Tisdag

Fan var även helt död igår oxå, den festen tog hårt i lördags oj oj oj, hehe. Somna kl 21.15 igår kväll å de var så skönt, så idag vakna jag kl 10 jättepigg å alert för att jobba. Dagen på jobbet har vart fullt upp. Inte så mkt kunder men fick en del varor som måste packas upp innan torsdag pga att vi börjar med annonseringen så allt måste vara uppe å klart inför helgen, hoppas på att de blir mkt att göra så dagarna går fort :)

Imorse så pratade jag även med dej, (fan de är t.o.m svårt att skriva ditt namn här) du berättade saker som jag aldrig trodde att du skulle säga igen, man märker att kontakten börjar sakta men säkert att tas upp igen efter de som hände i lördags och jag vet ärligt inte vad jag känner om de, kanske de är bra? kanske början på nått nytt igen? att du verkligen bevisar att du ändrat dej? Lr kanske så bara de är helt fucktup alltihopa att vi kanske inte ska börja ta kontakt igen för vi vet båda hur de brukar sluta, men de är svårt och de är så jävla förbannat svårt att släppa allt sådär bara oavsett om jag försökt att släppa dej så funkar de ju tydligen inte så de är ju ganska uppenbart att mitt hjärta brinner för dej ännu även om de inte borde göra de, men men tiden har sin gång och vi går med den och känslor kan man ju trots allt inte styra även om man önskar ibland att man kunde. Men är rädd för att bli sårad en gång till för de gjorde så ont.

Det hjärta som brinner, det flammar och visslar och slår
Dom tårar som rinner, de rinner ändå!

Imorn så är de 10-17 på jobbprogrammet kan hända att de kanske blir nån timma längre så man hinner med allt som ska vara färdig innan torsdag, sen ska jag kolla på match i bullarn, en kompis sa att den matchen som jag skulle kollat på förra onsdagen som blev inställd ska spelas imorn ist, så åker kanske dit imorn efter jobbet så får jag även träffa dej oxå, sen ska jag åka ner till buggen, de ska bli kul:) Dansa av sej lite fett, hehe.

Men nu en cigg sen svabba av mej sminket å sen sova!!

Natti Natt!


Svenska hjärtan tinar aldrig när dom väl har frusit
Skitsnack, ge mig kärlek och passion och hunger och magi så smälter jag rakt av
Och vi som väntar på något gott vi väntar alltid för länge jag vet, jag vet
men ett liv med låga krav är som sommar utan sol och vinter utan snö
Och vem vill leva så


Jobbig dag

Igår var vi som sagt å gratulera en som fyllde år å jäklar vilket kalas som de blev:) usch usch har inte vart någon bra dag idag, mkt vatten å ipren kan jag säga...men men kul hade vi iaf.

När vi sedan blev hämtade runt 02.20 så skulle kompisarna gå på cod de sista å så skulle vi hämta niklas som var på cod för han skulle åka med till bullarn. Åh när jag precis gå upp för trappan till cod så ser jag dej komma ner och jag ser att du ser att du ser mej å du bara står å kollar på mej, jag fick panik å vände å gick bort mot hamnen med hopp om att du inte skulle komma efter mej, men du sprang efter mej å ställde dej framför mej som du gjort så många gånger förr, du frågade vad de var mej? Jag svarade inte utan jag stod å försökte att hålla från att tårarna som var på väg att komma för att bevisa för dej att jag är start, men de gick inte för att bara se dej stå där var så värmande och jag inser hur mkt som jag saknar dej, så tårarna bara kom av sig själv. Du fråga mej återigen vad de är som hänt. Jag svarade inte utan bara stod å grät. Tillslut så tror jag även att du förstod vad de handlade om och du bara tog mej i dina armar och krama mej, åh de kändes så bra att få stå i dina armar igen att du höll om mej värmde så mkt å de blev bara jobbigare och jobbigare. Vi sa inget till varandra på en bra stund, men tillslut fick jag fram två ord till dej, orden som jag velat säga till dej länge, men tvekat med tanke på att folk sagt att du har flickvän. Jag saknar dig. Mer sa jag inte till dej å du kolla på mej med dina varma ögon som log mot mej och viska orden till mej som jag tror velat höra länge för att få svar på om saknaden var besvarad, du sa de. Sofia jag saknar dej med. Gråten blev ännu värre, du höll hårdare i mej och jag stod och funderade på vad detta betyder? Ska de bli vi? eller vad känner jag? Jag fick mera panik och kände hur kroppen började skaka och jg klara inte av det längre att stå där i dina armar att bli omhållen av dej igen som jag velat så länge, så jag bara sprang därifrån i hopp om att du inte skulle komma efter, de gjorde du inte heller och jag åkte hem. Tankarna snurrade för fullt i huvudet på mej av massa frågor som jag inte kan hitta svar på hur jag än försöker och de är så jävla jobbigt å jag håller på att bli galen snart känner jag. Vi har även pratat idag, men jag orkar inte svara egentligen men ändå så gör jag de och jag vet fan inte varför.

När jag satt i allt mitt tänkande så ringde jag Jeremias å fråga om han hade lust att komma ner å kolla på en filmen som skulle gå på tv4 ikväll, vilket han ville:) kände at jag behövde nått annat att tänka på och att prata om. Så de var jättetrevligt. Han är en så bra kompis:)

Imorn är de jobbdags igen, har ingen lust men men pengarna måste ju in. Så nu jobbar jag ändå fram till torsdag sen tror jag att jag ska passa philip på fredag när jag är ledig, ska prata med syrran på fredag å se hur de blir, hade vart kul att passa honom :)

Natti Natt!

If he should ever come our way
Dry the tears and look somewhere above him
Might be easier to say than to do
But just pretend that you no longer love him
When your back's against the ropes, oohh
When you miss someone the most

Tårarna bara rinner

Allt är bara skit å jag orkar snart inte mer. Känner att jag är på väg ner i skiten igen som jag var för flera årsen. Sen jag var inne å hälsa på pappa å farmor så har pappa börjat skicka sina förbannade sms som är rena tortyren för mej åh fan jag hatar dom och de som hände i lördags har gjort så att när jag nu varje gång går och lägger mej så spelas händelsen som hände för 5 år sen då han misshandlade mej upp igen, jag känner slagen, jag känner smärtan å jag känner sorgen och besvikelsen. Jag vaknar upp på nätterna helt kallsvettig och jag känner ångest och jag får gå upp å röra på mej lr gå upp å ta en cigg å försöka komma på andra tankar, men de är svårt och de är då som jag känner att tänk om du hade funnit hos mej då? du fanns där förr när jag mådde piss å jag var så nere i skiten som man kan komma, men de finns ingen här de är tomt, å allt gör så jävla onte. Jag tittar mej omkring men jag hittar inget ljus och jag känner att jag är på väg ner i den gropen som jag önskade att jag aldrig skulle se mer. Hjärtat känns sönder och tårarna bara rinner och rinner och rinner och jag vet inte vad jag ska göra. Jag är även så rädd för att de ska gå så långt så glaset kommer fram igen och hela jag blir söndeskuren just för att jag inte kan hantera smärtan å sorgen, men jag ska stå emot de för jag tänker på dom som betyder mest för mej i mitt liv..mina syskon å mamma å paul. Men mina syskon ska ALDRIG få uppleva de som min syster redan en gång upplevt en gång förr å dom ska ALDRIG få mista mej pga av en sjuk jävla farsa som vi har å för en kille som jag inte kan släppa taget om, utan jag ska alltid finnas där för dom så länge som jag lever, men hjärtat har återigen gått sönder  å jag vet fan inte hur nån sk kunna hjälpa mitt hjärta tillbaka? De är ett stort hål i de å även om de skulle lagas skulle jag då kunna släppa taget om allt iaf? men jag kämpar på med ett hjärta som är trasigt men ibland känns de fanimej som de är på väg upp ur halsen, men men man får ta en dag i taget... De är som en kompis sa till mej en gång..Efter regn kommer solsken.

Bästa vänner en person kan ha <3

När alla vänner är som ljus
När varje sekund känns som en minut
Och när man inte hittar ut
När alla vänner är som ljus

Då börjar man tveka att ta nya tag
Ensam i världen, här är jag!
Är jag stark eller svag?
Det spelar ingen roll...

Nej de spelar ABSOLUT ingen roll för jag tror aldrig att jag haft 2 så bra vänner som jag har nu :)
Tänk vilken tur att jag följde med på Lasse Stefanz på skärtorsdagen på tanumstrand för ett årsen snart, för annars så tror jag ALDRIG att jag skulle ha träffat dessa 2 UNDERBARA vänner Hanna å Mattias :) Hade nog bara hälsat som jag gör på många andra som jobbar på nordby, men ikke utan detta blev mina allra bästa vänner som jag nu har :) Har aldrig haft så roligt med några andra som jag har med er ( lr jo pära å rikard å de gänget har jag oxxå ganska roligt med) för fan vi skrattar åt allt å har aldrig bråkat med er nångång och de är ett tecken på en bra vänskap för mej, kommer bra överens med era familjer oxå å lärde även känna jeremias,anders,dani, emil å massa mer underbara människor som ni umgås med som nu oxå är mina bra vänner. Tunisien resan med hanna är helt oförglömlig å nu ska vi antagligen åka i december vi tre plus hannas syster å hennes familj å hennes mamma å hennes sambo:) Är även bjuden till hannas syster på påskafton, men dessvärre jobbar jag men tänkte åka till dom efter jobbet vill ju fira påsk med dom!!
Nej som sagt sånna vänner har jag aldrig nånsin haft, visst har många vänner men inga som dom, där handlar de verkligen om att ge o ta och vi ställer alltid upp för varandra oavsett vad de gäller å vi har egna nycklar hem till varandra så man ska kunna känna sig som hemma när vi är hos varandra eller bara kan gå in om nån av oss inte är hemma å så bra vänner har jag som sagt aldrig haft. Min familj tkr oxå jättebra om dom å de betyder oxå hur mkt som helst för mej :)

Så vet ni vad man kallar riktiga vänner??

Jo Hanna å Mattias kallas dom å jag älskar er <3





Onsdag

Har ni nånsin känt de som att någon bara sticker in en kniv i hjärtat å bara skär å skär tills de känns som hela hjärtat gått i bitar och strör sig runt i kroppen? Så kände jag idag, jag var på så bra humör idag först så prata jag med rikard på morgonen å de är ju alltid lika trevligt som vanligt :) sen så ville jag verkligen åka å kolla på fotbollsmatchen som du skulle spela så jag åkte å hämta philip efter jobbet, men på väg till bullaren så ringer kompisen å säger att matchen har blitt inställd å jag blev så himla nere kände jag. Här har jag gått fram å tillbaka i ett par dagar(sen du sa att du skulle spela match i bullarn å ville att jag skulle komma å titta så vi fick ses igen) å verkligen funderat på om jag verkligen är redo att träffa dej igen efter allt som vart, men insåg att de kan ju vara värt ett försök eftersom jag nästan varje dag sen då vi s goodbye har undrat ofta hur du mår, jag brukar tänka på vad du gör och hur de går med allt, men likt förbannat skulle de ju inte bli så heller och jag blev så jävla besviken å lessen, undra om du kände detsamma?? Saknar dej nått så fruktansvärt mkt ännu, men de var nog inte meningen att vi skulle träffas idag vrf vet jag inte, kanske de skulle bli jobbigt för oss båda vem vet, inte jag iaf och svaret får vi nog inte heller, men de jag vet är att varje kort sekund som jag hade fått sett dej hade betytt allt!



Du var fin du var glad som en drömbild finns du kvar
som jag plockar fram ur hjärtat då och då.
Sen den dan du försvann har jag längat efter dej
Gammal kärlek rostar aldrig.


My heart is wherever you are

Idag har dagen vart ganska seeeg, har jobbat 10-20 idag, mamma har åkte iväg på resa med pålle tills imorn, så jag har jobbat själv hela dan utom några timmar då ene ägaren var uppe så jag fick käka å röka å lite så.

Men mest har mina tankar vart hos dej idag å de som du skrev igår på msn å jag ärligt talat faktiskt längtar lite tills imorn då jag får träffa dej igen åh få se hur de känns att träffa dej igen, om jag inte känner något alls eller om jag bara kommer vilja gå fram å krama dej å få stå i dina armar som förr eller om jag bara får panik och inte klarar av att träffa dej utan bara åker, men tiden återstår å se. Men de känns som att de kommer att gå bra för även om tid har gått å är fortfarande jobbigt, så My heart is wherever you are.

Natti Natt!

Måndag

Idag har jag vart ledig, skönt, Vart så fint väder juh :) Så vakna 12.45 idag så då städa jag sen åkte jag in till hanna å mattias en sväng. Kolla lite på tv å bara slappade, trevligt :) Sen åkte jag hem till bullaren å hälsa på mamma en sväng å tog med mej bilbarnstolen för jag ska hämta philip på onsdag. Sen så åkte jag med pära å sara till hamburgsund å buggade, roligt roligt!

Sen när jag kom hem å logga in på msn å börja chatta lite med agneta som vi träffade i tunisien å helt plötsligt så började du skriva, som jag inte pratat med på ett par veckor nu och det kändes som hela hjärtat stanna och jag fick svårt att andas och min bror undra hur de var med mej. Jag blev nog mest nervös över vad du skulle skriva, om de skulle bli ett stort bråk som de då blev sist gång, men du bara fråga hur de var med mej å att du har velat gjort de många gånger men visste inte om jag ville att han skulle höra av sig till mej nått mer eller om jag skulle bli arg och vi bara skulle börja bråka. Men vi pratade lite å han berätta att dom skulle spela match i bullarn på ons, å han fråga om jag skulle komma dit å titta så fick vi ses lr bara se varandra igen.
Jag vet inte om jag ska åka dit å kolla, ska ju ha med philip till bullarn men kan kanske bara svänga inom, men samtidigt vet jag inte hur reaktionen blir från nån av oss, jag tror att jag bara vill gå rätt fram å krama om honom å bara få va i hans armar igen eller så kommer jag bli bara bli helt stel å bara känna att jag bara vill gråta å åka därifrån, men som sagt så sa du idag att du förstår att jag tycker att det här är svårt, men som du sa kärlek kommer kärlek går. Men som jag sa till dej så trodde jag att jag är på väg att glömma dej men alla dagar alla minnen påminner mej och jag tror inte att de är kärlek jag känner längre utan jag känner saknad det är ett stort tomt hål i mej och de är dej som jag saknar. Men jag hoppas att jag bara känner att jag vill träffa dej på onsdag å är beredd att träffa dej igen, så får vi se vad de är som sker och hur det känns om de känns spänt eller om de känns som förr.
Men vi hoppas på de bästa!

Natti Natt!

Nått har gått sönder...

Uddevalla blev ett jävla stort fiasko!! Allt blir fan bara värre å värre ju mer dagar å år de går. Pappa som vanligt super, går runt å små smuttar från spritflaskor som ha gömmer i sina jackor under sängen å fan å hans moster vet var, vart du än kollar i farmors hus så hittar du en spritflaska, så sitter han å säger att han inte dricker längre, besvikelsen blir så jävla stor varenda jävla gång å han har blitt så äcklig, känns förjävligt att säga det om sin egna pappa men de är fan sant, vart jag än gick så följde han efter mej å skulle pilla på mej å krama mej å pussa mej precis överallt å när jag satt ute å solade i bikiniöverdel på trappen så skulle han ge mej dricka så "råkade" han spilla ut lite så de hamnade på mitt bröst å då var han där å skulle torka bort det å han gav sig fan inte förran han fick göra de oavsett om jag sa att jag tar de själv men då blev han bara små sur men jag lät honom aldrig eller kommer aldrig låta honom ta på mej, mår illa så fort som jag tänker på det och jag hinner inte ens komma hem till min lgh förrän alla förbannade sms från alkoholisten börja droppa in en efter en efter en och varje gång får jag en ilning genom ryggraden och kroppen skakar hejdlöst och det gör ont i mej och hjärtat slår hårt och jag får ingen luft jag mår illa nästan svimmar och det är så jävla svårt att få kontrollen tillbaks igen.
 Vad jag inte förstår är vrf som jag fortfarande efter alla dessa år väljer att ha kontakt med honom,? för jag orkar inte nått går sönder inom mej varje gång som jag vart hos honom å kommer alltid ner i skiten å blir less på allt å allt bara är ett rent jävla helvete hela tiden. Fan mitt liv bara förändrades bara på en dag för 5 år sedan då hela skiten började.

Jag tappar upp ett glas vatten
lugnande tabletter för att somna in på natten
Har vi samma drömmar eller mardrömmar?
Det finns råttor överallt som hugger där det ömmar!

Sen när jag kom hem till grebbestad så ringde kompisarna om jag skulle åka med ner till båberg på arvingarna, var inte sugen egentligen men ork inte sitta hemma å tänka på allt som hänt under dagen utan bestämde mej för att åka med. Vi hade trevligt men vi åkte hem runt 23.30 alla var trötta å jag började känna att jag mådde illa, så tro fan när jag kom hem att min natt inte blev mkt sömn utan jag bodde nästan på toaletten å bara spydde å spydde, å jag kunde inte fatta var de var för jag mådde bra annars, men på morgonen när jag stod å sminka mej så kom jag på att kycklinge som pappa lagat var inte helt färdig, den var blodig på vissa ställen så där hitta jag nog svaret tror jag, tänkte inte alls på de inne i uddevalla för jag hade fullt sjå att ha koll på vart jag rörde mej i huset.

Dagen på jobbet har vart ganska ok, trött men ok, har inte vart på bästa humör men allt känns bara fuckt up nu. Det känns som att först kommer marken sen 15 meter med skit å under där ligger jag, tilltryckt av allt som hänt å som hela tiden händer.
Efter jobbet åkte jag till hanna å mattias å dani kom med å vi gjorde våfflor å kolla på beck, riktigt mysigt faktiskt :)

Natti Natti


Helg!

Äntligen LEDIG 1 dag sen på det igen, Har fan jobbat 11 dagar i rad nu så kroppen är ganska slut nu känner jag, men men de är så de är man är lite personal på jobbet vad ska man göra åt de lixom de är bara att ta smällarna som kommer å jobba å se glad ut. Då är smink den bästa uppfinningen för då är de bara att sminka över ringarna under ögonen så ser man genast mkt piggare ut,,hehe.
Dagen för övrigt har vart lika seg som vanligt, vart en del att göra men inte så mkt så man springer benen av sig direkt, men så gick dagen hyffsat fort. Vart så himla fint väder denna veckan så de är många som inte vill åka å shoppa när de är så fint väder, hade inte jag gjort iaf, hade bara koosat mej hemma i solen jag :)
Efter jobbet så åkte jag till anette en sväng å tog en kopp kaffe å några cigg å vi bara satt å tjöta, riktigt trevligt faktsikt, tänka på lite annat sen när jag parkerat bilen hemma i grebbestad så sprang jag på natalie så hon hängde med upp å spana in lägenheten sen satt vi å tjöta skit ett par timmar, trevligt å roligt har inte sett henne på länge å hon är en sån person som jag alltid kunnat prata med allt om så fick ventilera mej lite om allt som hänt det sista, blev väldigt jobbigt å många tårar men de behövdes kände jag,

Imorn ska jag åka in till uddevalla å hälsa på farmor, har inte träffat henne så de ska bli kul..:) hoppas bara att de blir fint väder så man kan sitta ute å bara slappa i solen å inte tänka på jobbet, honom å allt annan skit.

Börjar även bli trött på jobbet nu å på att bo här så har börjat ögna efter jobb å lägenhet i kungsbacka å hoppas att jag snart hittar nått som jag fastnar för å som jag får så jag bara kommer bort härifrån å kan börja om på nytt igen.

Men nu ska jag hoppa i duschen å sen slänga mej på soffan å bara slappa, anette kanske skulle komma ner en sväng sen å vi kanske ska åka en tur lr nått å bara kika runt lite.

Byebye


Torsdag

Idag var jag hos min psykolog i strömstad å prata med henne om allt som hänt de senaste 3 åren nu. Jag tkr att de borde snart börja kännas bättre nu, men de gör de inte åh jag förstår fan inte vrf, men psykologen säger att det tar tid att komma över nån som man tkt så mkt om och ännu längre om man fortfarande gör de, som hon fortfarande tror att jag gör bara att jag inte vill erkänna de för mej själv. Kanske är de så oxå?? jag menar jag har ju kvar alla kort på honom, alla saker som jag fått av honon när jag fyllde år osv, å en del tröjor som är hans som jag lånade av honom när de var kallt ute lr jag bara ville känna hans lukt om jag skulle åka hem å sova hemma, så kanske jag måste ta bort allt som påminner om honom för att kunna glömma honom lättare, men klarar jag de? blir de kanske ännu jobbigare och gör ännu ondare och kanske blir de mer tomt om jag gör allt de?? precis nu som jag skriver detta så loggar han in på msn..:( även där borde jag blockera honom lr helt enkelt ta bort honom å radera hans nr men fan jag kan inte,,helvete vad detta ska vara jobbigt å vad detta kommer ta tid att komma över känner jag..

Did you ever love somebody?  So much that the earth moved  Did you ever love somebody?  Even though it hurt to  Did you ever love somebody?  Nothin else your heart could do  Did you ever love somebody?  Like I love you  Like I love you  LIke I love you...
Did you ever love somebody?
So much that the earth moved?
Did you ever love somebody?
Even though it hurt to?
Did you ever love somebody?
Nothin else your heart could då?
Did you ever love somebody?
Like i love you...

För övrigt så har dagen på jobbet vart seg som f*n, nästan inte en käft på hela centret å hanna var ledig å mattias med å även labbe så inga roliga att prata med nästan, jo helen,per å ewa :) Men är trött på jobbet nu, är trött på allt känns de som, vill bara flytta ner till kungsbacka å börja om på nytt träffa nya folk, men hittar inget som jag skulle kunna tänka mej att jobba med..men men får se vad jag hittar om jag bestämmer mej för att flytta...

Idag så klara min bror uppkörninge:) wheooo!!!Så har jag även pratat med rikard idag igen, lika roligt som vanligt, han är så lätt att prata med...:) imorn jobbar jag till 16.30 sen äntligen ledig 1 dag så då hoppas jag på sol :)

Natti Natt!

Varför ska de vara så svårt??

Jag fattar inte varför det är så svårt allt de här..??

Idag har de återigen vart en jag-saknar-en-person-dag...Det har de vart dom senaste dagarna å jag fattar INTE varför jag inte kommer över dej? tänker på dej jämt å ständigt å de gör ju så JÄVLA ont hela tiden, känns som hjärtat går sönder i tusenbitar å sprider sig överallt i kroppen. Jag försöker tänka på nått annat men de går inte, allt går bara åt helvete känner jag just nu. Det ska inte göra ont ännu, de är 2 år sen vi sa att vi skiter i det så de ska inte göra ont mer och borde aldrig mer göra de, men likt förbannat så gör de så jävla ont, Idag så nämnde en kompis dit namn å jag bara kände hur hela kroppen börja vika sig å jag bara kände att jag ville åka hem å låsa in mej å bara gråta å aldrig gå ut mer igen...
Men jag vill inte känna såhär inte efter det som du gjorde mot  mej, för du gjorde mej så jävla illa å jag trodde inte att någon skulle kunna göra mej så illa, men trots det så går de inte att släppa dej för de finns även fina minnen kvar å de är väl dom som jag saknar, dom kvällarna vi kolla på film, när du krama å pussa mej, när du ringde varje kväll å sa godnatt, när jag låg bredvid dej i sängen i dina armar å hörde dina andetag å framförallt första gången som du sa att du älskade mej, kommer aldrig glömma den dagen, den stunden för jag var så jävla lycklig å jag ville aldrig att de skulle sluta illa mellan oss, men älskade du verkligen mej så mkt som du sa?? varför blev de så som de blev??åh hur kunde du göra så mot mej som du gjorde?? allt var bara ett jävla spel från din sida en chans till utnyttjing, what was the name of the game?

Nu kan jag snart inte tro på verkligeheten längre, för jag ville inte att de skulle vara över men hade inget annat val. Du var ju den enda för mej p jag trodde att du hade allt som jag behövde å ville ha, men ingenting kommer att bli detsamma igen för jag längtar efter dej och jag saknar dej så jävla mkt än. Men de bästa är väl att skita i allt å börja om igen. Men hur ska de gå när bara du finns i mitt huvud varje dag? allt som jag tänker på är dej å allt vi gjorde?
Ja menar,vet du hur mkt skit jag tog emot för din skull? åh hur många vänner jag vägra lyssna på och svek pga dej? men nu 2 år senare är mitt hjärta öppet och alla mina vänner som sa att jag borde lyssnat på dom bara strör salt i det, det gör så jävla ont och själen bara svider. Det gör så jävla ont att vara utan dej. Jag var så jävla glad när jag blev kär, men så blev allt som de blev trots att de inte är mitt fel så svider mitt hjärta och jag tror de har gjort att jag aldrig nånsin mer kommer våga bli kär igen, för jag är så rädd för att bli lika sårad en gång till, men inom mej hör jag nån såga till mej att jag inte kan bli ännu mer sårad än vad jag redan är, kanske är de sant, kanske inte, jag vet inte men att uppleva samma sak igen 2 gånger tror jag inte kommer hända igen, men att jag backar väldigt lätt när jag väl träffar nån känns inte så konstigt heller, för kärlek gör så förbannat onte när den dör ut å smärtan kan vara oändlig tills man hittar nån som man litar på å som man tror aldrig skulle göra en illa så som du gjorde å jag hoppas den dagen kommer men nu måste jag försöka komma i vanlig balans i livet igen å försöka att glömma dej trots att de verkar omöjligt, men tiden har sin gång och vi går med den..

Natti natt!


Hej hej!

Idag har de vart jobb igen. Från 10.16.30 så de var inte speciellt långt men men,, vill vara ledig nu känner jag.

Imorse när jag åkte till jobbet gick resan för ovanlighetens skull fort, men de beror ju på att jag prata med rikard från jag rulla ut från konsum parkeringen till jag parkera på jobbet, så de var trevligt, får nog börja göra de dom dagarna när jag jobbar tidigt så resan går fort, haha! han är ju så rolig att prata med oxå, kan prata om allt med honom å de är så himla skönt!! Dagen för övrigt har vart seg på jobbet, har åter igen vart en jag-saknar-dej-dag, har gått å tänkt på honom hela dagen å undrar hur fan de kunde gå som de gjorde.

Sen efter jobbet så åkte jag till strömstad där jag träffa helena så gick vi till park å käka å bara satt å prata, mysigt :)
Det var denna dagen, men nu ska jag gå å ta en cigg sen en dusch sen nanna..

Kram kram



Underneath, I can feel you move through me
Inside out, you surround me
I breathe you like I'm taking my last breath
Oh, you're everything I know
So how could I let you go
 


Fredag, lördag,söndag!

Helgen har vart super rolig å trevlig :)

I fredags så åkte jag, hanna,leila, babak å per ut till tanumstrand för att fira per som fyllde 28 i torsdags. Vi käkade räkfrossa å sen så började ett band att spela som var jävligt bra, blev mkt bugg;) för mkt bugg ska jag nog säga, eftersom de var sånt dåligt glid på dansgolvet så fick jag dansa i sockarna för att de det *rätta* glidet, vilket resultera till att jag fick 2 stora vattenblåsor under trampdynan på höger fot :S jävla smärta,,,
Men iaf så hade vi de jättetrevligt, senare på kvällen så kom även sigrun å kent så de blev ännu trevligare:)Babak å per blev bra i tagen hehe! men en supertrevlig kväll iaf, trots min fot, men men...



På lördag var det upp att jobba börja iof 12 så de blev ju sovmorron iaf, men va kan jag säga foten värkte som aset.!! Åkte inom strömstad å hämta Babak som inte mådde så jättebra kan jag säga, hehe.

På nordby var de nått så fruktansvärt med folk, usch blev nästan svimfärdig av alla folk som var precis överallt! Blev en del att göra hos oss så de blev ju mkt gång, som resultera i att mina blåsor sprack å alla vätska rskulle åka ner till tanumstrand. Jag hade ju bestämt mej för att bara vara hemma på lördag pga mina fot, men grabbarna tkt ju annat så vi åkte till min lägenhet där killarna fortsatte att dricka å jag hoppa i duschen å sminka mej inte vi åkte ut till tanumstrand. Det var ganska mkt folk ute på tanumstrand, vi bland dom yngsta men whatever lixom skoj hade vi, men ingen dans för mej dessvärre juh:( utan satt å prata med aron å rikard (pära dansa för fullt) men hade väldigt trevligt, så tack vänner :)

Rikard fick för sej att han skulle byta ut sin ring som han haft i sitt öra i flera år nu till ett av mina

Rikard fick för sej att han skulle byta sin ring i örat som han har haft i flera år nu (sen han tog hålet vill säga) till ett av mina "blingbling" örhänge som han så fint kalla det, hehe, han valde en stjärna, vilket stämmer bra in på honom, stjärnan själv:)

Jobb på söndag igen, foten ännu värre idag, har fått suttit på en stol hela dagen nästan. Lite mindre folk idag men tillräckligt för att ha nått att göra. Dagen gick hyfsat fort, köpte med chips å dricka som jag skulle ha till beck. De var meningen att rikard å per skulle komma å kolla på beck men dom orka inte dom skulle upp kl 04.00 å jobba så vi skulle ses en annan kväll ist.

Men nu är de sovdags, imorn ska jag å helena käka på park efter jobbet, ska bli smarrig å mysigt:)

Natti Natt!

Torsdag

Hej hej!

Har vart lite off med att skriva dessa dagar, men de känns som det vart fullt upp.

I tisdags så sov jag hemma hos hanna i strömstad, mattias är på kurs denna vecka nere i gbg för att uppdatera sin väktarutbildning typ..så jag slagga hos hanna, vi käka popcorn å kolla på tv å allmänt koosa oss lixom :)

Igår (onsdag) så åkte jag till strömstad efter jobbet å hämta Philip som skulle sova hemma hos mamma å dom för linda å nicklas jobbar, under färden till bullarn så prata jag me rikard, tack för underhålllning å sällskap i örat, haha! Sen så kom hon som hade golfen som vi tittade på i lördags upp, hon hade åtgärdat felet. Så jag fick provköra den, sen blev de affär:) så nu är pärlan min, bara min:) är jättenöjd över den. Stort tack till Pålle som hjälpt mig att leta efter nybil, verkligen tack!

Idag så fyllde per på babyproffsen år så imorn ska vi åka ut ett gäng till tanumstrand å käka räkfrossa å ha allmänt trevligt, ska bli hur kul som helst, men de blir nykter kväll ska jobba i helgen så de blir en nykter helg till.

Jag å Christoffer(väktaren på jobbet) flumma oss lite idag genom att prova likadana jackor( fast en herr å en dam storlek) för att matcha varandra. (Se bild under)


Jag å Christoffer.

Annars för övrigt har dagen vart bra, förutom att de kommit mer snö,som jag hatar!! å förutom att det har återigen varit jag-saknar-en-person-dag.. Saknar honom så det känns som att hålet i hjärtat det kryper längre upp sen stannar det i halsen och åker ut ur mun, men när jag träffar dej å du kollar ner på mej så känner jag hur du spottar å allt som du påstod att du var det var fan bara på låtsas. Men vi var ju bara på låtsas, jag som trodde vi var speciellt, men vi var bara på låtsas fast du var mitt allt så var du aldrig äkta.



Seg dag..

Idag har dagen varit seg, vakna kl 13.45 idag, var hemma runt 3 inatt.

Kvällen blev ganska lyckad igår iaf, pära ringde å frågade om jag skulle hänga med till tanumstrand, var ju inte så jätte taggad efter att dagen var så jävla emot mej igår, så jag beslutade mej för att köra. Så jag gjorde mej klar å åkte å hämta pära å rikard ute i hamburgsund på en förfest å sen så åkte vi till tanumstrand. Kvällen var helt okej, bugga mkt som vanligt, sen körde jag hem rikard å en tjejkompis som heter justine så jag var hemma runt 3.

Idag har jag tvättat å städat å bara luggit framför tvn sen.

Så nu ska jag snart hoppa i duschen å sen kommer pära å vi ska käka chips å kolla på beck:)

kram


Lördag

Vissa dagar går inget som man har tänkt sig, å de kan man verkligen säga om denna.

Dagen började med att klockan ringde 07.30, upp å klä på sej å sen åka till bullarn för att köra brorsan till jobbet i ett jävla snöoväder. Sen så skulle vi ju åka å kolla på en bil i munkedal kl 15, men damen ringde å sa att vi får komma till uddevalla istället för att hon var tvungen att jobba, men hon kunde träffa oss på rasten, så de betydde att jag inte skulle hinna åka ut till lysekil till tjejkompisen för att festa med henne för vi skulle vara där runt 5-6, så jag fick skicka till henne å säga att jag inte kunde, å jag som hade sett så fram emot det.

Men iaf..när vi då kom in till uddevalla och hon kom körandes med bilen, som var så jävla fin :) så visade det sig att det hade blivit nått fel i motorn på den på vägen från hennes jobb till där vi skulle träffas, så vi våga ju inte provköra bilen ååhh dan har bara vart fuckt up, åker man in för att titta på bilen vilket leder till jag inte kan åka ut till lysekil så är de fel på den...!! men för övrigt så var den ju väldigt fin, så hon skulle ringa verkstan å kolla vad det var å sen laga de om de behövdes å sen höra av sig till oss igen för den bilen vill jag verkligen ha :)

Så har det även vart en jag-saknar-en-person dag idag, har tänkt på honom hela dagen och försöker ännu förstå vad som gick så fel?? även fast jag så väl vet svaret på det så kan inget ändras för ingen har gjort mej så illa som du å jag är rädd för att bli sårad igen å igen å igen. Either way, I found out I'm nothing without you.

Men nu ska jag hoppa i duschen å sen på med mjukis kläderna å slänga mej i soffan med en bra film, för this day sucks.

Helt slut!

Denna dagen har vart fullt upp som alla andra dagar känns det som..

Dagen började ju med att klockan ringde kl 07.30 hoppa i duchen, käka lite frukost sen åka till jobbet. Vart väldigt seg dag på jobbet inte mkt folk idag trots allt fredag, har vart mkt mer under onsdag och torsdag.

Sen styrde bilen hem till grebbestad, satte mej med lite chips å godis framför tvn innan niklas kom och vi skulle åka ut till tanumstrand där örjan (min danslärare) var trubadur :) hur trevligt som helts, men VÄLDIGT mkt bugg har så j*vla ont i fötterna nu, men men de är ju kul som attans så lite smärta stoppar ingen, hehe.. men nu dags att hoppa i duschen å sen sova några timmar innan jag ska upp å köra brorsan till jobbet, sen åka till systemet, sen åka till munkedal å kolla på ny bil å sen hem å göra sej iordning för partaj nere i lysekil men några tjejkompisar å hela hockeylaget, ska bli hur kul som helst :) men mer om de imorgon, duschen å sängen väntar :)

Natti natt!

RSS 2.0