Saknar

My heart cries ouy to you, you must forgive me.

Fan vad jag saknar DEJ! Det går inte EN minut utan att jag tänker på honom och de riktigt värker i kroppen på mej för jag saknar honom så mycket. Jag vet inte vad jag ska göra för de gör så jävla ont att vara utan honom. Jag vet att jag såra dej och svek dej, men du har svikit mej med ibland men jag ber återigen om ursäkt för sveket jag gjorde mot dej, jag vill inte bara vara din vän. Jag vill vara din FLICKVÄN! Jag vill bara ha en chans till, för detta skulle kunna bli bra. Jag känner att jag inte kan leva utan dej, jag vill bara vara med dej. Jag älskar dej. Tanken på att inte ens få vara med dej får mej bara vilja att korka upp å ösa i mej massa tabletter å försvinna härifrån för så mkt älskar jag dej att jag känner att jag inte vill leva längre om jag inte får vara med dej. Så jag ber dej snälla låt oss försöka igen. Jag älskar dej så OERHÖRT mycket och saknaden är så OÄNDLIGT stor!

Snälla kom tillbaka till mej...



Lördag, ledig

Idag känns det bättre, känner mej mkt gladare tror de kan vara mina medeciner som kan göra att jag känner mej lite mer uppåt. Men saknaden är fortfarande så himla stor. Jag tänker på honom hela tiden och allt de som vi gjort och gått igenom..Det känns så konstigt alltihopa. Hade allt vart som vanligt så hade säkert han å jag vart hemma hos mej eller hos honom ikväll och käkat lite mat å sen kollat på en film så de känns så konstigt att sitta själv å kolla på tv här hemma, ingen som håller om mej, som jag får hålla om.. Idag när jag åkte hemifrån Mamma å Pålle i Bullarn så tänkte jag på första gången som vi skulle ses hemma hos dej. Du kom direkt från Hedekas hem till mej på Prästgårn för jag var där och vänta på dej, och jag vet att när jag såg bilen rulla in på gårdsplan så bara jag i stort sett sprang ut genom dörren och rätt fram till dej å krama dej. Det var oxå den första kramen, sen så åkte vi hem till dej å kolla på film och bara låg å myste i soffan..När jag sen åkte hem så vet jag att jag önska att du ville att jag skulle sova kvar, men klart de var nytt så jag åkte hem till mej, med tankar på dej hela tiden, då hade jag blitt kär igen kände jag. Så som sagt nu när jag åkte hem från bullarn idag och svängde ut på E6 så tänkte jag tillbaka och minns allt de, vilket gör att jag saknar dej ännu mer...Jag kan som sagt inte göra mer än att skriva av mej här och önska att det blir han å jag. För jag älskar honom.

Puss å Kram

Sofia


Det är i motvind

Ja de kan man verkligen säga att de är vissa dagar nu.. Det är motvind om jag känner bara att jag vill ge upp men ändå kämpar på och de gör jag för alla som jag älskar..För nu ska jag fanimej ta mej upp ur detta svarta jävla hålet som jag är i och bli mitt gamla vanliga jag igen, för de finns inget hellre som jag vill, jag känner inte igen mej själv längre, men det går i ertapper. Ena stunden så känns de ok och jag kan få fram ett leende på läpparna för en stund och sen i nästa så tänker jag på allt som hänt och då kan jag bara ligga hemma i sängen och gråta i timmar, men de känns bra att göra de på ett sätt att gråta ut bara låta tårarna rinna, rinna å rinna...Det känns skönt efteråt men de känns även som att det är mängder kvar som vill ut...

Oj vad jag saknar den person som jag älskar mest å högst..Det känns som jag kört in hela kroppen i 700 blås i väggen för de bara värker i hela kroppen för att jag inte får träffa honom, inte får vara med honom, ligga hemma och mysa i soffan framför en bra film och sen bara få somna i hans armar och ibland vakna på nätterna av att han pussar mej och vakna på morgonen och bara få ligga och kolla på honom, saknar hans famn, hans kropp, hans pussar, hans skratt, hans omtänksamhet, hans ömhet och hans närhet...:( Jag hoppas att han ser i mina ögon hur JÄVLA MYCKET som jag ÄLSKAR honom och att han även ser att jag ALDRIG kommer att lämna honom eller göra honom illa mer om han vill öppna den dörren igen som han en gång hade öppen för mej och låta mej komma in... Som om de regnar i mitt hjärta, känns saknaden efter dej eller som när en ängel fäller tårar för kärleken..Men jag förstår att han är sårad in i djupet av sin själ, men du fattas mej och alla minnen dansar i mitt hjärta..Som sagt du fattas mej, jag saknar dej mer än ord kan någonsin förklara, var natt och dag så känner jag att du fattas mej:( Herren Gud har nog ALDRIG sen fått skåda något vackrare än honom från himlen på vår jord...Han är den finaste och jag älskar honom. Alltid.


God Natt!

Puss å Kram

Sofia

Kom Änglar

Den vackraste stunden i livet var den när du kom
och allt var förbjudet
och allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om
för det ekar i huvudet
och det blod som jag trodde var stilla det fick du att rinna,
den uppgivna röst som jag nyttjat så illa fick du att försvinna

O jag somnade den natten i tron på att allt var en del
i en kärlekshistoria
men det visa sig dagen därpå att jag hade gjort fel
när jag gav dig en gloria
Och den stund som jag kände som nära var blott alvedon
och dom himmelska ben som jag ville förtära dom gick
där ifrån

Kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt
graderna sjunker så fort överallt och det hjärta som skulle
bli ditt på nåt vis det fryser nu sakta till is

Och natten som kom sov du vaken och drömde om allt
allt som vi kunnat göra
Om någon som vill ge dig värme när allting känns kallt,
och nån att beröra
Och jag kunde ha gjort vad som helst för att höra den tanken
men själv,själv låg jag tyst i min säng och så frälst av den farliga branten -
jag liksom föll över kanten

Kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt
graderna sjunker så fort överallt och det hjärta som skulle
bli ditt på nåt vis fryser nu sakta till is

Och den jävligaste stunden i livet var den när du gick
och allt var förlorat
Jag satt där med mina grön-bruna ögon och såg med blåögd blick
allt jag hade förstorat

Kom änglar och ta mig till honom och ge mig en chans
för jag tror att snart brinner ett hjärta för honom någon annan stans

Kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt
graderna sjunker så fort överallt och det hjärta som skulle
bli ditt på nåt vis ja det fryser nu sakta till is

Kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt
graderna sjunker så fort överallt och här sitter jag, baddar såren med salt
medans allting fryser till is

Men den vackraste stunden i livet var den när du kom...

....

You.. are stuck in my heart like counting a million stars for that
many reasons you are..




Orkar inte mera.....

Så fort jag blir ensam så börjar tårarna att rinna.. Just nu så önskar jag att de bara hade gått åt helvete i torsdags så jag inte hade funnits kvar på denna jord just nu.. Åh de säger jag bara inte för att folk ska tycka synd om mej utan de är så jag känner, jag bara sviker alla folk och förvirrar hela deras värld.. AAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!! Jag vill inte mera, jag orkar inte mera, jag kan inte sova, kan inte köra bil för då bara jag gråter å gråter..Jag vill bara BORT BORT BORT!!!!!!!


Mår skit...

Det finns saker som man gör som man ångrar till max efteråt. Man ser reaktioner på folk omkring som finns där, som bryr sej om en. Man sitter och önskar att man gjorde de ogjort pga man svek folk som man älskar.

Jag har haft ett rent helvete fram och tillbaka ett tag nu och så hände en sak i tisdags som gjorde att personerna som jag trodde var mina 2 bästa vänner betedde sej som svin och resultatet blev att vi inte är vänner längre. Och allt detta var ju enligt dom mitt fel. Jag mådde så jävla dåligt så när jag kom innanför min dörr i torsdags kväll efter jobbet så bara allting brast. Jag korka upp flaskan och tog massa tabletter, vilket resultera i att de blev ambulans till näl. Jag slapp att magpumpas utan fick dricka en vätska som heter kol som gör så att tabletterna inte skadar levern osv. Mamma och Paul kom ner. Min syster hörde av sej till C och berättade vad som hade hänt, Linda ringde upp mamma och frågade om jag ville att C skulle komma. Självklart ville jag de, eftersom jag älskar honom. Så efter mamma å Linda hade lagt på så somnade jag och sen så vakna jag av att han satt bredvid mej och höll mej på pannan. Då kände jag verkligen hur mkt som han betyder för mej och hur mkt de betydde för mej just den stunden att han kom ner till mej, det går inte att beskriva i ord känslan som jag fick. Det kändes som att jag betydde väldigt mkt för honom eftersom han kom ner å satt bredvid mej hela tiden och klappa mej på pannan och pussa mej på pannan. Men jag svek även honom som jag svek alla andra...Men att just han var kom ner till mej som sagt går inte att beskriva nej, att han höll mej i handen hela vägen hem i bilen och sa till mej att vi löser detta, nu är vi tillsammans igen och de är huvudsaken..Att höra en kille sitta å säga så till mej har inte hänt på så länge och jag kände att han tycker kanske verkligen om mej?? Men nu vet de fan...För jag svek honom så jävla mkt!!!! Och jag bara går och väntar på de sms där han säger att han inte vill att vi ska ses längre utan att vi bara ska vara vänner, att han lämnar mej...Och då kommer jag återigen bara vilja ta livet av mej igen, för får jag inte vara med honom så är inte livet värt nått känner jag, de är en sak som är säker iaf. Men samtidigt har jag mej själv att skylla eftersom jag svek honom.

Jag är så ledsen hela tiden, har inte sovit nånting inatt nästan, har bara gråtit konstant! Tänkt på vilken jävla dålig person som sviker dom jag älskar hela tiden och att jag sårar dom så mkt. Och jag undrar hur lång tid de kommer att ta innan jag är mej själv igen??

Du är det bästa som har hänt

Du är det bästa som har hänt för mej.
Låt ingen tro nått annat om dej.
Du är de bästa som har hänt har för mej.
Och det kan aldrig någon ta ifrån dej.
Det allra bästa som har hänt är du.

Ja de är det verkligen oxå. Du kommer alltid att vara en del av mej oavsett vad som än händer mellan oss. Men jag hoppas å tänker bara positivt, finns inga negativa tankar om dej. Varje gång som jag träffar dej eller tänker på dej så blir det STORA fjärilar magen på mej och jag bara känner mej SÅ glad och jag vet att jag inte alltid visar det, men det blir jag verkligen! Jag sa efter mitt x som jag hade för några årsedan att kär var det sista jag ville bli, och att jag skulle leva ensam och inga mer killar! Men allt det tar jag tillbaka nu, för nu vill jag bara vara med dej. Man kan säga att det finns mirakel och du är ett mirakel för mej och jag älskar dej mer än du någonsin kan förstå.. :)  När jag inte får träffa sej så saknar jag dej så att det värker i hela kroppen på mej och jag känner mej allmänt nere å ledsen. När jag ligger å sover och du inte ligger bredvid mej och håller mej hårt i dina armar så är de kallt och jag ligger å kramar kudden å tänker att de är dej som kramar..Jag älskar dej så OTROLIGT mycket hjärtat!

Du har någonting som tänder tusen eldar i mej
O jag vet inte hur man släcker dom
För varje gång du ler mot mej
Så blir känslan allt för sann
Du har alltid en plats inom mej
Även om vi sagt farväl
Även om vi inte ses nåt mer
Så du, jag älskar dej
Varje gång som du ler

Jobbig dag

Idag har jag vart ledig och bilen gick in till Uddevalla för att hälsa på farmor å pappa. Åh det var en sån hemsk syn att se pappa idag. Han ramla ju förra veckan å bröt axeln på 2 ställen och jag tänkte att han går ju med en sån mitella som man har när man skadat armen, så man inte överanstränger den. Men detta var nog fan det värsta som jag har sett. Det var bara inte en bruten axel. Det var en pappa som var blå slagen längs hela högra sidan, längs hela armen som han skadat och ett jack i bakhuvudet...Fy fan va hemskt det var att se honom, fick bita ihop nått så förbannat för att inte börja gråta fy fan va hemskt det var...Så när jag satte mej i bilen så kom alla tårarna på en å samma gång..Har även hänt en anna sak idag med, men de vill jag inte berätta om här..Så jag körde som en jävla dåre från uddevalla med hopp om att jag körde åt helvete och jag fick i ren panik ringa en vän som jag åkte till, som jag fick gråta ut hos..Som inte ställde en massa frågor utan lät mej berätta när jag ville och om jag ville och bara gråta å gråta å gråta..Tack vännen, du är UNDERBAR!!! Vad hade jag gjort utan dej...

Så idag vill jag inte leva just denna dagen mer bara, för allt är bara skit ändå!

Om du undrar hur jag mår



Om du undrar hur jag mår?
Åh vill veta hur de går.
Ska du veta att jag klarar mej nog, fast den saknad jag känner är svår att förstå.
Om du undrar hur de känns att bli lämnad kvar å bränd?
Ska berätta kanske du förstår.
Om du nu undrar hur jag mår.


RSS 2.0