest iaf! Sen så gick vi bort till Cajutan där Andersson&Högdal spelade! Vi drack där med och stanna till 1, dom andra gick till Kallsup tidigare. Sen så gick vi in på Röde Orm och tog en Smirnoff och träffa lite folk :) Sen hem gång, men först stanna vi så vi fick en Langos! Sen gick vi hem och sov! Vi vaknade runt 12.30 idag å gick upp å klädde på oss å gick bort till sportshopen. Sen gick jag hem och städade upp stöket från igår! Men tack vänner för en höjdarkväll, de har vi inte gjort för sista gången kan jag säga :)

Nu ska jag hoppa i duschen å göra mej klar för Allsång på lunden!

Bye Bye

Om du vill

Tiderna förändras
Allting har ett svar
Vi låser våra dörrar inom oss
Och går man inte framåt
står man också kvar
Och låter tiden gå

Men verkligheten säger
att drömmar blir till liv
Som vinden gör när glöden blir till eld
Du fick mig att se framåt
och resa mig igen
Och tro på den jag är

Och om du vill
stannar jag här
Delar mitt liv
Delar min värld
Och om du vill
stannar jag kvar
Och kommer alltid ge dig allt som jag har
Om du vill

Jag sökte mig till viljan
Du krönte mig till kung
Jag flög högt ovan molnen som en vind
Och när jag hade landat
stod du där igen
Och gav mig kärleken

Och om du vill...

Jag kommer alltid
stanna hos dig
Jag kommer alltid
bli kvar

Om du vill...

Jag kommer alltid ge dig allt som jag har
Om du vill

Liite sliten!

Idag så har jag vart liite sliten på jobbet kände jag. Kan nog bero på att jag inte kunde sova inatt. Klockan 02.30 ringde Anna (min kusin) så jag gick ner till konsum å mötte henne. Då hade hon slutat att jobba. Sen låg vi å tjöta en stund innan vi somna. Klockan 9 ringde min klocka å jag hade inte ens märkt att Anna sagt hej då när hon gick :(
snacka om att stensova! Men hon ska sova här imorn oxå så hinner träffa henne igen då :) Lite kul att hon ska sova här några gånger i sommar, kommer kännas konsigt sen när hon inte gör det när hon har jobbat klart!  Men som sagt de blev kanske inte direkt många timmars sömn. Jag skulle ju vara hos min psykolog klockan 11. Besöket gick bra. Vi prata som vanligt ganska mkt om pappa och om "B". Jag berättade för henne att vi har fått upp kontakten igen och hon säger att jag ska följa mitt hjärta och göra det som känns rätt, men ändå vara väldigt försiktig så jag inte blir sårad igen. För hon säger så som jag har sagt tidigare i några av mina inlägg att det är lätt att förlåta, men det är dubbelt så svårare att glömma. Minnen lever alltid kvar vare sig vi vill det eller ej.

Idag så var Ewa uppe på jobbet! Så himla kul å se henne. Hon är nämligen sjukskriven pga hon har jätteont i kroppen och lever på värktabletter, så hon ska till läkaren på tisdag och jag HOPPAS att det inte är något allvarligt som hänt med våran lilla Ewa, hon är ju så himla go :) Men de var kul att se henne. Har tänkt att nu ska jag skicka sms till Ewa å fråga hur de är med henne, men likt förbannat så glömmer jag alltid bort det för andra saker kommer ivägen. Men jag tänker på dej varje dag Ewa. My heart is with you.

När jag kom hem från jobbet så öppna jag en flaska vin och tog ett glas å slängde  mej i myskläderna å hoppa i soffan med vinet å chips, å här har jag luggit nu en stund. Bränner skivor till Pära med. Han ska ju få dom på fredag är de tänkt. Han väntar väl otåligt på skivorna haha!

Men nu ska jag fortsätta bränna!

Bye Bye!

Jag tror du vet vad de är för nått som jag vill säga till dej.

Good Day

Idag så fick jag en JÄTTEROLIG överraskning imorse! Som ni kanske minns så skrev jag igår att jag sakna mina syskon väldigt mkt och att jag inte pratat med dom på ett tag! Så imorse så vaknade jag av att min mobil ringde å gissa vem det var?? Just precis MIN SYSTER!!! Hon ringde även via videosamtal så jag såg henne, Philip som vinkade å Niklas! Dom var på väg till Borås där dom ska bo på hotell, gå på äventyrsbadet idag å Borås djurpark imorn! Roligt för dom att komma iväg. Men har vart glad hela dagen efter det samtalet så jag var tvungen att ringa upp henne sen på eftermiddagen för att kolla om dom kommit fram och så. Så bestämde vi att vi skulle försöka ses under veckan. :)

Idag så skulle jag ju egentligen träffa "B" men imorse när jag kommit upp ur sängen så kände jag helt plötsligt att jag inte klarar av det. Jag känner mej inte "redo" för de. Igår så såg jag fram emot det och var även lite nervös, men jag kände bara att jag inte klara av det. Jag vill samla mej lite til inför det. Inte för att jag inte känner honom utan med tanke på allt det som varit och kanske det som komma skall. Men han förstod när jag pratade med honom och han blev inte sur eller nått sånt vilket kändes bra. Så dagen spendera jag i Strömstad med Mattias å Jeremias. Hanna jobbade. Sen så fick vi åka upp til Nordby för att Hannas fläktrem hade gått av så hon trodde inte att hon kunde köra med bilen men det gick bra iaf. Men vi tog de säkra före det osäkra. Sen så kollade vi på Beck och jag åkte hem. Så nu har jag precis kommit hem, sitter å bränner lite skivor till Pära som jag har lovat att bränna till honom som han ska få på fredag. Eller inte så lite skivor rättare sagt 50 st så jag får ta några om dagen! Bara dansbands skivor så klart :) Så väntar jag på att Anna (min kusin) som jobbar på sportshopen ska ringa så jag kan gå ner å möta henne på konsum parkeringen för att hon ska sova här. :) Hon kommer nog göra det några gånger i sommar. Dom jobbar ju så sent fram på natten ute på sportshopen efter stängning så då slipper hennes föräldrar åka in å hämta henne så då får hon hyra in sej hos mej! :) Kul! Träffar ju inte henne så mkt som man vill!

Men nu ska jag ta mej en kvälls macka å sen bränna skivor å kolla lite på tv!

Natti Natt!

Som ett kliande, svidande skavsår är den tomhet som kvarstår
när du somnar om natten, precis som jag
utan mening på jakt efter ruset, genom dunket och bruset

Ledig imorn!

Puh! Ursäkta att jag suckar men jag tkr att de är skönt att Carnevals helgen är över! För fyyy FAN vilket liv det var igår. Det gick ABSOLUT INTE att somna snabbt kan jag säga. Men det gick tillslut att somna in iaf!

Igår efter jag hade jobbat så åkte jag hem å hoppa i duschen å bytte kläder å sminka mej liite innan jag åkte ut å hämta Pära. Sen så åkte vi in å köpte oss en langos innan vi åkte upp till en kille som heter Thomas som oxå bor här i Grebbestad, Rickard å Anders var där och dom ville att vi skulle komma upp å säga hej. Så vi var väl där ett par timmar sen så åkte jag hem å skulle som sagt då försöka att sova, men de tog ju en lite stund innan jag lyckades som sagt, hehe! Men jag började ju inte förrän 12 idag så jag kunde ju sova till 10 iaf. Dagen på jobbet har varit så JÄVLA seg. Mkt folk men inte direkt mkt handel. Men vi har sysselsatt oss med annat. Efter jobbet så åkte jag hem till Hanna. Jag, Hanna å Jeremias kollade på film sen så kom Mattias hem runt 22. Åh herregud va kul jag har med dom, eller vad kul vi har tillsammans. Fan de finns nog INGA som jag tkt så mkt om som mina 3 Diamanter :)

Visst är dom fina?? Åh vad jag tkr om er!

Imorn är jag ledig. Å då ska jag träffa "B".. Liite nervös är jag faktiskt. Han kommer hit till mej runt 2. Vi har pratat varje dag nu nästan flera gånger om dagen. Så imorn fråga han om han fick komma ner till mej, han ville lämna min födelsedags present som han har. :) Ska bli kul å träffas igen, men lite nervöst är jag som sagt. Jag hoppas inte han förväntar sej något av mej. Det var han som sa att vi skulle ta de lugnt å se vad som sker mellan oss igen. Jag har inte nämnt något till Hanna å Mattias om att vi ska träffas imorn, känner väl egentligen att jag borde, men jag vet inte varför jag inte sa något.

Åh vad jag saknar mina syskon!! Har inte träffat dom på länge nu. Eller jag luncha med Niklas i lördags men det var bara en halvtimme som jag hann träffa honom juh :( Vill träffa dom snart nu. Det har gått för lång tid. Får se till å träffa dom snart annars kommer jag att få panik.

Men nu ska jag hoppa i säng å sova!

Natti Natt!

Och tornet i Sofa sträcker upp sig emot himlen
Över torget här går var och en för sej
Om vi förlorar varandra här i vimlet
Så minns att jag står bakom dig.

Stuck in my heart

Igår så kunde jag inte stå emot längre....
När jag åkte in till Uddevalla igår så gick de inte att stå emot, jag försökte verkligen men hjärtat mitt ville. Jag ringde till "B". Annars har de vart han som har ringt, men idag så ringde jag. Vi bara små prata lite om allt å ingenting. Vilket får mej att börja längta mer efter dej. Jag trodde att känslorna som jag hade kvar inte var så jävla starka som jag känner att dom är nu. Jag har även berättat att jag har träffat en kille som jag började fatta tycke för å jag trodde han gjorde detsamma, men de visa sej vara ett stort jävla fiasko. Åh jag känner mej och mer jag pratar med dej så kommer allt tillbaka. Är de konstigt? Både och skulle jag vilja säga. Dom säger att den allra första stora kärleken alltid sitter kvar inne i hjärtat någonstans. Och det var ju precis de "B" var. Min allra stora första kärlek. Så egentligen är det inte så konstigt. Det finns folk som skiljer sej, går på egna vägar men efter ett par år så lever dom tillsammans igen. Är de så vi ska hålla på? Eller håller det för alltid nu om vi skulle bli ett par igen? Helvete dessa alla frågor gör mej knäpp.


Idag är de Carneval i Grebbestad. Massa folk, massa fylla sommargäster, men de livar ju upp Grebbestad för på vintern är de ju stendött. Jag själv sitter hemma. Väntar på att "B" ska ringa. Han skulle kanske nämligen till Grebbestad ikväll med sina polare och i så fall skulle han höra av sej, men han visste inte säkert. Men jag hoppas på något sätt att han kommer så jag kan få träffa honom. Men annars så hoppar jag nog i säng snart. Ska kolla lite på tv sen tvätta av mej sminket å sova. Ska ju jobba imorn.


Bye Bye!


You are stuck in my heart!


En svår och jobbig grej

Himlen faller ner,
det svider till där kniven skar,
jag har varit vaken hela natten,
känt om hjärtat sitter kvar,

Vi sa att de skulle vara över men varför i helvete står vi båda kvar på samma punkt ännu som vi gjorde för så längesedan? Detta är en svår och jävligt jobbig grej. "B" (kallar honom för de, för jag orkar inte skriva dej eller du nått mer men vill inte skriva hans namn heller) har nu börjat att skicka sms igen, och dom är så fina å allt som han skriver får mej bara att vilja åka direkt hem till honom å glömma allt som han gjort emot mej. Men något håller kvar mej. För trots allt så kan jag inte. För jag kommer inte kunna lita på dej igen. Det som du gjorde emot mej kan jag kanske förlåta men inte glömma. Och inget skulle bli sig likt igen. Jag skulle inte kunna umgås med alla vännerna som jag har nu för du blir så jävla svartsjuk och inte litar på mej känns det som även om jag inte skulle göra något med någon annan person. Och jag vet att det inte skulle bli så populärt bland mina vänner om vi blev ett par igen efter det som du gjorde mot mej. Dom säger att jag förtjänar någon bättre än "B". Idag när jag prata med dej om detta när jag åkte hem från Hanna å Mattias så sa du åter igen att du har förändrats, men de som du gjorde kan du inte få ogjort även om du önskar det. Sen sa du även att om känslorna fortfarande finns kvar, som dom tydligen gör, varför låta det hindra oss? Bara för att dina kompisar säger så.?
Men grejen är den "B" att dom är mina bästa vänner och dom vill mitt allra bästa och bryr sig så mkt om mej som många andra inte har gjort. Dom bara inte säger att dom bryr sej utan dom menar det oxå genom att visa det så jävla väl. Och jag vet att dom vill inte se mej sjunka till botten igen pga om det inte skulle hålla.
Faaan detta tar knäcken på mej snart. Känner att jag får börja med att prata med hanna och mattias och pära om detta och se vad dom säger. Jag vet ju att dom skulle respektera läget men dom skulle inte gilla det. Fuck fuck fuck säger jag bara....!!! D "B" sa att jag skulle tänka på det som han sagt under helgen och kanske kunde vi börja träffas igen för att jag ska kunna se att du har förändrats. Men jag vet inte, jag vet inte vad jag känner, vet inte vad jag vill. Jag förstår absolut inte varför du skaffa dej en ny tjej om du inte tkt om henne? Jag förstår inte varför du bara rent spontant skickar en låt till mej när vi inte snackat på ett bra tag och jag förstår inte att du drar upp allt igen? Med andra ord jag förstår ingenting. Men på något sätt så kommer jag gå hel ur det här å vilket beslut jag än väljer att fatta så är det rätt beslut som jag tar. Hoppas jag på iaf.

Natti Natt!

Jag har aldrig stått vid fronten
eller försvarat det jag har.
Men i skärvorna och flagorna
ligger ändå allting kvar,

Fina fina, bästa bästa <3

Mina UNDERBARA syskon som jag skulle gå genom eld å vatten för! Låter INGEN göra er illa!



Fin fina Linda!



Fin fina Niklas!



I need to be next to you! I need to share every breathe with you! I need to know that I can se you smile each morning! Looking to your eyes each night for the rest of my life! Here with you near to you!  Love you for all my life!



Jag kan se er fast ni inte vill
Jag ser inuti er hemlighet
När sorgen river och er smärta vill ut
När ni vill att allting ska bli som förut
Då ska jag vara här hos er för alltid och nu

Jag Älskar Er Över Allt Annat!


P.S Sorry Linda att jag snott bilder av dej, men tkr dom är så fina D.S


Onsdag

Idag har jag jobbat mellan 10-17. Dagen har vart ganska hyffsad, har haft saker att greja med i stort sett hela dagen. Lunchade med Mia å Hanna oxå! Idag så hände de en otrevlig incident på nordby. Jag stod och vek kläder å när jag bara spontant vände mej om för att kolla mot rulltrappan så ser jag en dam komma med en överfull kundvagn åkandes i rulltrappan å på något vänster så låste sej vagnen för henne och hon flög över kundvagnen och åkte hela vägen ner för rulltrappan med kundvagnen som kom efter och ramlade över henne. Precis när jag tänkte springa dit så såg jag att massa andra sprang fram till henne så jag stannade kvar, men gud så chockad jag var, de tog ett tag innan jag släppte de. Så himla otäckt att se. Det gick bra med damen, hon fick några skrapsår på armen och så var hon väldigt chockad så klart. Men tur att de gick såpass bra som de gjorde för de kunde gått mkt värre. Men jag förstår inte varför dom ska åka med dom jävla kundvagnarna i rulltrappan asså. Jag visste att de en dag skulle hända en olycka och se nu. Men som sagt tur att de gick bra med damen iaf.

Efter jobbet så åkt jag in till Hanna å Mattias. Susanne och Glenn och deras lilla dotter Jazzmin skulle dit och käkade middag så jag åkte oxå dit en sväng. Jeremias var oxå där. Vi hade jättetrevligt. Så himla underbara människor. :) Skojbråka lite med Jeremias oxå, hehe å Hanna filmade alltihopa! Kände att jag behövde träffa å umgås lite med dom efter det som hände igår. Som sagt jag har inte sovit så bra inatt. Så fort jag har vaknat så har den jävla låten spelats upp i huvudet på mej, men har lyckats somna om och så har de hållt på i stort sett hela natten. Så de var skönt att de var lite å göra på jobbet idag å de var dubbelt så skönt å skoj att träffa dessa underbara människor ikväll.

Idag har jag även köpt ett par nya byxor som vi fick på jobbet. Supersnygga! Men fan hur ska jag få plats med dom i garderoben?? Men när jag mår dåligt över något så brukar jag shoppa nått för att de känns som en tröst för mej. I know de är sjukt men de känns bättre på något sätt. Tänkte höra med Hanna eller med Syster om nån av dom kanske vill åka med på en shopping dag på måndag :) Hade vart kul om syrran ville hänga med, hade vart kul att umgås med henne lite mer än vad jag gör! :) Tkr så mkt om min syster yster och min kära bror! Om hon inte kan följa med på måndag så får jag träffa henne på lördag en sväng iaf dom ska nämligen stå här i min lägenhet och kolla på carnevalståget och så kanske kanske dom redan åker med på fredag å sover kvar till lördag :) Hon å lilla Philip!

Nu ska jag hoppa i soffan å glo lite på burken innan jag ska sova!

Natti Natt!

Du har klippt mina vingar och min himmel rasa ner och allt blev mörkt och inget mer.


Kan inte sova

Kom inte för nära, du vet hur det blir
Nu har jag mitt och du ditt revir
Och du vet hur jag mår
Jag skyndar mig långsamt iväg hem till mitt
Jag måste sova på saken

Jag kan inte sova. Ögonen är alldeles sprängfyllda av alla tårar som jag gråtit. Huvudet bara snurrar av det som hände förut, jag kan inte fatta att de är sant att de händer igen. Det kändes som jag var ute och gick flera mil, men i själva verket gick jag bara bort till Bjk å sen hem igen. Varför? varför gjorde du detta? helst vill jag bara ringa dej och snacka med dej om detta, men jag kan inte. Jag är rädd. Rädd för att jag ska ramla dit igen, dit som mitt huvud bara vill tillbaka menn hjärtat säger stopp, låt det vara. Detta var ju ett tecken på att även jag har starka känslor kvar, som jag inte trodde att jag hade längre, men varför är jag annars så ledsen å varför känner jag en längtan efter dej. Om jag känner dej rätt så mena du säkert inget illa med det som hände förut, du vill bara visa vad du känner. Då brukar du göra det genom att skicka låtar. Men som du säkert vet så visste du oxå hur min reaktion skulle bli, men du ville bara få de ur dej även om jag personligen skulle be dej att hålla käft för de hade vart bäst för oss båda. Känner bara att jag vill ringa till min syster och prata med henne, men kan inte för hon vet inte om oss två, att vi ens hade ett förhållande då för ett par år sedan, de visste väl inga mer än vi även om de bara höll i ett par månader. Men hon är så bra att prata med och ger bra råd, men jag vill ändå inte för jag vill inte eller orkar rättare sagt inte att berätta allt. Men jag fattar de bara inte. Va fan ska jag ta mej till? Varför skulle du börja skriva? å varför i hela helvete skulle du skicka den jävla låten? du gör ju inte saken bättre kan jag ju säga även om jag vet att det inte var något illa menat säkert. Först när jag fick låten så visste jag ju som sagt att mina känslor för dej fortfarande finns kvar och är väldigt starka oxå. Så vad ska jag göra? ska jag ta klivet tillbaka iaf? kanske de blir bra denna gången? även om jag har vart så säker på min sak den senaste månaden. Jag vet inte allt bara snurrar och jag kan inte sova eller nått. Vill bara att natten ska vara förbi så jag kan få åka till jobbet å koncentrera mej på det. Men hur ska det gå? kommer denna historia någonsin få ett slut? Det kändes så för ett tag sen men det gör det defenitivt inte nu.

Dina ögon kan krossa min värld
som stenar mot glas
Varning för ras

Snyft

Idag när jag kom hem från jobbet så gjorde jag mej lite käk och sen logga in på msn. Den första som skrev var du. Alldeles chockad blev jag, har inte pratat med dej sen den dagen jag fyllde och de har ju känts bra. Du fråga lite hur de var med mej å så, sen släppte du bomben! Det började med att du skickade en låt till mej som C21 har skrivit som heter Don't wanna lose you och den lyder på detta sätt:

Say - say it ain't over
cuz my heart is crying for you
Down - deep down you know that
so can you forgive me the truth
I kept my feelings inside of me
but now I can see

Don't wanna lose you
I'm here to stay
did I confuse you - girl
believe when I say
I never meant to
hurt you that way
I can't take a day without you
here by my side

I - I got this feeling
that you're gonna show me the way
How can I convince you
that love is the reason to stay
I kept my feelings inside of me
but now I can see

Don't wanna lose you
I'm here to stay
did I confuse you - girl
believe when I say
I never meant to
hurt you that way
I can't take a day without you
here by my side


Det räckte med att höra dom första orden så bara tårarna forsade ner för kinderna. Han skrev sen att han har gjort slut med tjejen som han hade för att det funkade inte för han kunde inte sluta att tänka på mej å insåg då att känslorna som han hade fortfarande är väldigt starka. Jag förstod ingenting och jag hade inget att svara honom, sluta med att jag bara loggade ut, de blev för mkt bara. Fan varför, jag har ju haft de bra dessa veckor sen du berätta att du hade flickvän för de fick mej att sluta tänka på dej och då förstå att du oxå gått vidare precis som jag ville, men så släpper du en sån jävla bomb, de kändes som om mitt hjärta bara brast i bitar, igen. Fan oxå, så nu måste jag gå ut å ta en promenad för att rensa tankarna!

Back to work again

Japp som sagt nu är semestern över, men oj vilka härliga veckor som jag har haft med sol å värme varje dag :) Så bättre kunde de inte bli! Så idag när jag åkte till jobbet imorse så började regnet att ösa ner och har så gjort hela dagen! Det var så kul att träffa alla igen uppe på Nordby, har verkligen saknat alla underbara människor som jobbar där uppe och jag fick sånt fint välkomnade av alla, Massa kramar!  Dagen på jobbet har vart ok, mkt folk men inte speciellt mkt handel inne hos oss iaf. Idag hann vi ha öppet i cirka 20 min sen gick brandlarmet och vi var tvugna att dra in alla våra saker och gå ut, men som tur var så var de inget allvarligt utan den var en sprinkler som hade gått sönder som utlöste larmet., men en liten händelse som skedde iaf! Efter jobbet så gick jag runt och shoppade lite, köpte lite saker på clas ohlson till lägenheten, 3 par byxor och 3 par skor! Hehe ska ju inte köpa kläder egentligen för nu har jag snart ingen mer plats kvar i garderoberna, eller rättare sagt jag har inte plats till mer kläder och ändå var de inte längesen som jag rensade och gav bort massa kläder! Ja man kan nog säga att jag är en klädmissburkare hehe! Får nog ta en funderare på om jag måste köpa mej en till garderob eller om jag ska försöka sluta att köpa kläder varje månad! Får se vilket jag överväger mest men om jag känner mej rätt så blir de nog en till garderob :P

Igår så var jag på torp med Mami å köpte en hylla till mitt rum å jag köpte ett par byxor! Så på kvällen så kom Pära å Anders hit och hjälpte mej att sätta ihop den åt mej. Klockan 19 så kom grabbarna och klockan 21.30 var vi färdiga så ni kan ju tänka er vilken stor jävla hylla de var, men bra blev de och tacksam var jag att dom kom å hjälpte mej för jag hade inte kunnat fixa de själv iaf! Så thank my friends!

Nu ska jag hoppa på soffan å glo lite på burken innan jag somnar!

Bye Bye!!

Wonderful days :)

Har haft fullt upp dom senaste 2 dagarna så därför inte hunnit att skriva, fy mej :( men vi kör väl en resume som alltid :)

I torsdags så vaknade jag klockan 08.00 av att pära ringde å väckte mej, han var på väg ut till jobbet och var lite pratsjuk,hehe! Å jag måste ju svara när nån av mina 2 boys ringer :) så runt 08.30 så hade vi pratat klart och jag som hade ställt klockan på 11.30 för att jag skulle få sova ut kunde ju inte somna om sen så jag gick upp och städa,diska,tvätta och putsa fönster så var de gjort och jag slapp göra de på kvällen sen :) Klockan 13 så var jag hos min psykolog i Strömstad och sen så åkte jag hem till Bullarn å låg och pressade på balkongen hela dagen, lekte även med Philip lite oxå som var där :)
Efter Philip hade blivit hämtad av Nicklas så åkte jag med Mamma och Pålle tilll Hällevadsholm för att hämta den lilla hundvalpen dom köpt! Guuud så söööt :) Bamse blev namnet! Vill oxå ha en vovve men de får bli längre fram i framtiden hehe!

Titta så söööt han är <3

Igår så var jag hemma i Bullarn hela dagen oxå. Var på stranden med Lina som kom och hämta mej för att Gedda hade min bil för att laga den =) Sen så åkte jag hem med mamma som kom ner till stranden sen så vi åkte hem och grillade och jag pressa ännu mer på balkongen! På kvällen sen när jag fått hem min bil så åkte jag ut till Långekärr och hämta mina 2 boys Pära och Rickard sen så åkte vi hem till Pära en stund så dom fick göra sej iordning å sen åkte vi hem till mej så jag kunde göra mej klar för en utgång i Grebbestad! En trevlig kväll vi var väl hemma runt 2 på natten!

Idag så hämtade Hanna och Mattias mej på morgonen å vi åkte ner till Munkedal, Hanna skulle köpa saker till sitt terrarium å sen så åkte vi å fikade hemma hos hennes syster! När jag sen kom hem igen så var de bara att slänga på sej badkläderna och åka till Långekärr för att ligga på playan ett par timmar med Pära å Rickard! Så vi åkte hem till Pära runt 18 å bytte på oss å åkte sen ner till Grebbestad och käkade! Efter där så åkte jag hem till mig och bytte på mej för att sen åka till Bullaren för att vara hundvakt till lilla Bamse! Rickard å Pära åkte ut till Ivar men jag kände inte för att åka med, kände att migrän var på väg att dyka upp:S Hemma i Bullarn så kolla jag på tv, Lina kom förbi en snabb sväng, sen låg jag bara å myste med Bamse. Åkte sen hem till mej och här är jag nu. :)

Imorn är de sista dagen på semestern sen börja jag att jobba igen, ska bli så kul att träffa alla igen :) Tror att jag å mina grabbar skulle ta en pizza imorn kväll om vi orkar! :)

Men nu ska jag hoppa i säng! Ska sova LÄNGE imorn :)



Than you my dear friends för 2 helt toppen dagar! Fan så roligt vi har :)

Tjoho

Idag så har jag var i strömstad hela dagen å passat Enzo, men har legat på balkongen hela dagen å pressat, igen hehe. cocosolja är väldigt bra grejer om man vill ha färg märkte jag idag! Sen så kollade jag på film å sen så kom hanna så vi käkade pizza å gick en promenad med lilla enzo. Kom hem precis, fick vara kvar tills mattias kom hem oxå så jag fick hälsa på honom med :)

Imorse när jag skulle åka till strömstad så ringe mobilen. Det var farmors hem nummer. Jag visste mkt väl vem de var som skulle vara i andra änden på luren, men jag svarade och rätt hade jag. Det var pappa. När jag hörde hans röst så kände jag direkt hur paniken började krypa fram och jag fick skynda mej att ta fram medicinen å ta en tablett innan panikångesten bryter ut för annars så är de kört och de tar ett liten stund innan den försvinner, men bara jag får tabletten så blir de inte så farligt. Han sa väl inget större så han frågade hur de var och om jag kunde köpa några lampor till farmor på rusta som hon hade sett i reklambladet idag. Jag sa att de kan jag fixa när jag börjar jobba igen å så kan jag skicka det på posten till dom. sen var det inte mer med det, men 20 min senare så ringde han igen och då ville han bara fråga igen hur jag mådde och om jag inte hade några svarta tankar. Ursäkta men de är väl lite sent att komma med den frågan nu? Har du inte gjort de dom senaste åren så behöver du fan inte börja nu och bete dej som att du ska bry dej och även om jag skulle säga att jag har svarta tankar så gör du då fan inget för att ändra på den situationen iaf.

Imorn så ska jag till min psykolog klockan 13 sen ska mattias byta lampor på min bil sen stranden ett par timmar :)

Men nu ska jag sova!

Bye Bye

RSS 2.0