Hatar nattöppet!

Nu är klockan 02.29 och jag har precis kommit hem från jobbet.
Nattöppet på nordby blev en skräll! Det var inte alls mkt folk så vi kunde ha fått stängt klockan 22 ist tkr man men ikke utan de skulle vara öppet till 24. Sen när vi var i Strömstad å hade släppt av Mia å jag skulle åka till Lagunen å släppa av Susann så ringer några från susanns kontor i Stockholm å säger att dom inte larmat på deras butik, så vi fick åka upp till Nordby igen för att larma på, sen hem så därför jag är hemma så sent. Som sagt de har vart hur tråkigt som helst att jobba + att jag är sjuk å har levt på alvedon å vatten i stort sett hela dagen, fick i mej en hamburgare runt 22.30 men de var precis så den gick ner, skulle nog hellre vart hemma idag egentligen, men jag är ju så envis va så de ska till att jag ska ligga på sjukhus eller vara så sjuk så jag inte kan ta mej upp ur sängen för att jag inte ska kunna jobba! Men kände mej inte fräsch alls när jag gick på jobbet, ögonen var alldeles disiga å blanka å jag frös så tog jag på mej en tröja å de svettades jag och så höll de på hela dagen! Men efter klockan 22 var de värst då orka knappt benen bära mej tillslut kände jag. Och de är så jävla klassiskt när man ÄNTLIGEN är ledig 2 dagar nu att man ska vara sjuk, de är så jävla typiskt å så klassiskt när de gäller mej.
Så dagen har varit ganska lång. Innan jag åkte till jobbet så åkte jag och hälsa på mormor å morfar som är uppe i sommarstugan för jag skulle ändå åka till bullaren å tanka så åkte lite tidigare och sa hej, det var kul att träffa dom, har inte sett dom på jättelänge:)
Så passa på att ta lite ego kort när jag var ute i solen :P






Åh ett i bilen på vägen upp till jobbet :P

Men nu är de dags att hoppa i säng å sova ut, å ladda inför imorn då överraskningskalaset för Pålle är på programmet å de ska bli så skoj :)

Natti Natt!


Usch vilken natt

Fy fan vilken jobbig natt det har varit, det har nog vart den hemskaste natten i mitt liv tror jag. Jag lade mej redan klockan nio på kvällen för att jag mådde så jävla dåligt, kände bara hur febern koka i mej, men jag kunde inte sova så jag flytta över mej till soffan istället å kolla lite på tv, efter ett taf la jag mej i sängen igen för jag var jättetrött. Men de gick inte att sova för om jag hade på mej täcket så svettades jag och blev jättevarm och tog jag av mej täcket så frös jag så jag skakade. Tillslut somna jag igen, men vakna nog en gång i timmen av att jag var tvungen att dricka vatten för jag var så jävla varm. Så nu när jag vakna runt 11 så fick jag gå upp å spola av mej i duschen för jag var alldeles dyblöt, får även byta sängkläder oxå. Ska försökta färga håret på mej innan jag ska åka å jobba. Jag känner ju att jag har feber idag med, men jag måste åka upp å jobba mellan 16-24. Hoppas att de blir en jävla massa å göra så timmarna går fort.

Men nu ska jag försöka sova lite till, sen färga håret och göra mej klar för att åka till jobbet.

Bye Bye

Sjuk

Idag var de jobb igen. Jobb mellan 10-18, men jag var tvungen att åka hem klockan 4 redan för då klara jag inte av att vara kvar längre. Huvudet bara sprängde, jag frös, svettades å hade ont i hela kroppen. Så det var inte mer än att sätta sej i bilen å åka hem. Jag försökte verkligen att jobba för jag ville inte att mamma skulle jobba själv så många timmar för vi skulle upp med skyltar inför imorn å städa å lite så, men jag klarade verkligen inte av att stanna kvar, så mamma skickade väl rent tekniskt hem mej och iof så är de första gången på alla 3 år som jag jobbat på dixon som jag har fått gått hem för att jag har vart sjuk.

Ja som sagt är de nyöppning på Nordby Shoppingcenter. Klockan 12 slår dom upp portarna. 45 nya butiker säger dom har öppnat, jag har vart å kollar i nya centret men räkna inte direkt butikerna hur många dom var, men kan tänka mej att de är nått runt där. Så imorn är de nattöppet som gäller oxå 12-24 är öppettiderna för morgondagen. Jag ska jobba mellan 16-24, men ska åka hemifrån runt 11.30 ska åka in å sola i stan, sen sminka mej å sen ska jag åka så jag är uppe runt 1 så jag kan gå å kolla i lugn å ro i de nya centret innan jag börjar att jobba.

Men nu ska jag bädda ner mej i sängen.

Kram

I djupet av mitt hjärta

Kan inte sova. Tankarna snurrar för fullt. Försöker att vända å blunda å tänka på nått annat, men de går inte.



I varje steg jag tar så finns du alltid kvar, i varje andetag i djupet av mitt hjärta.
Den väg du ville gå, till det du ville nå, så kunde vi förstå var allting skulle sluta.
Här där ingen annan ser så finns du kvar hos mig, i djupet av mitt hjärta.
Jag saknar dig i ensamhet, när du finns här är du min.
Här finns alltid ljuset kvar som skuggan aldrig tar från djupet i mitt hjärta.
Du ska finnas där i evighet tills vi ses nån gång igen.

Sliiten

Idag har jog jobbat mellan 14-20, de har vart en seg dag. Jag är så fruktansvärt sliten i kroppen och jar har så ont i ryggen å i kroppen. Har jobbat för många dagar i rad med bara 1 dags ledighet. Jobbat 7 dar, ledig en å sen jobbat 6 dagar igen. Men nu är jag ledig lördag söndag å sen jobbar jag återigen från mån-sön pga mamma har semester.

På fredag är de nyöppning på Nordby Shoppingcenter. 45 nya butiker komma att öppna, så de kommer vara en jävla massa aktiviteter under helgen. På fredag öppnar vi 12 å stänger 24 :S Jag ska jobba på Dixon mellan 16-24 men ska vara borta i en butik som heter Trend å hjälpa dom att packa upp varor så jag åker upp ganska tidigt på fredag för att hjälpa dom innan jag börjar jobba på Dixon. Vi ska även hjälpa dom att plocka upp varor imorn, jag slutar kl 18 så går dit efter jobbet å vet inte hur länge som vi håller på. Det är nämligen så att det har blitt så försenade med den deras lokal så dom behöver hjälp att plocka upp å få fram varorna, så de känns inte mer än rätt att hjälpa dom.

Jag känner mej som sagt helt matt. Jag orkar ingenting längre, mina krafter är slut. Skulle behöva sätta mej på ett plan bort nånstans å bara vila, men nu är de inte mer än 2 veckor kvar tills jag går på semester i 2 veckor och de ska bli så JÄVLA skönt! Hoppas att de blir fint väder bara. Mitt huvud bara spränger min rygg å hela jävla kropp värker. Fan de känns som jag är på väg att gå in i väggen när som  helst, ändå har jag inte vart ute på flera helger och jag lägger mej i rimlig tid på kvällarna så jag i alla fall får sova MINST 8 timmar, men ändå är jag fortfarande trött.

Jag försöker att inte tänka på pappa någonting, men jag kände idag på jobbet när tanken på honom kom upp så blev jag alldeles yr u huvudet och fick ren panik! Jag frös och allt bara snurra å mådde illa och kände hur paniken jobbade sig upp från fötterna upp til huvudet. Mamma sa till mej att jag skulle gå in å sätta mej, men jag skyllde bara på att jag behövde dricka mkt så brukade de bli bra sen efter ett tag. Efter 20 min så släppte paniken och jag kunde koncentrera mej på jobbet igen. Detta är ganska jobbigt alltså.

Men nu ska jag bara hoppa i duschen å sen sova. En dag imorn väntar med jobb igen.

Bye Bye!

Den man älskar den saknar man så..

Idag var de jobb igen. Jobbade mellan 14-20. Inget russel på Nordby Shoppingcenter idag och livet i Dixon (affären där jag jobbar) var oxå lugnt, men alltid lite att pyssla med ändå. Var en sväng på rasten och kollade i det nya bygget. Fan va fräscht det blir! Så på fredag kl 12 så slås portarna upp på nordby för alla nya butiker som har kommit, de blir stort som FAN!
Mattias (en som jobbar på bygget, som är tillsammans med mammas kusin) var inne å hälsa på idag, han brukar göra det ibland å de är ju ALLTID ret och tjafs mellan oss, haha han är så jävla rolig va! Förgyller dagen lite när man
kan retas å skoja lite med honom :)


Här har vi Mattias (Jejje som han kallas) i Dixon butien, det var den bästa bilden som jag kunde få honom för han TOTALVÄGRA vara med på kort, men envis som jag är så gav jag mej ju inte..hehe kanske får en bättre bild på honom en annan gång! Men helt ok bild ändå tkr jag :P

Idag innan jag började jobba så var jag på sjukhuset hos min psykolog å en annan läkare som jag måste redovisa allt som jag ätit under dom 3 veckorna emellan varje besök pga jag är för smal tkr dom å väger för lite, fan de är så sjukt upplagt. Så precis allt som jag äter om dagen måste jag skriva ner och visa för honom, men så tror inte den förbannade läkaren på att jag äter det utan att jag bara skriver nått så jag blir alltid lika irriterad på honom och försöker få honom förstå att jag äter men att jag lixom är ute nästan varje helg och dansar och jag går mkt varje dag på jobbet osv, men han är så jävla trög så han begriper inte de utan han tror att jag är på väg mot anorexia vilket är så sjukt så de finns inte.
Besöket hos psykologen gick väl hyffsat, jag grät väldigt mkt. Vet inte varför eller vad jag grät över det var mkt blandade känslor, om pappa, om dej och om massa mer. Jag vet inte vad som händer just nu eller vad som gör ondast.  Hur kan man sakna någon man hatar men ändå älskar? Denna gången så syftar jag på pappa. Jag saknar våran pappa som du var när vi var yngre. Igår när jag satt och käkade i köket så såg hitta jag ett kort på pappa, ett kort där man riktigt såg vilken bra pappa han var då och tänkte jag tillbaka på massa fina minnen som vi har med dej sen när jag reste mej upp från stolen för att jag skulle ta ett glas vatten så hade jag glömt att stänga köksluckan över kranen så jag slog i huvudet i den och då helt plötsligt så bara kvällen för 5 årsedan spelades upp igen, då pappa misshandlade mej och jag kände slaget över ansiktet igen och knuffen in i kylskåpet och alla slag i magen igen. Jag fick panik, kunde nästa inte andas, huvudet bara snurra, tårarna började rinna och det värkte i hela kroppen. Jag fick sätta mej ner på golvet med armarna upp över huvudet för att komma i balans igen. Jag vet inte hur länge som jag bara satt och grät och grät. På natten sen vaknade jag av att jag var helt genom svettig och kände bara värk i kroppen och tårarna började rinna återigen och jag tänkte för mej själv. Vad fan är de som händer med mej? Är jag helt jävla psykiskt sjuk?
Allt detta som hände berätta jag givetvis för min psykolog och hon berättade att det som jag fick var en panikångest. så nu ska jag eventuellt få medecin mot de nästa gång som vi ses. Fan jag känner mej verkligen som en jävla psykopat! Men men vad ska man göra åt de, de är för mkt just nu och jag orkar fan snart inte mer!



Minnena som vi skapat med dej pappa finns inte kvar.
Foton på dej har jag bränt till aska.
Kramdjuren som jag fått av dej har jag klippt sönder.
Alla presenter du gett har jag slängt bort.
Men det finns ändå en orsak till att jag alltid kommer att minnas dej pappa.
Såret du har lämnat i mej kommer aldrig att försvinna!
För även om såret läker så finns alltid ärret kvar!

Sol och Värme

Idag har jag vart ledig. Vaknade imorse av att solen lyste starkt och toppen väder verkligen :) Så jag slängde på mej kläder och åkte hem till bullaren där jag lade mej ute i solen å bara slappna av. Jag sov väl mest största delen, bara va små vaken när jag bytte sida. Har inte sovit så bra inatt heller. Sen så åkte jag hem å ducsha å brände lite skivor, prata med lite med Christian sen så åkte jag till tanum där jag mötte Mami och vi käkade lite sen gick vi å kollade på Hedemyrs. Mysigt! De är så roligt att hitta på sånt med mamma! Så dagen har vart bra.

Igår innan jag gick å lade mej så kunde jag inte låta bli att skicka ett sms till dej. Det enda som jag skrev var God Natt. Åh fan va det ska vara svårt, å så jävla ont som det gör hela tiden.

I've tried to get you off my mind (My mind)
I've tried to play my part (My role sucked though)
But every time I close my eyes
You're still inside my heart

Imorn är de jobb igen, jobb fram till fredag sen ledig i helgen skönt!

Så nu ska jag slänga mej på soffan å bara slappa en stund innan sängen väntar:)

Bye Bye

Gjorde jag rätt?

Fan idag har de verkligen varit en pain in the ass dag! Jag har inte kunnat tänka eller nått när de gällde jobbet, mina tankar har bara varit på dej och ingen annan. Fan asså! Gjorde jag verkligen rätt förra lördagen? Saknaden efter dej gör så jävla ont just nu, det värker i hela kroppen.Trodde inte mina känslor som finns kvar skulle vara så starka men tydligen så dom det å helvete vad ont det gör. Kanske ska jag lägga in backen igen å ge mej in på den vägen med dej i alla fall? Kanske de inte blir som sist? kanske de blir bättre? Fan jag vet inte.. Klarar jag mej utan dej? jag har ju försökt så jävla länge men det går inte känns det som, helvete oxå! Ingenting fungerar! Jag mår bara piss just nu å jag känner bara att jag vill härifrån, men vilken väg ska jag gå för att komma härifrån? Varför valde jag så som jag gjorde mår ju bara dåligt av det. Det kändes ju så jävla bra igår, men vet inte varför jag saknat dej så mkt idag..Är de kanske för att sommaren närmar sej och minnen dyker upp? Nu vill jag bara ringa dej och säga att jag vill ha dej tillbaka, men något hindrar mej och jag vet fan inte vad... Fan mitt jävla dåliga samvete får mej att gråta varje natt. Kramar kudden varje kväll å tänker att de är dej som jag kramar, varför? kan någon jävel svara mej på de? Hur kan allt gå så jävla snett..Det känns som jag är på väg att möta mitt öde, önskar bara att allt var en jävla mardröm. Jag vill inte göra nånting utan dej. Jag vill inte jobba, inte umgås med nån, inte jobba å inte ta ett buggsteg till. Helvete oxå, jävla skit!

Jag saknar min syster å min bror, min mami å Pålle! Önskar att jag fortfarande bodde hemma i Bullarn ibland ännu med hela familjen, bara att få krama Pålle, lägga huvudet i knäet på syster, vara tätt intill brordern å få gråta ut i mammas famn. Bara vara i närheten av dom som jag älskar och som jag bryr mej om mest.

Men de största frågan. Gjorde jag rätt?

Lördag

Idag har jag återigen jobbat, bara imorn kvar sen ÄNTLIGEN ledig en dag innan på nya passet igen. Idag har de vart lugnt på jobbet men vi har ändå haft lite å pysslat med.
Idag på jobbet när jag stod och pratade med Labbe och Anette så blev jag VÄLDIGT överraskad, men på ett mycket positivt sätt :) Christian var på nordby.. :) Han som jag inte sett på 5-6 år utan vi har bara pratat varje dag på msn i 2 veckor nu sen han tog kontakt med mej igen.. Först så gick han bara förbi när han såg att jag stod å prata med Labbe å Anette, men sen efter en stund så kom han tillbaka å jag gick bara rätt fram å krama honom! Åh det var så HIMLA kul att träffa honom igen:) så vi var ute å tog en cigg å prata lite smått innan jag var tvungen att gå in å börja jobba igen, hade kunnat stått ute i flera timmar å pratat med honom :) vi hade ju bestämt att jag skall komma å hälsa på honom nästa söndag å jag har vart så jävla nervös för de, men nu efter idag så känns de bättre för då har jag fått träffat honom 1 gång innan :) så nu längtar jag lite faktiskt till nästa söndag, ska bli så kul att träffa honom igen :) Även om mina tankar å känslor för dej ännu finns kvar så känns de inte mer än rätt att jag träffar Christian även om jag inte har några känslor för honom så kan de vara början på en väg för att glömma bort dej och allt du gjorde mej. Jag kan inte ta steget tillbaka till dej även om du säger att du ändrat dej och att du inte är samma person som du var då så vågar jag inte ta chansen att bli sårad igen. Så jag hoppas att du har kraft att börja om och att du en vacker dag förlåter mej och förstår mej varför jag inte valde att ta steget tillbaka till dej som du ville och du ska veta att varje steg som jag har tagit sen förra lördagen bestämde mej för att jag inte ville gå tillbaka till dej har varit av sorg, ett steg av sorg och förtvivlan. För jag kan inte vara tillsammans med dej bara för att du vill de, hoppas du förstår det för då är de på ett sätt en lögn för mej och det hade de blivit för dej med. Visst mina känslor för dej har ännu inte slocknat och dom kommer nog alltid finnas kvar i ett rum i mitt hjärta, men att vara tillsammans med dej igen vågar jag inte satsa på igen, för vi har ingenting kvar. Så tyst stark i mitt beslut valde jag att gå på en väg från allt det som vi hade och dej jag älskat så.
Nu finns det ingen väg tillbaka, inga ord som kan förhindra det som sker.
Som tunga stenar i mitt hjärta finns drömmarna vi aldrig kommer se.
Men om jag stannar vid din sida, skulle lögnen som jag bär på bli för stark.
Vi har redan gått för långt för långt ifrån varann, det finns ingen väg tillbaks.

En dag som inte jag kan se, kommer du att förstå.
När allt som gör så ont just nu lägger sej till ro.
Den dagen skrattar en annan tjej av lycka och dina ögon tror på kärlek än en gång.
Den dagen lever jag igen, fri från alla skulder som jag bär på nu.

Vad de gäller våran fader så har jag har jag återigen fått sms.
"Hej Sofia. Varför vill du inte svara på mina sms? Saknar dig hoppas jag du vet. Minigolf låter det kul? Kanske tennis. Kram pappa."
Nej de låter inte kul. Tänker inte svara på de jävla sms. För oavsett om jag svarar eller inte så kommer de ju likt förbannat sms dagen efter där han frågar varför jag inte svarar på hans sms som jag gör. Åh jag vill inte träffa honom å spela minigolf eller tennis. Så han behöver inte ens försöka anstränga sej för han hör inte av sej  någon gång å ringer å frågar hur de är med oss, de är bara vi som ska ringa och om vi inte gör de så är det bara tjöt om att varför vi inte hör av oss och vad de är nu för fel han har gjort och jag orkar inte med det längre, de är tillräckligt mycket som de är nu och det verkar då fanimej aldrig ta slut heller!!!

Ryggen min blir inte bättre heller så det blir en lugn kväll för mej idag oxå, ingen bugg ikväll heller. Har inte buggat på 3 veckor snart, Pära ringde förut å fråga om jag skulle med till Tanumstrand ikväll, Streaplers spelar, men då kan jag inte låta bli att bugga å då kommer jag ha ännu mer ont imorgon på jobbet och det vill jag inte. Så nu ska jag ta mej en cigg kolla på en film å sen krypa i säng.

Kram Kram


Moving on

Dreaming, hoping
For another try
I've been looking, searching
Deeper down inside
And if I lose my way
I'll find another road
‘Cause I can make a change
On my own

I'm moving on
And I'm gonna get stronger now
And nothing will break me down
I will not give in to doubt
Those days are gone
I can be who I wanna be
And start living my life of me
I believe it finally
I'm moving on

Something, somewhere
That I long to find
I am learning slowly
One day at a time
That if I lose and fail
I'll be fine

I'm moving on
And I'm gonna get stronger now
And nothing will break me down
I will not give in to doubt
Those days are gone
I can be who I wanna be
And start living my life of me
I believe it finally
I'm moving on

To a brighter dawn
Gotta take the fight
I can make it right

I'm moving on
Nothing will break me down
I will not give in to doubt
Those days are gone
I can be who I wanna be
And start living my life of me
I believe it finally
I'm moving on
Yes, I'm moving on
I'm moving on

Sliten

Idag har jag återigen jobbat. Jobbde mellan 10-18 idag åh FY FAN va folk det har varit,  precis överallt har de vart så de har nästan inte gått att komma fram i gångarna. Så när jag åkte hem så var jag helt snurrig i huvudet och prata kunde jag inte, hehe! Orden bara famla runt.. Ryggen gör fortfarande hur ont som helst så om det inte blivit bra till måndag när jag är ledig så får jag nog ta och uppsöka läkare, bara jag inte blir sjukskriven för de vägrar jag att bli!!! Idag på jobbet så hände de en jätterolig sak. Jag stod och prata med Bettan och helt plötsligt så kommer ett äldre par in i butiken och går fram och ställer sej bredvid mej, jag vände mej ju om å hälsa för jag trodde att dom ville ha hjälp med något men då var det Kalle och Birgitta! Några släktingar till oss som är på pappas sida. Åh det var så himla kul att se dom igen, har inte sett dom på hur många år så helst.  Så vi blev ju ståendes å prata en bra stund om syrran å brorsan å sen kom ju samtalsämnet om pappa upp. Jag låtsades som om dom inte visste hur de låg till, men det visste dom och dom berättade att dom har försökt att prata med pappa om att han måste verkligen lägga av för annars kommer han att supa ihjäl sej.. Och då hade våran kära pappa svarat att han inte vill sluta ännu. Åh FY FAN vad arg jag blev å så jävla besviken inombords, jag bara kände hur benen å armarna började skaka å jag ville bara skrika! Vilket jävla as till pappa som vi har just nu alltså. Hann säger till oss gång på gång att han har slutat dricka å bla bla bla men så sitter han å säger till dom att han inte vill sluta! Fy fan säger jag bara.. Det här kommer han få höra nästa gång som han hör av sej till mej, då jävlar säger jag bara. Vilken jävla människa just nu känner jag bara.
Jag orkar inte med det här känner jag just nu det blir för mkt av allting. En farsa som bara ljuger och sårar hela förbannade tiden, sagt bye bye till dej som jag älskade så högt å som betydde allt för mej och att våran vovve gick bort. Fan jag längtar så mkt efter henne så att det värker och mitt upp i allt detta så hade jag sagt till Jeremias en gång att om han slutar snusar så slutar jag att röka, så han ringde förut idag å sa att han hade slutat i lördags å att jag ska sluta på lördag som kommer, först sa jag ja, men sen efter jag lagt på så tänkte jag att nej, jag ville inte sluta, inte nu och varför ska göra de bara för andra vill de? Åh plus att jag inte mår så toppen just nu så är de bättre för mej att röka för annars så vet jag att när jag blir riktigt ledsen å inte vet vad jag ska göra så kan lät en glasflaska gå i kras å bitar kan skära sönder mej och då är de bättre att röka. För jag vill inte utsätta mamma,paul,mina syskon och min systerson för oro så då är de bättre att ta flera cigg istället till smärtan i hjärtat går över. Sen skiter jag i vad hanna å jeremias säger för de är mitt val och som det ser ut nu så kommer jag inte sluta röka. Jag vill göra de den dagen jag själv känner för de och det gör jag inte idag.

I picked up the pieces
and put them back where they belong
but something's missing
though I look the same, I'm not that strong

Förut så ringde Pära å frågade om jag inte skulle komma ut till Rabbalshede, Aron å Anders har anordnat marknadsdans där ikväll, men jag klarar inte av att bugga med tanke på min rygg som ömmar så jävligt. Så de blir hemma kväll. Lina kommer hit å sover sen hon är ute på Röde Orm med gänget å fråga om hon fick sova här sedan, så hon rullar väl in här någon gång efter 3 som det stänger.

Idag efter jobbet så städa jag hela lägenheten å rensade ut min garderob så nu ska jag ge lite kläder till Bettans döttrar. Så nu blir de en cigg sen slänga på en film å bara slappa. Kanske prata lite med Christian oxå.

Bye Bye


Onsdag

Idag har jag jobbat 10-17 med Mami :) Inte så mkt att göra direkt, men alltid lika kul att jobba med mami, även fast hon är chef så funkar de hur bra som helst! Vi har så roligt ihop, skrattar och skojar med varandra, hehe!

Idag så ringe kompisarna och frågade om jag skulle följa med till Lane Loge å bugga, Lasse Stefanz spekar där ikväll men min rygg är inte riktigt som det ska nu igen så jag valde att stanna hemma (kan du fatta Ewa att jag sa nej till  att åka med å bugga??:P )har väldigt ont nere vid svanken, men de brukar bli så när jag jobbar många dagar i rad och går mkt, blir nån överansträning känns det som.. Det gör fruktansvärt ont så jag känner att jag bara får ligga hemma på soffan å kolla på tv å ta de lugnt bara.

På söndag fyller Rikard 22 år och jag hade först tänkt att köpa ett flak öl till honom, men kolla sedan på en skit SNYGG skjorta som vi har uppe på jobbet, en svart med text i sidorna lixom, lite insvängd med en vit v-ringar t-shirt under som har et svart tryck på. Så nu är frågan (som ni som läser denna blogg kanske kan hjälpa mej att svara på ) ska jag köpa den skjorta+t-shirten? eller ska jag köpa ett flak öl?
Jag tänker såhär.. Ett flak öl kommer han ju dricka upp under en helg lixom sen är de borta att han fick det av mej när han fyllde, skjortan däremot kommer han ju alltid ha (förhoppningsvis) hemma i garderoben eller va fan som helst å om han då andvänder den så kommer han ju minnas att de var en present från mej. För en skjorta+t-shirt kan man väl ge till en kilkompis som fyller?

Igår så hörde våran kära far av sej till mej via sms under tiden som jag var på jobbet, jag märkte direkt att han inte var nykter pga hur han skrev sms.
I sms:et stod det såhär:
Skippar mauenn on den sä dxr. Saknar dfg. Trn mig.har.jag. Gjoort nåt som inte àr bva? Saknar dig. Kram Paqa_
Som sagt så är jag inte 10 år längre å jag tror att vilken jävel som helst kan se att människan inte är nykter. Åh han som inte drack mer som han säger åh jag blir så jääävla trött på honom. Varenda gång som jag ser att jag fått sms av honom får jag en klump i magen och det känns som jag inte får luft för man vet aldrig var det kan stå i dom förbannade sms. Och han skickar säkert samma saker till syrran å brorsan oxå. Men som sagt han har ju inte alla hästar i hagen och jag gör som syrran säger att jag bara skiter i dom och i honom snart fast de är jävligt svårt med tanke på att de är våran far. Men men livet går vidare.

Från dej har jag inte hört nått sen i lördags då jag sa till dej att de inte kommer bli vi någon mer gång. Jag har sett dej logga in på msn och jag har bara väntat på att du skulle börja skriva, men inget sånt. Kanske det denna gången gäller bye bye föralltid? tills vi den dagen kanske kan bara vara vänner? utan något mer strul som pågått i för många år. Men jag kan ärligt säga att jag kan fortfarande sakna tiden som vi hade även om det inte varade länge. Kan sakna att få krama dej, att inte ligga i dina armar när jag kollar på film, men allt detta kommer försvinna tillslut för oss båda, de är jobbigt som fan nu och kommer säkert vara det ett litet tag till. Jag själv försöker inte tänka på dej så mkt och de som vi hade för de är förbipasserat nu och det enda jag kan ta med mej från tiden är allt det roliga vi gjorde innan du gjorde som du gjorde och sårade mej djupt. Jag lyssnar nästan hela tiden på Islands bidrag Is it true för då tänker jag mkt på oss och får mej inte vilja gå tillbaka, men som sagt hoppas på att vi en dag kan förbli vänner utan massa bråk och maas. Och framförallt hoppas jag att du hittar nån tjej som gör dej lycklig.

Men nu ska jag prata lite med Christian innan sängdags!

Kram Kram

Belive Again

You made it so easy
to fall, I could not stand at all
I saw you beside me
You never saw me there at all

I promised you all this
I made plans thinking this was it
I never imagined
I'd find you and lose myself instead

I never had a picture of an end

and I - I wanna believe in love
I wanna believe in something bigger than the two of us
And I - I wanna breathe again
I wanna go back to the days
the days I had my innocence
I wanna believe again

I picked up the pieces
and put them back where they belong
but something's missing
though I look the same, I'm not that strong

but I'm gonna learn to trust again

and I - I wanna believe in love
I wanna believe in something bigger than the two of us
And I - I wanna breathe again
I wanna go back to the days
the days I had my innocence
I wanna believe again

Believe there's hope
for everyone
Wanna believe again
for without love
what do we become

I never had a picture of an end

and I - I wanna believe in love
I wanna believe in something bigger than the two of us
And I - I wanna breathe again
I wanna go back to the days
the days I had my innocence
I wanna believe again

Ledig idag!

Äntligen ledig idag!! Skönt:)

Är i Strömstad idag och passar Philip idag, lilleman har precis somnat. Jag råkade oxå visst somna till där ett tag hehe. Ganska sliten efter veckan som vart med mycket jobb och lite jobb. Sen när Nicklas kommer hem så ska jag eventuellt träffa Josefin en sväng och ta en promenad sen ska jag åka å sola och de ska bli så SKÖNT!!! Har inte solat på 3 veckor nu typ :S så nu vill jag ha tillbaka lite mer färg igen så man kan förbereda sej för sommaren, hehe!

Senare ikväll så blir det bara soffan hemma igen. Imorn är de nya tag igen, jobbar från tis till söndag, lång vecka igen, men men...

Men nu ska jag slänga på en film och vänta på att Phille ska vakna så vi kan gå ut en sväng :)

kram


Valet och kvalet

Helgen har varit bra, om man bortser från det som hände i fredags så ute på Siljevi. Igår (lördag) jobbade jag 12-19, ganska hyffsat med folk ändå så dagen gick ganska fort ändå. Sen på kvällen så åkte jag hem till Ewa och Mikko för att kolla på Eurovision Song Contest. På vägen ut dit så ringde Du, (känns som jag aldrig kommer klara av att skriva ditt namn här så alla ser) du sa att du ville att vi skulle träffas och prata om de som skedde på fredagen, men jag ville inte å så kunde jag inte, utan jag sa att jag ringer när jag åker hem från Ewa och Mikko.
Kvällen var trevlig, åt god mat å kolla ju som sagt på Eurovision Song Contest, för ovanlighetens skull så hejjade vi faktiskt på Norge, hehe! Å vi sa att om dom vinner så ska vi åka till Norge nästa år och kolla på Eurovisionen 2010 :)
En låt som fick mej att tänka mkt på dej och mej och det vi hade en gång i tiden, var Islands bidrag It is true? Den stämde på något sätt in på dej och mej. Och det var någonstans där som jag fick svaret på frågan när de gällde dej och mej..

Is it true?
Is it over?
Did I throw it away?
Was it you?
Did you tell me you would never leave me this way?

När jag sen ringde upp dej när jag åkte hem på natten så undrade om jag hade tänkt över ditt sms som du skickat till mej. Du vill att vi ska försöka igen. Men jag sa att jag inte ville de. Innerst inne så tror jag att mitt hjärta vill de, men klarar inte av att chansa på att bli lika sårad som sist gång, även om du säger att du ändrat dej så går det bara inte. Jag berätta allt detta för dej. Jag grät under tiden. Men samtidigt kändes det skönt. Nu kanske vi bara kan förbli bra vänner som vi var innan, men det kommer ta tid, men samtidigt tror jag de är bra för oss båda om vi inte hörs på ett tag, utan då istället släppa allt och börja om från början. Det kommer ta tid det vet jag och den tiden kommer ta förbannat ont, men tiden läker alla sår som mamma säger.

Natti Natt!

Trött och sliten

Återigen en dag på jobbet och återigen en natt med 2 timmars sömn :) Men sömnen är självförvållande eftersom jag pratar med Christian:) Igår så hade ja bestämt mej för att jag SKULLE lägga mej och sova direkt när jag kommit hem från jobbet, men hjärnan kan inte styra bort mej från datan å från att prata med christian, så logga ju likt förbannat in på msn och vi satt och prata på msn till 05.30 imorse, hehe! Men har ändå vart hyffsat pigg idag, men kan ärligt säga att kroppen värker ganska mkt på mej, tror att de är övertrötthet som jag levt på dessa dagar, hehe.. Efter jobbet så åkte jag hem till mamma å pålle (jobba 10-18) käka lite smörgås tårta och satt å tjöta en stund. Efter de så åkte jag hem till grebbestad men åkte först ut till Siljevi en sväng för att hälsa på brorsan som kollade på matchen mellan Grebbestad-Strömstad och det var nog de dummaste som jag har gjort på länge.. När matchen var slut så skulle jag gå till min bil och medans jag går så hör jag nån ropa mitt namn med en röst som jag mycket mer än väl känner igen på flera kilometers håll..Jag blev alldeles stel i hela kroppen och bara fortsatte att gå, kände hur värken i hjärtat kom igång igen. Du sprang ikapp mej och tog mej i armen och vände mej emot dej. Att återigen få stå mitt emot dej gjorde så ont, jag vände mej om för att börja gå, men du hindra mej, Jag såg hur du tänkte ge mej en kram, men jag backa. Du fråga hur de var. Jag svarade bra, jättebra, att stå å ljuga dej rätt upp i ansiktet kändes för jävligt, men jag ville bara komma därifrån bort från dej. Jag fråga hur de var själv. Du sa att det var ok. Jag vände mej för att gå, men återigen stoppa du mej. Jag kände hur allt var på väg att rasa och hur jag plötsligt önska att jag kunde gå under jorden. Jag fråga dej rätt ut vad du ville mej? Du svarade att du bara ville kolla hur de var. Jag sa ingenting, sen fråga du om jag fortfarande var sur efter det som du sagt till mej på Laholmen förra fredagen, när du sa att jag hade svikit dej. Jag stod tyst en stund och bara kollade rakt in i hans mörka fina ögon. Jag svarade tillslut att jag inte kunde fatta hur fan du kunde säga så till mej, att jag hade gjort allt och lite till för dej. Men att det var du som gjorde att de sket sej och att du vet mycket varför jag bröt upp! Under tiden som jag sagt det så bara tårarn börja komma för dom gick inte att hålla tillbaka. Jag sa till dej att jag stack för att du gjorde mej så jävla illa och inte för att jag inte älskade dej längre. Efter jag sagt det så bara jag vände på klacken och gick sprang till min bil och åkte hem till mej fort som fan. Jag ville bara bort från dej, inte se dej mer. När jag kom in i lägenheten så bara jag ramla ihop på golvet och bara grät och grät och visste inte vad jag skulle ta mej till. Jag logga in på msn för att se om Christian var online, men de var han ikke, prata lite snabbt med Leila bara, men orka inte så mkt. Jag bara gick runt och runt och runt i den lilla lägenhet som jag har och visste inte vad jag skulle ta mej till för tårarna kunde inte sluta rinna. Då får jag ett sms av dej som det stod såhär i:
Sofia, jag vet att jag gjorde dej jävligt illa och jag ångrar det och önskar mer än något annat att jag kunde fått de ogjort det som jag gjorde mot dej. Och jag vet att jag inte gjorde de allra bästa för att försöka få de bli bra emellan oss igen och jag vet att jag varit ett svin mot dej och gjort dej illa nu även sen du sa bye bye, och det som jag sa på Laholmen vet jag inte varför jag sa för jag vet mycket väl att du inte svikit mej och skulle aldrig göra heller så som jag svek dej. Men att se dej komma gåendes hand i hand med en kille nere på O2 såra mej för jag önskade att det var jag var nog de som gjorde att jag sa så till dej trots allt det inte är sant. Men fan jag saknar de SoffSoff, my babe och jag vill fortfarande att de ska vara vi. Jag vet att du nog kan förlåta mej men aldrig glömma det jag gjorde mot dej. Men jag saknar dej. Love ya babe!
Mitt huvud snurrade och jag visste inte vart jag ska ta vägen. Så för att bara komma hemifrån ett tag åkte jag med Niklas till tanumstrand där Örjan spela för att komma på andra tankar, men de gick inte. Läste smset om och om igen. När jag kom hem så blev allt jobbigt igen. Någonstans inom mej vet jag att mina känslor för dej finns kvar och kommer alltid att göra och i mitt hjärta har du ett rum med alla fina minnen som jag har upplevt med dej och innerst inne tror jag att jag forfarande älskar dej oxå, men vill inte erkänna de för mej själv, för jag vill inte göra de längre. Det känns nu som jag står i valet och kvalet. Att jag kan välja att gå tillbaka se om du förändrats som du säger att du gjort eller att fortsätta på den stigen som jag går på nu och inte vända tillbaka till det som vart för jag är så jävla rädd för att bli sårad igen som sist gång. Åhh jag blir galen på det här..varför skulle du springa ikapp mej? varför? Min hjärna säger satsa, försök på nytt igen, men hjärtat säger gå vidare du kommer en dag över honom för han kommer säkerligen såra dej igen. Life sucks vissa dagar!

Nu ska jag försöka sova, en dag på jobbet imorn med.

I try to hold on but it hurts to much
I try to forgive but it's not enough to make it all ok.

Uppe med tuppen!

Som sagt så sov jag ju mellan kl 18-20 när jag kom hem efter jobbet å hade ju planerat att bara äta lite å sen sova ett par timmar till, dels för att komma ikapp alla sov timmar jag missat, haha! å dels för att orka åka upp till Bullarn 03.30 för att uppvakta Pålle! Men det blev inte riktigt liiika bra som jag planerat..hehe som alltid...
Efter jag ätit lite å pratat lite med Leila på msn så var kl runt 21.30 och jag skulle precis logga ut å hoppa i säng, men SJÄLVKLART logga ju Christian in då och började skriva och då kunde inte Sofia Martinsson riiktigt gå och sova eller rättare sagt jag ville nog inte de heller.. Sen sa tiden å timmarna bara poff och klockan var 03.30 och då var de ju dags att bege sej mot Prästgårn och Bullarn. Så slängde på mej kläder å tog en macka och satte mej i bilen.. Kan ju säga att i bilen blev ögonlocken VÄLDIGT tunga, men de är ju självförvållat så jag ska inte klaga heller, men lite får jag ju göra, haha!
I alla fall så kom jag ju tillslut och vi skulle mötas alla som skulle med ute vid vägen klockan 04.00. Sammanlagt blev vi 19 personer som samlades ute vid stora vägen, 10 bilar var de sammanlagt! Det fanns planer på att vi skulle skjuta (jaktlaget var ju med och bössorna var med självklart) men avslog den idén ganska snabbt med tanke på att djuren inte skulle bli skrämda och springa igenom taggtråd å allt och vi hade fått jagat kossor hela bunten istället, haha! Så vi kom överens att bara börja tuta när vi svängde in på grusvägen som leder upp till gården. Så så blev de, 10 bilar kom körandes på led och varenda bil tuta så att Pålle skulle vakna, haha! Det tog inte lång tid innan han var nere och jag slängde på honom en Happy Birthday hatt som jag köpte på Iett. Och han blev så jävla paff, haha! Det bara vällde in folk å han trodde aldrig att det skulle ta slut, men oj så glad han blev, de märktes på han nått så fruktansvärt.:) Han berättade för oss alla när vi var där hur han hade trott att det bara skulle komma 3 personer som han var helt säker på, så ni kan ju tänka hans min när han såg alla 19 personer välla in. Men det var som Rune (ledaren för jakt laget som Pålle jagar i) sa när han höll ett litet tal för honom att om hela Bullarn hade fått plats i huset så hade nog alla kommit:) Men Pålle blev jätteglad och hans förväntningar och förhoppningar om att de skulle komma några uppfylldes, fast då med 16 personer över, haha! Så mamma hade gjort smörgåstårtor och vanlig tårta som det bjöds på, har nog aldrig ätit en sån lyx frukost någon gång, haha! Så runt kl 06.00 rullade alla bilarna ut från Prästgården igen. Så jag har precis kommit hem nu och tänkte att fan de är ingen idé att gå och lägga sej och sova 1 timme bara så kan ju hålla mej uppe. För jag tror att om jag väl somnar nu så vaknar inte jag av att klockan ringer för att jag är så jävla trött så att det värker i kroppen på mej. Men allt har vart värt varenda sömntimme som jag missat.
Så åter igen Grattis Pålle på 50-årsdagen!!!

Idag ska jag jobba 10-18 sen ska jag bara hem och sova, inte sätta mej på msn eller nått sånt bara sova.. Får prata med Christian på fredag istället om jag är hemma då vill säga.. Haha fan de känns som jag har en hel vecka att sova ikapp, får ta igen de på semestern sen, hehe!

Så till er alla önskar en trevlig dag! Speciellt Pålle!

Kram kram

Trött

Oj vad trött jag vart idag! Somna kl 04.30 imorse:S men de är självförvållat satt och pratade med christian till då:) Fan tiden går så fort när man bara pratar hela tiden, men oj vad kul att vi har fått kontakt igen!! Har verkligen saknat honom! Men vi har pratat så sen i söndags och har ju då varje morgon somnat runt 04.30 å sen upp 06.30 för att jobba så har ju bara sovit 6 timmar sen i söndags, så kroppen var ganska trött när jag kom efter jobbet så jag bara hoppa in i duschen å sen stensomna i sängen ett par timmar, superskönt! Men fortfarande trött:S hehe!
Så ska ta lite å äta sen lägga mej å sova igen.. Imorn fyller ju Pålle 50 år så vi är ett gäng bullingar som ska åka dit kl 04.00 inatt och uppvakta honom, hehe, ska bli jättekul, men behöver några timmar sömn till för att orka upp för att åka dit å för att sen jobba imorn..

Så dags att hoppa tillbaka till sängen igen:)

Natti Natt!

Saknar våran lilla vovve :(

Var minut, var sekund utan gör de ont!!! Längtan värker i mej och jag skulle göra vad som helst för att få dej tillbaka!!


Saknaden efter dej är oändlig!


Alla fina minnen som finns kvar inom mej försvinner aldrig.


Åh vad jag saknar dej!


Alla gånger du sov bredvid mej i min famn,,<3


Vill ha dej tillbaka nu!!


I våra hjärtan finns du alltid kvar och ingen vovve kan någonsin ersätta dej!


Underbar helg!

Återigen har jag haft en superbra helg! :)

I fredags så jobbade jag från 12-20. Det var en ganska tråkigt stämmning på jobbet faktiskt, jag å mamma var ju inte på jättebra humör som vi brukar vara pga elsa som dog innan, men dagen rullade på.. Runt 7 så ringde Pära å frågade om jag skulle åka med till laholmen på kvällen, lät roligt så självklart, dans var de ju oxå till Face-84. Så efter jag stängt och vart hemma och duschat och gjort mej iordning så var jag hos dom runt 21.15, lassa in Pära, Rikard,Aron och Anders i bilen. Innan Laholmen så åkte vi hem till Hanna och Mattias och hälsa på en sväng. Vi fick raggat med oss Hannaa oxå, kul! Laholmen var jättekul :) Alla hade lika roligt. På vägen hem så frågade grabbarna om jag skulle följa med till Borås på lördag till Lager 157..Of course var ju svaret :) I alla fall så var jag hemma runt 03.30 på fredag natt efter jag kört hem grabbarna.. Men de var en jätterolig dag:)

På lördag så ringde klockan 08.00, hade bara sovit ett par timmar så de streta verkligen emot att gå upp, hehe! Men upp kom jag iaf :) Var hemma hos Aron runt 9, då han och Rikard stöva ut. Dom hade inte sovit mer än 30 min sen dom kom hem pga dom legat uppe å tjötat! Men ölen korkades upp iaf för dom och sen på't igen, hehe! Tänkte för mej själv att dom kommer att somna så fort dom sätter sej i bilen, men ikke utan dom var vakna hela vägen å dagen haha! Värre var de då med anders så Rikard å Aron fick gå in och väcka, han var ganska bakfull kan jag säga haha! Han kom ut med 5-6 flaskor loka i handen å somna så fort han satte sej i bilen! Efter de så hämta vi Pära, som kom gående med pilot solglasögon och skinnjacka på sej, haha! Solglasögonen tog Rikard på sej direkt kan jag ju säga för att han skulle dölja sina röda trötta ögon, haha! Längre än till Munkedal kom vi inte för då fick vi stanna för att Anders skulle spy, då passa vi även på att byta chaufför så Pära fick köra (hans bil ju faktiskt, haha) Jag somna direkt faktiskt, men de var inte så långvarigt för min telefon var viss poppis den dagen, ringde hela förbannade tiden. I alla fall så var vi väl framme i borås runt 12.45 efter att vi fått stanna 5-6 gånger på vägen pga anders små bravader och baksmälla! haha!
Väl inne på Lager 157 så shoppa killarna loss, jag själv köpte faktiskt ingenting, haha dom var ganska förvånade killarna men samtidigs så vet dom hur mkt kläder som jag har oxå haha! Så jag var smakråd till dom, vilket uppskattades verkligen! Massa snygga skjortor hitta jag till Rikard som han var supersnygg i :) Samma med Pära! Dom andra 2 skötte sej själva haha! Men fan va mkt snyggt de fanns så på semestern ska jag åka dit å storshoppa, får säkert med mej grabbarna då oxå :)
Sen på hem vägen var vi inom Göterborg och käkade sen släppte vi av Aron hos sin flickvän som bor där. Sen så gick bilen hemöver igen, då körde jag för Pära ville korka upp haha! Så runt 18.20 var vi hemma hos Anders där min bil stod och killarna skulle gå av för att sen åka vidare hem till Pära för att börja förfesta inför tanumstrand, lr ja rättre sagt Pära å Anders skulle börja förfesta, Rikard hade ju druckit sen 9 tills vi kom hem så han fortsatte bara, haha!
Jag själv åkte hem till mej och byta på mej för att sedan åka in till Strömstad på grillkväll hos Leila med massa trevliga och underbara människor! Kände mej inte så jättesocial i början pga jag var så himla trött och sliten, de hade tagit på mina krafter båda dagarna haha! Ewa sa att man märkte på mej när jag har vart ute å dansat och vart iväg under dagen för att jag inte säger så mkt utan sitter mest tyst, haha! Stämmer nog faktiskt ganska bra in på mej haha! Men senare på kvällen kom jag igång, då kom övertröttheten fram i mej och jag bara flumma och retade Mikko ganska mkt, haha! Runt 00.00 åkte vi, jag körde hem Ewa och Mikko innan jag åkte hem. Men på hemvägen så ringde Pära å fråga om jag kunde köra hem Rikard till Bullarn, vad gör man inte för sina vänner så självklart :) Men innan jag körde hem honom så åkte jag bort till Bullargården för att försöka få med mej min bror hem som var på fest där, men de gick inte så bra, haha! Ganska dragen var han oxå, ska reta honom lite för det idag haha! Men som sagt honom fick vi inte med hem så bilen började rulla mot Nockeröd! Vi var väl hemma hos Rikard runt 01.30. Åh då skulle ju smarta jag ut å ta en cigg, men självklart skulle ju Rikard visa mej gården då och den nya maskinen, haha! Så vi gick runt där å titta och in i ladugården för han skulle visa mej vilka kor som hade kvar att kalva osv, kan ju ärligt säga att intresset inte var sådär jättehögt, men men det var lite kul ändå! Haha! Sen försökte han få mej att gå 1 km över ett av deras gärde för att kolla på lösdriften ( korna som dom släppt ut ) men då fick jag allt stopp på honom och fick honom att gå in å lägga sej ist med tanke på att han vart nästan vart uppe ett dygn och druckit hela dagen, så de nappa han på ist. Så vi sa hej då, så runt 2 åkte jag hem. Han nästan inte komma innanför dörren innan jag kände att ögonen nästan somna och att kroppen inte bar mej längre, men lyckade hålla mej vaken i 10 min till så jag bara fick spola av mej i duschen snabbt med tanke på att jag vart inne i ladugården. Så runt 02.30 somnade Sofia Martinsson ganska gott kan jag säga, stängde av telefonen oxå så ingen kunde ringa mej på morgonen.

Så idag har jag bara slappat! Ska åka till Bullarn en sväng sen, men det blir inte långvarigt hoppas jag. Sen jobb imorn, mamma har semester i en vecka nu så då är de dags att vara butikschef igen, puh! Ska jobba fram till söndag, men men det blir goa timmar och pengar att få sen när de är lönedags :)

Men nu ska jag slänga på en film innan de är dags att åka till Bullarn!

Bye Bye

Elsa 07-05-09



Idag fick jag ett tråkigt samtal av mamma när jag slutat jobbat. Elsa hade dött. Paul hade hittat henne ute i ladugården bara helt insomnad ;( Så jag åkte ju givetvis hem direkt. När jag kom hem så hade dom laagt henne nere på sin filt i tvättstugan där hon brukade ligga å sova. Hon var så söt och såg så fridfull ut när hon låg där. Alla bara grät och grät, det känns så overkligt att hon är borta. Att hon bara somna in sådär, för hon hade inga sjukdomar eller nått sånt, men hon fick i alla fall en fridfull sömn men oj vad ont det gör.
När hon låg där på mattan så var de som att hon bara låg och sov och jag skakade i henne och sa hennes namn flera gånger, men inget hjälpte oavsett hur mkt jag försökte. Jag orkade inte att se på när dom skulle gräva ner henne utan jag åkte hem. Så lång väg tror jag aldrig jag har haft hem, de kändes som en oändlighet innan jag var framme och jag fick stanna ibland för att gå ut och ta luft för de kändes som om lungorna stannade.
Men oavsett hur ont de gör och hur mkt som jag gråter så kommer alldtid lilla elsa att finnas kvar i mitt, i våra hjärta och alla minnen som vi upplevt med henne!
Älskar dej Elsa! Saknaden plågar mej redan!



Älskar dej Elsa Pelsa!!

Girl in the mirror

Cause the girl in my mirror  is cryin' tonight
And there's nothing I can tell her to make her feel alright
Oh, the girl in my mirror is cryin' 'cause of you
And I wish there was something
I wish there was something
Oh, I wish there was something I could do

Idag så har jag återigen jobbat, 14-20 Nilla var med idag för upplärning, hon ska jobba lite i juni å juli när vi är underbemannade på jobbet pga semestrar! Roligt att stänga med någon mer för de händer aldrig annars de är ju jämt 1 som slutar kl 18. Men de var skönt för jag slapp coh tänka på massa annat som jag är expert på att göra när jag jobbar själv faktiskt.

Inatt så ringde du igen, runt 1 var klockan! Du hade vart iväg och spelat match berättade du. Jag sa att jag hade läst om dej i Strömstad tidningen igår när jag var hemma om en match som ni hade spelat mot tanum där du blev bästa spelaren för ditt lag under den matchen pga mest mål, stark i närkamperna kvick osv.. Blev glad när jag läste de faktiskt och kände mej på något sätt stolt vilket jag inte borde göra egentligen tycker jag men jag vet inte varför jag kände de. I vilket fall som helst så ska vi ju ses på söndag kväll och du ville bara ringa och säga god natt och fråga om vi fortfarande skulle ses, vilket blir på kvällen för ska iväg runt 5, vi ska fixa lite saker till kalaset.
Jag känner redan nu och går och tänker om jag verkligen gör rätt att träffa dej igen?? hur blir de då? har du några förväntningar och krav på mej?? faller jag tillbaka till dej igen? vågar jag de? vill jag de? Alla dessa frågor kretsar runt i mitt huvud och svaren hittar jag ej, med tanke på hur jävla illa du gjorde mej.. Men samtidigt efter vi hade lagt på inatt så blev jag ledsen och jag vet inte varför.. Får kanske tar en tur till Ewa nån dag nästa vecka och prata med henne om det, hon ger väldigt bra råd och är så lätt att prata med och jag vet att de stannar mellan våra 4 ögon.

I can't believe it's what I see
That the girl in the mirror
The girl in the mirror is me

Idag runt 7 tiden så kom Mattias in (han jobbar på bygget och är tillsammans med mammas kusin) och sa hej! Blev superglad för nu var de ett par veckor sedan. Så jag fick mej några skratt, han är ju så himla rolig och lätt att prata med va. Har bara känt honom i några månader max, men känns som jag känt honom hela livet. Så jävla skämtsam, trevlig, omtänksam och så himla charmig, inte för att få de att låta så men han är faktiskt väldigt charmig!

Nej nu ska jag tvätta av mej sminket och sen lägga mej å sova!

Natti Natt!

Mammas födelsedag!!

Idag har jag som sagt vart ledig...

Dagen började med att jag var hos läkaren i Strömstad kl 11.00 gick väl hyffsat, inte så jättebra som jag hade hoppats på men men lifes goes on..
Sen så åkte jag upp till nordby och sa grattis till mamma och käkade lunch med Mia. Bilen rullade sedan till Bullaren där vi skulle fira mamma sen när hon kom hem. Vi som var där var ju jag, brorsan, syrran å hennes familj, min morbror och Jan och Nilla och Eivor! Riktigt trevligt och mysigt åt massa gott och så.. Så runt 22.30 rullade bilen hem till Grebbestad igen.. Så en dag med fullt upp som vanligt.. Längtar till min semester nu då jag inte ska göra ett jävla piss, bara ligga på stranden om vädret är med mej och umgås med mina vänner:)

Men nu sovdags, de är en dag imorgon med juh!

Natti Natt!

Lågtryck

Idag har vart en ganska hyffsad dag på jobbet, har haft saker att pyssla med iaf..

Inatt så ringde du igen. Klockan var väl runt halv 3 när du ringde.. Du ville väl inget speciellt egentligen sa du utan du ville bara säga att du saknar mej.. Jag svara inte på de för även om jag gör de vissa dagar så vill jag inte göra de, men ändå någonstans i mitt hjärta så har du ett rum med mina känslor kvar för dej, men vill inte att dom ska finnas där men vet inte hur man ska få bort dom, jag önskar bara att man kunde ta något att skrapa bort de med, men tydligen så går de inte... Du frågade om vi inte kunde ses snart. Jag ville säga nej men jag klarade inte av de så vi bestämde att vi skulle höras av på fredag å se sen. Så de har vart mkt i huvudet på mej idag och de känns som jag är på väg ner i ett lågtryck...igen...

‘Cause I miss you, body and soul so strong that it takes my breath away
And I breathe you into my heart and pray for the strength to stand today
‘Cause I love you, whether it's wrong or right
And though I can't be with you tonight
You know my heart is by your side

Imorn så är jag som sagt ledig.. Bytte ju dag med Elisabeth så jag kan vara ledig imorn när mamma fyller år:) Så först ska jag till sjukhuset i strömstad kl 11.00 sen ska jag äta lunch med en kompis sen ska vi hem till mamma å pålle å käka middag och fira henne, ska bli mysigt. Hela familjen samlad å äta å bara ha trevligt! Älskar min härliga familj så mkt så de inte går att beskriva i ord <3

Men nu ska jag ta en cigg sen hoppa i säng!

Natti Natt!

Lördag & Söndag

Helgen har vart helt ok....

Igår så jobbade jag 12-19, ganska mkt att göra faktiskt men roligt för dagen sprang snabbt iväg. Sen efter jobbet så åkte jag hem till Pära där han, christian, aron och rikard satt och förfestade... Runt kl 21.30 så åkte vi iväg mot grebbestad.. Pära och Christian skulle ut till tanumstrand och rikard och aron skulle till Röde Orm. Jag själv åkte hem och bytte kläder och begav mej ju självklart ut till tanumstrand för att bugga bugga :) Det var Wahlströms som spelade och dom var väldigt bra, dock inte många kända ansikten, men höll mej ju mest på dansgolvet ( som vanligt, hehe). Åkte hem vid 1, men kl 02.15 så ringde Rikard och fråga om jag kunde köra hem och Aron, vilket jag givetvis kunde göra.. Men dom är ju inte dom snabbaste dom 2 grabbarna för dom skulle ju ha langos och de var en jävla kö, sen så skulle peder åka med till bullarn också så vi lämna väl grebbestad runt 3.. Sen efter man kört hem dessa goa folk så var man ju hemma runt halv 5 och kl 08.00 ringde väckarklockan för att göra sej klar för jobbet.
Dan på jobbet har vart hyfsad, var väldigt trött, men med massa koppar kaffe så har man allt kunnat hålla sej vaken,hehe! men som sagt jobbade bara 10-17 så skönt att vara hemma nu och tagit en dusch och fått på sej myskläderna..
Kommer att somna tidigt ikväll känner jag, hehe.. känner redan nu hur ögonlocken är tunga... men nu är de dags att förflytta sej till soffan och kolla på tv...

Bye bye!

Sommar sommar!

Ledig idag, härligt!!
Så idag när jag vaknade så var de ju helt UNDERBART väder :) Så jag käkade lite frukost sen på med shortsen och gick ut och gick en promenad längs bryggan, supervarmt faktiskt för att vara 1 maj. Nästan alla som man mötte gick i kjol eller shorts och de kom förbi bilar med taket nerfälld och rutorna öppna och dom spelar gyllene tider och annan sommar musik och sommarkänslan kommer verkligen fram :)

Igår så var de valborgsmässoafton och grebbestad var fullt av massa ungdomar och raggarbilar som körde runt. Många kompisar var ute och festa men för min del höll jag mej hemma. Labbe kom hit och vi började kolla på en film, men han var så trött han hade jobbat 6-20, hann sluta egentligen 4 men fick jobba över för dom var för lite folk, så han var ganska trött så han åkte hem och sov sen, lr rättare sagt jag sa till honom att han skulle åka hem och sova, han försökte hålla sej vaken för han ville inte åka, men jag fick övertygat honom tillslut, hehe.. Så jag bara slappa och tog de lungt och somna sen oxå ganska gott. Vi hade ju haft inventering på jobbet så vi började kl 8 å var färdiga vid 5 tiden. Sen så åkte jag och mamma till Hedemyrs och kollade lite, köpte 2 par leggings, sen handla vi lite mat innan jag åkte hem. Ganska mysigt att vara ute med mamma så och kolla i affärer och bara umgås, de händer inte så ofta.

Idag ska jag bara ta de lugnt, philip kommer sen till mej och vi ska åka till bullaren där han ska sova hemma hos mamma tills imorn, ska bli mysigt att umgås med lilleman idag :) Så kvällen blir lugn och fridfull ganska skönt för ska jobba imorn..

Men nu ska jag slänga i en maskin tvätt och bara sen ta de lungt.

Kram kram

RSS 2.0