Linda&Niklas

När allting rasar och faller isär
Vet jag att smärtan sakta äter er själ

Jag kan se er fast ni inte vill
Jag ser inuti er hemlighet
När sorgen river och er smärta vill ut
När ni vill att allting ska bli som förut
Då ska jag vara här hos er för alltid och nu



Ni Är Bland Det Bästa Jag Har!
Finns Altid För Er.
Jag Går Genom Eld Och Vatten För Eran Skull!


Tar Helg!

Nu har jag jobbat ända sen i fredags så nu tar jag helg :) Ska inte klaga, men ska bli så SKÖNT att kunna sova ut imorn :) Har jobbat med Emma alla dagar utom i tisdags, så fan va kul vi har haft på jobbet :P Haha! Dagarna har bara rusat iväg, så de har vart kul!

Efter jobbet så åkte jag in till Strömstad å hjälpte Mattias att flytta ut lite saker, lr nja nu ljuger jag, jag höll mest bort Enzo så han inte var ivägen när dom stora pojkarna bar ut saker i lastbilen, haha! bra att man kan hjälpa till med nått :P
Sen så tog jag med mej Enzo och åkte hem till mej i Grebbestad, så nu ligger lilla Enzo i knäet på mej å sover, tänk att en hund kan göra så att man inte känner sej ensam :) Hanna är på spelkväll hos några kompisar så hon kommer hem sen ikväll nån gång, men då sover säkert jag redan :P Är supertrött som sagt...

Dagen imorn ser ut som följande att jag ska gå till systemet och köpa lite dricka som jag ska ha på kvällen...Sen ska jag ut på en promenad med Enzo, Tim och Tess..Sen dags att göra sej klar för att börja förfesta och sen vidare ut till Tanumstrand! :) Ska supa skallen av mej tänkte jag, haha! har ju inte festat på ett bra tag nu så dags att ta igen de som man missat, haha!

Men nu ska jag slänga på en film och sen krypa till säng :)

Natti Natt!

Bra Humör!

Nu har jag duschat och ätit lite kvällsmat :) Har jobbat 10-18 idag med Emma, fan hon är rolig hon...Är så jävla glad att vi är sån go personal på jobbet at man kan skoja med varandra å har riktigt roligt :) Sen efter jobbet så bytte jag om till danskläderna och åkte ner till Hamburgsund och BUGGA!!! Åh fy fan vad roligt det var...:) :) Har ju inte buggat nått sen innan jul, så de var så himla kul å komma igång igen, så tack Emma för att du kunde ta stänging :) Så det var ju inte så mkt vila direkt utan det var fullt ös rätt ut hela tiden :) Så nu bränner mina lår ganska gött och jag tror att jag kommer få ganska mkt träningsvärk imorn, men de är de helt klar värt :) Känner mej så himla glad när jag dansar de är nog då som jag mår som allra bäst tror jag faktiskt, :) Så kan lägga mej å sova med gott samveta att jag nu har kommit igång med dansen igen och jag kommer oavsett att somna som en stock, känns skönt oxå, har inte sovit så bra dom sista nätterna har vaknat ganska ofta så hoppas att jag kan sova hela natten nu för jag är helt jävla slut kan jag säga, haha! Men blir inte många timmars vila för benen ikke! Imorn efter jobbet så är de bugg i lur som gäller direkt efter jobbet ;) Så bara att packa nya danskläder för morgondagen, ska bli så skoj! Imorn ska gå på butikschefsmötet, mamma har fått nackspärr så hon kan inte gå, :( Stackars Mami :( så ska åka hemifrån mej runt 07.45, mötet börjar 08.45 sen vet jag inte hur länge som jag jobbar. Mami skulle komma upp nån gång runt 12 snåret för hon har lite papper som hon ska göra, så vet jag inte om jag kanske tar hela dagen så hon kan få åka hem å vila sej sen resten av veckan...Men men de återstår å se imorn hur hon känner sej osv..Blir mkt jobb för mej nu, men ska inte klaga för jag tycker att de är roligt :)

Men nu blir de att sova....!

God Natt Alla Underbara Vänner!

God Natt "Höskamannen"
Du brinner i mitt hjärta!


PussPuss!


Inget...

Jag vet inte vad jag ska skriva idag...Har massa som jag bara vill skriva av mej känner jag, men samtidigt är de saker som ingen vet om och som ingen nånsin kommer att få veta om, jag tar med mej de i graven den dagen som jag dör....


God Morgon..

Har sovit jätte dåligt inatt! Många tankar, många tårar och smärta i bröstet! Skriver mer när jag kommer hen ikväll...Dags att börja göra sej klar för jobbet...Jobb 10-19 så bara bita ihop å slänga på ett fejk leende...

Längtan så oändlig smärta

Jag tror jag kommer att vakna ur sömnen varje natt och kommer drömma drömmar om dej som kommer suddas är nått som jag aldrig kommer att vilja. Ligger i soffan å kramar kudden som du alltid brukar att sova på för att din doft finns kvar på den..Det kommer tårar..Allt känns bara grått nu..
Jag har en sån fruktansvärd längtan och väntan efter dej och jag undrar om du nånsin kommer att förlåta mej? Ingenting känns längre som förut helt enkelt..Tiden försvinner här bredvid mej och det finns inget jag kan göra, det som är gjort är gjort men jag ångrar de nått så in i helvete, men som sagt man önskar att man gör vissa saker ogjorda men tyvärr så går dom inte att få ogjorda dagen efter hur mkt som man än önskar..Och det gör så jävla ont att veta att såra den person som man älskar så djupt mkt och göra den illa, de är den värsta känslan som finns tror jag, och de är den känslan som jag har haft inom mej hela dagen lång... Överallt som jag går så ser jag nyförälskade par och allt känns bara ännu mera grått,, jag önskar att det var jag och personen som jag älskar mest är dom som går å håller om varandra på stan, på nordby överallt...Allt känns grått nu, men man säger ju att efter regn kommer solsken och jag hoppas de i detta fall oxå, för fy fan vad jag älskar honom! Och de gör så ont i mej att jag sårat honom..Och jag önskar att vi ger detta en chans till så jag verkligen får bevisa att jag vill oxå och att inte finns nått som jag inte gör för dej..För de finns bara du för mej...Finns ingen som jag skulle vilja ersätta dej med...Ingen...Åh de är just för attt jag älskar dej så mkt som jag gör....


Kärlek

Jag trodde aldrig som sagt att jag skulle kunna börja älska någon så högt igen, jag trodde de var rent jävla omöjligt faktiskt. Att jag skulle kunna hitta nån som betyder så mkt för mej och som jag känner att jag inte vill vara utan.. Men samtidigt så gör de bara så jävla ont. De hände en sak igår som jag överreagera på.. Jag vet att mina handlingar var fel, men de var bara en tanke som jag hade som jag önskade jag kunde fått svar på, men de blev bara bråk:( jag förstår inte vad de är som jag att jag reagerar så som jag gör?? Men tror nog att jag inom mej hittar svaret, och de är för att jag älskar honom så otroligt mkt och är livrädd för att mista honom.. Jag skulle som jag skrivit tidigare kunna dö för honom, jag gör allt för honom. Han har fångat mitt hjärta och hoppas att han inte vill släppa de.. Men samtidigt så förstår jag om han gör de, när jag reagerar så som jag gör i vissa situationer.. Man handlar först å tänker sen ist för att tänka först å handla sen och de är det som jag precis gjort nu och jag ångrar de jag ångrar de så nått så förbannat. Jag vill bara vara med honom, hitta på allt de som vi pratat om att vi ska göra.. Men nu vet jag ingenting om hur de blir och allt är mitt fel.. Önskar bara jag kunde vrida tillbaka tiden till igår och ändra situationen och få gjort de ogjort.. Men jag förstår honom oxå, att de är jobbigt å påfrestande för honom, så förstår honom om han inte vill heller:( men oavsett så förlåt! Jag älskar dej och du har mitt hjärta i din hand och jag hoppas detta kan bli bra. Jag Älskar Dej Puss Sofia "Morran"

Tårar sprutar...Kroppen skakar!

Alltid är de tydligen jag som jag gör alla fel här! Jag har fan gjort allt för dej och lite till! När du inte mådde bra så var jag inne hos dej hela tiden och tog hand om dej, när du frågat om jag velat komma in till dej så har jag aldrig sagt att jag inte kan bara just för att jag älskar dej så jävla mkt...Men på dej så låter de som allt är mitt fel hela tiden och jag orkar inte...Såg så fram emot att du skulle få en helg i karlstad av mej helgen efter du fylllde år, vi skulle bo på fint hotell och bara koosa oss, men allt detta blir tydligen inte av....Det verkar som du vill slippa mej och då är de lika bra att de blir så....Kommer bli ett rent helvete ett tag framöver, men vad ska jag göra...


Finns Ingen Utväg...

Om jag bara gått en annan väg
Det finns inget som kan ändra redan tagna steg
Skulle göra allt som stod i min makt, och ge vad som helst just nu
Men det jag vill nå, det kan jag aldrig få

Käre bror, Då svek jag dig
Du trodde mig, såg upp till mig, men så svek jag dig
Så mycket som jag gömt för dig, Jag skäms här inom mig
Och jag önskar så, att kunde få, allt att ändra sig

Finns ingen utväg ur mörkret
Och ingen framtid
För jag blir aldrig fri
Så kan mitt liv bli till nåt bra
Kan jag se en morgondag

....

Det finns ingen garanti för hur allting kommer att bli....


Onsdag...Ledig..

Ledig idag men tro inte att de blev nån sovmorgon för de, ikke! Klockan 08.30 skulle jag till min läkare i Strömstad för att prata om mina mediciner som jag äter... Vi kom överens båda 2 att jag ska fortsätta med dom ett tag till iaf.. Visst dom hjälper men tkr inte att jag ska sluta äta dom riktigt än, är inte i "där" än till att känna att jag vill sluta äta dom, vissa saker som sker runt omkring fortfarande så lika bra att fortsätta med dom..

Var hemma runt 09.30 så satte igång att städa, starta en diskmaskin och tvätta ( det gör jag ännu, så jävla mkt som ska tvättas :P ) och rensat garderoben så u känns den änna tom så får nog försöka få med mej nån människa ner till Lager 157 nån dag för att fylla på med nya kläder, haha!

Så nu har jag slängt mej på soffan, blir bara att ta de lugnt resten av dagen, ska bara laga mej nån middag senare oxå, men som sagt blir lungt iaf!


Puss Puss!

<3

Saknar Pappa...



....

Du får förlåta min tårar, vad ska jag göra för att kunna hålla kvar??

Tears in heaven

Tårarna sprutar och kroppen skakar... Idag är jag hemma från jobbet är sjuk mitt upp i alltihopa med...Jag vill inte äta, bara spyr om jag tänker på mat, jag vill bara hålla mej inom dessa väggar i lägenheten och aldrig gå ut mer...Jag vill bara försvinna....För Alltid!


RSS 2.0