Hela vägen hem

Dagarna utan dej dom talar om för mej
Vem jag igentligen är
Du kunde göra allt säga det ingen kan du kunde få mej att se
Här finns du ännu kvar
Såsom du alltid var
Innan det måste ta slut
Glädjen hos dej fattas i mej
Nu när jag tänker tillbaks

Nu går jag hela vägen hem igen
Tillbaka till en evighet av minnen
Och jag känner saknaden här inom mej
Innerst inne finns du kvar
Na na na...

Det fanns en ärlighet
I det som rörde dej
Frågorna hade ett svar
Ge aldrig nånsin opp
Tron är ditt sista hopp
När inget annat finns kvar
Jag lärde känna dej
Innan du lämna mej
Inget var nånsin för sent
Du lämna kvar känslan jag har
Att vi kommer mötas igen

Nu går jag hela vägen hem igen....

Här står jag med det första som du gav mej
Och det allra sista som finns kvar
Jag väntar mej att du ska säja till mej
Att jag måste vidare en dag

Nu går jag hela.
Nu går jag hela vägen hem igen....




Trött och sliten

I måndags så var de dags på jobbet efter superhelgen! Jobbade 10-16.30, sen på natten var de dags att bege sej till tyskland! Mamma fixar nämligen en överraskningsfest till Pålle som fyller 50 år. Så jag och en bekant åkte ner till Tyskland för att handla upp allt som ska drickas på kalaset som äger rum den 30 maj. Ska bli så skoj!

Så igår efter jag kom hem efter jobbet så försökte jag att lägga mej å sova men de gick ju inget vidare pga man inte var speciellt trött så jag somnade väl runt 22.45 och klockn ringde 00.15,, hmm inte speciellt mkt sömn, men men vad gör man inte för mamma <3. Så kl 00.30 rullade bilen ifrån bullaren ner mot helsingborg där vi tog färjan som gick kl 05.00 över till helsingör (sofia sov ju självklart hela vägen hehe) sen körde vi genom Danmark (sov då oxå) och tog färjan över till puttgarden där vi handlade allt på callles. Sen gick bilen hem igen. På hemvägen kände jag mej inte speciellt trött, men somnade faktiskt igen och sov genom hela danmark och även när vi var i Svergie, men efter Gbg så bytte vi så jag körde så fick Jan sova. Men resan gick bra, men skönt att vara hemma och är jättetrött och sliten nu :S
Så nu ska jag äta lite, hoppa i duschen sen sova för att upp till jobbet imorn :D

Natti Natt!

Superhelg i Dalarna!

Ja som sagt i fredags så ringde kl 06.00, käka lite frukost packa ner de sista som skulle med sen så åkte jag till Ewa och Mikko runt 7 så jag var där runt 07.45. Och när vi packat in alla saker i deras bil så startade den inte, hehe lite roligt, så vi fick lassa över alla saker i min bil å ta den upp..
Resan gick bra, vi gjorde ett stopp i karlstad å käka Mc Donald's ;) sen i bilen knäppte jag å ewa första ölen (kl var runt 12 eller nått då tror jag ) men den dracks VÄLDIGT sakta eller ja ewa drack i alla fall upp sin, när vi kom fram i Leksand var väl halva min kvar,,haha! vi kom fram runt 3 lr 4 i Leksand och då korkade Mikko upp, klart när han kört hela vägen ;) så då träffade jag Olle och Yvonne som vi skulle bo hos (dom hade en lite timmerstuga på tomten som vi fick bo i, jättemysig. ) dom var jättetrevliga och hur lätta och fina människor som helst, :D. Så efter vi packat upp och sådär så satt vi bara på deras veranda och drack cider, öl, vin och bara hade de allmänt trevligt. Sen starta ewa grillen och lagade potatisgratäng och grillade fläskfilé med grekisk sallad :D mm supergott! Satt och tjöta lite till sen gjorde vi oss klara för att gå bort till dansbandsgalan:D det var väldigt lite folk, trodde de skulle vara mer, men iaf bugga fick jag göra iaf, med en kille som var superduktig verkligen som ewa spana in till mej, hehe tack ewa :) det var Black Jack och Drifters som spelade då. Så efter all dans så åkte vi hem runt 1 sen satt jag å ewa uppe å tjöta till 3, trevlig trevligt!

På lördag så vakna jag vid 10.30 gick upp var ju superfint väder så de var bara att slänga på sej bikiniöverdelen och shorts. Sen satt vi alla ute på verandan från 10.30, drack lite cider, käka chips, lyssna på lite musik och bara satt och hade de trevligt till runt 18 då vi gick och duchade, sen käkade vi grillad entrecoté med potatisgratäng och bearnaisesås och grekisk sallad.(Åh jävlar va färg vi fick allihopa när vi satt ute så) Sen hoppa vi i kläderna som vi skulle ha på oss när vi skulle till dansbandsarenan. Då var de Barbados och Arvingarna som spelade nere i hallen, men uppe så hade dom byggt upp en pub där höll ewa och mikko till och träffa gamla vänner osv. Jag var nere på dansgolvet men gjorde illa mej i ryggen så de blev kanske 3 danser för mej, men jag hade jättekul ändå :)

Sen imorse så gick vi upp runt 08.30, käka frukost, packa, städa sen runt 10 rulla bilen hemöver. Jag körde första biten till Filipstad, sen så gjorde vi ett stopp och då fick Mikko ta över pga jag hade så ont i min rygg. Sen blev de ju ett stopp på Mc Donald's i Karlstad.
Vi var hemma runt 4 hos Ewa och Mikko sen åkte jag och hälsa på mamma, köpte en kjol på Vero Moda sen åkte jag hem till mamma och Pålle där syrran och dom var hon hade lagat jättegod mat! Sen kom mormor,morfar min morbror och kusin. Fika med dom sen åkte jag faktiskt hem. Ögonen började bli tunga efter all bilåkande idag.

Men tack Ewa&Mikko och Yvonne&Olle för en SUPERTREVLIG helg! Den har vart helt kanon!! Det har vi inte gjort för sista gånge:)

Natti Natt!!

Hemma i Grebbestad igen

Nu har jag kommit hem till Grebbestad igen. Ganska skönt, har vart väldigt jobbiga dagar nu, Hanna har vart så ledsen, inte gråtit med hon är helt sönder och hon har fortfarande inte insett att hennes pappa har gått bort. Igår så åt hon bara lite yoghurt å en pan pizza på hela dan och hon går mest runt för sig själv, skrattar inte åt de som är roligt eller nått, men de är ju inte så konstigt.
Igår innan jag skulle åka till jobbet (började 14) så satt hon i soffan och berätta allt som hon kände just nu, vilket jag tror var bra för henne hon behöver bara prata och gråta ut och ha nån som lyssnar så jag hoppas att jag hjälper henne med det. Sen innan jag åkte till jobbet så kom Jeremias och var med henne hela dagen tills jag kom hem då vi alla tre kollade lite på tv satt och prata och hade de mysigt bara :)

Imorgon så bär de av till Dalarna och DANSBANDSHELGEN med Ewa och MIkko!!! Ska bli så himla kul :) så imorn kl 8 så åker vi från ewa och mikko så jag får åka runt 7 här hem ifrån, men oh vad roligt de ska bli.! Jag å Ewa har nästan inte pratat om något annat dessa dagar, haha! Så tror nog att de blir en resa att minnas :) Så nu ska jag börja packa ner allt som jag ska ha med mej och sen ta en dusch och sen lägga mej ganska tidigt.

Men jag tar ju självklart med mej datan så de kommer säkert rapporter under helgen:)

Bya Bye

R.I.P Janne Eriksson

Inatt vid kl 03.00 så kom Hanna hem från Göteborg. Hon var så ledsen. Hon stod inne i badrummet och grät, jag gick in och krama henne, men det kändes som de inte hjälpte mot sorgen som hon bär nu. Klockan 01.05 den 22 april, 2009 somnade Janne in, bara 50 år gammal. Det är fan inte rättvist och man ser hur snabbt livet vänder bara på några dagar. Hanna var helt slut och utmattad med tanke på att hon nästan inte sovit en blund sen i måndags då dom bestämde för att stänga av respiratorn men efter som Janne var så jävla envis och kämpade på med sina egna krafter i 34 timmar så satt ju Hanna och hennes syskon och bara vänta på att han skulle somna in och ville ju därför inte sova eftersom dom själklart ville vara hos honom när han somna in. Så nu ligger Hanna och sover och jag har precis vart ute med Enzo. Men jag tror sen att när hon vaknar så kommer den stora chocken för henne. Så R.I.P Janne Eriksson, du är en stor saknad hos många.

Förut när jag gick ut med Enzo så bara jag kände hur mina ben började skaka och jag bara satte mej ner och började stor gråta. Jag tänkte på det som hänt under dessa dagar med Hannas pappa, med alla dina sms och det beskedet som jag fick igår om att våran pappa låg på sjukhus också. Jag tror jag reagera så förut pga att då var jag ensam och jag skulle inte iväg på nått eller vänta inte på någon som skulle komma. Jag har inte velat vara själv dessa dagar utan har haft saker att göra hela tiden för att tänka på annat, men imorse så var de ingen som skulle komma och jag skulle inte åka någonstans. Det var bara jag och då kom alla tårar ut som skulle vart ute för längesen.

Så nu ska jag vänta tills Hanna vaknar och jag hoppas hon gör de innan jag ska åka vid 1 och börja jobba så jag får träffa henne innan jag åker till jobbet, men vi får se, hon om nån behöver ju sova nu.

Bye bye

Allt på en och samma gång

Ni får ursäkta att jag inte har skrivit på ett par dagar, men jag har vart lite off dessa dagar pga det är så mkt som händer runt omkring mej nu känner jag.

Angående Hannas pappa så är har han snart somnat in. Igår så bestämde dom för att stänga av respiratorn som han "levde" igenom. Hon var jättelessen när hon ringde igår och jag visste inte vad jag skulle säga eller göra. Mattias åkte ner till Göteborg igår för att få säga hejdå till Janne. Han sov kvar på sjukhuset tillsammans med Hanna. Så idag har jag gått hela dagen och vänta på att nån av dom skulle höra av sej, men inget svar nät jag ringde till dom, så ewa uppe på jobbet sa att då kanske Janne inte har somnat in än. Sen när äntligen Mattias ringde upp så berätta han att dom hade stängt av den igår eftermiddag, men att Janne inte somna in då utan han fortsatte att kämpa med dom krafterna som han själv har kvar. Sen på kvällen när jag var på väg hem till Grebbestad för att hämta lite saker som jag skulle ha (sover hos Hanna och Mattias så jag kan ta hand om deras lilla katt) så ringde Hanna. Jag hörde hur trött hon var och nedstämd. Hon berätta att Janne fortfarande kämpade på och att de hade han nu gjort i 29 timmar och läkarna hade sagt att vanligast är att dom brukar klara att leva på sin egna kraft i högst 6 timmar, så de bevisar hur jävla envis han är, men hans hjärta fungerar bara 20% nu så nu handlar de inte om många timmar innan han somnar in, men man vet inte för som sagt han ger inte upp själv. Så Hanna stannar kvar där nere tills han somnar in, men som sagt dom trodde inte att det vara länge till. Hon berättade oxå hur dom köpt kläder som han ska ha på sig sen under begravningen. Jag kände hur gråten var nära att komma hela tiden som jag pratade med henne, men höll emot så gott som jag kunde för att inte göra det värre för Hanna. Sen när vi lagt på så bara tårarna strömma ner. Som tur var så hade Labbe åkt med mej ner så han körde för jag kände på mej att Hanna skulle ringa under tiden som vi åkte ner till Grebbestad. Men som sagt de finns inte så mkt som jag kan göra som alla säger mer än att bara lyssna och att finnas till hands för dom båda.

Även har de kommit massa sms från dej där de återigen står hur mkt som du saknar mej osv. Jag har inte svarat på något. Orkar inte med den biten nu, måste tänka på Hanna och Mattias först och främst.

När jag sedan kom tillbaka till strömstad så kom Jeremias förbi och då ringde min bror. Han berättade att pappa låg på näl. Han hade återigen fått krampanfall, men han var vaken och kände sig hyfsat så han skulle komma hem imorn, men jag förstår inte varför inte farmor har ringt och berättat det för mej? Så efter jag pratat färdigt med brorsan och lagt på luren så kände jag bara "fan en sak till nu, vad är poängen med allt det här som händer nu?" det verkar inte räcka med att de är jobbigt som de är nu utan de ska bara dyka upp nya saker. Som tur var så var ju Jeremias här när jag fick samtalet, jag blev ju självklart väldigt ledsen, även om jag inte har sån superkontakt med pappa som andra har med sina pappor så är han ju trots allt min pappa och besked om att han återigen ligger på sjukhus gör bara så jävla ont, men som sagt var ju Jeremias här så han trösta mej för att ringa nån fanns inte i mina tankar, men att veta att pappa får komma hem imorn var ju positivt så jag vet att de inte är så allvarligt denna gången. Men varför? varför ska allt detta hända på en och samma gång? och varför ringer ingen och säger nått till mej? Det känns som sagt att just nu är jag bara i uppförsbacke och att det tar lång tid innan jag hittar en rak väg som jag kan följa.

Så det ska bli så skönt att åka bort i helgen. Inte tänka på nått som har hänt, förutom på Hanna och Mattias. Andas in lite ny luft och träffa massa nya människor.

Nu ska jag försöka sova, har inte sovit så bra inatt, inte så konstigt heller. Men som man säger "Efter regn kommer solsken."

Hanna & Mattias, Emma+familj, Joakim och Rebecca 11 och 7 år( Hannas styvsyskon) Carinas ( Hannas pappas sambo) Mitt hjärta är hos er!

Natti Natt!

Livet rasar

Just nu känns det som om livet bara rasar samman. Att jag står vid ett stup och bara väntar på att de ska komma en vindpust som tar med mej ner för stupet.
Det är så klassiskt att när man får motgång en gång så kommer massa mer på en och samma gång. Kvällen på Tanumstrand var rolig, men upptäckte vissa sidor hos en person som jag inte trodde fanns, att man helt plötsligt är som luft för personen och allt som man gör är ens egna fel när de i självaverket inte är de.
Du sms mej på kvällen och sa att du återigen saknade mej. Jag började skaka igen och var tvungen att gå ut för att få luft. Sen lyckades jag svalla bort tankarna under kvällen pga all bugg med massa roliga folk, dansa med 2 tävlingsbuggare och oj var kul det var!
Idag på jobbet när jag gick runt och vek kläder så helt plötsligt Ewa inne från Iett ropar till mej att jag måste ringa hanna( hon hade försökt ringa mej på mob, men den låg inne i personalrummet så hon hade ringt till sitt jobb.) jag bara sprang in till personalrummet och ringde upp henne. När hon svarade så grät hon jättemycket. Hon berättade att dom hade fått beskedet om att kanske hennes pappa inte kommer att vakna upp igen, mina ben började skaka och jag var tvungen att sätta mej ner. Hon grät och grät samtidigt som hon berätta det som läkarna hade sagt. Jag ville bara slänga mej i bilen och åka ner till henne, bara finnas där för henne. Älskade Hanna de är fan inte rättvist. Efter jag pratat klart med Hanna så ringde jag direkt till Mattias och frågade vart han var någonstans (hannas pojkvän, min bästa killkompis, han jobbar som väktare på nordby.) Han berättade vart han var och jag bara sprang i stort sett dit. Ville se hur de var med honom för hanna berättade att han hade blivit helt knäckt som alla oss andra. När jag träffade honom så försökte han som vanligt att "bete" sig som vanligt mot mej, men jag sa att han behöver inte lägga på leendet för jag ser rakt igenom dej hur du mår. Jag såg hur knäckt han var och hur nära det var att tårarna kom. Jag bara stod och lyssna på honom på samma sätt som jag gjort med Hanna. Det känns som det inte är mkt mer som jag kan göra än att bara lyssna och finnas där för dom, vilket jag alltid kommer göra, men de är så jävla jobbigt att höra Hanna och se Mattias och bara förstå hur dåligt som dom mår nu.
Åh allt detta som händer med dej just nu oxå allt är så förbannat jobbigt just nu, men du kan vänta, har du kunnat vänta såhär länge hitills så kan du vänta lite till innan jag ger dej nått svar för Hanna och Mattias prioriteras först nu och ingen annan.
Men som sagt de är så klassiskt att när en sak händer så händer allt på samma gång. Men man får prirotera det viktigaste först, vilket som jag gör nu, men de känns som sagt att jag gått i tusen bitar.

Hanna och Mattias och Emma + familj mitt hjärta är hos er hela tiden!

Bye bye


Keep on moving

Idag har jag jobbat, vart inte så mkt att göra men lite emellan åt. Dagen gick ganska fort ändå. Har tänkt mkt på Hanna idag hur de går med henne å hennes syster. Jag vet precis hur de känns att se sin pappa ligga så på sjukhus och man vet ingenting å tiden går så segt å dagarna likaså, man bara väntar och väntar och väntar...

Sen efter jobbet så åkte jag hem till Bullaren och hämta lite saker som jag skulle ha och på vägen hem ringde mobilen, det var du som ringde. Jag kände hur jag började skaka när jag hörde din röst. Du lät så nära. Vi har ju inte pratat på ett tag nu och jag vet inte vad du har varit eller gjort, men tankarna har vart mkt hos dig, huvudet har velat ringa varje dag men hjärtat har satt stopp om och om igen. Du frågade hur allting var och vi småpratade lite, sen frågade du om vi skulle ses ikväll, du sa att du saknar mej jättemycket att du försöker att inte göra de men det går fan inte, du frågade om jag kände samma, jag kände att jag inte kan ljuga så jag svarade ja på den frågan. Kanske de var dumt?kanske det inte var de, men jag vet inte. Men när du frågade om vi skulle träffas så sa jag att jag inte kunde pga jag ska till tanumstrand med några kompisar, jag trodde att du skulle få klick och bli förbannad som du kunde bli då när vi var tillsammans, men du bara sa okej hoppas du får de kul och vi kan kanske ta det en annan dag? Sen innan du lade på så kom dom orden som jag inte vill höra eller som jag kanske vill höra? I love you girl. Sen lade du på. Fan jag vill inte höra dom orden, för allt blir värre och känslorna väcks mer och mer upp igen och saknaden blir för stor så att det värker i kroppen, hjärtat slår hårdare och tårarna kommer lätt. Vill jag ses en annan dag? Jag vet inte, tankarna snurrar fram och tillbaka, vågar jag ta klivet tillbaka till dej? du som gjorde mej så jävla illa! Kommer samma sak upprepas igen? eller skulle allt bli annorlunda? Det känns som jag står i valet och kvalet. Att bollen ligger i min hand. Att du bara väntar på ett svar, ett besked om hur de blir, men fan jag vet inte, som sagt tankarna går som en berg- och dalbana i huvudet på mej, kände att detta inte skulle hända just idag när jag ska ut och ha kul för nu vet jag att jag inte kan släppa tankarna på dig och på frågorna. Fan vad detta är jobbigt.

Nästan helg så ska jag åka med Ewa och Mikko upp till leksand :) Ewa ringde igår när jag passade Philip och bad mej att gå in på facebook och kolla på hennes profil och där stod det ju DANSBANDSHELG!!! Arvingarna och Drifters ska bland annat spela och de är på FREDAG och LÖRDAG!! Hon frågade om jag ville följa med och SJÄLVKLART var ju svarer JA!! Så vi har pratat om detta ganska mkt idag på jobbet, ska bli så jävla kul! Träffa massa nya folk, festa och BUGGA i massor (hoppas jag på iaf,hehe).Så på fredag morgon börjar resan upp till resan för en kanonhelg! :) Längtar redan:) och de ska bli så skönt att komma ifrån allt här hemma, andas lite ny luft och träffa massa nya folk och släppa alla tankar för ett par dagar, har vart en ganska jobbigt tid efter de med pappa och nu det som hände idag, så de ska bli superkul!!

Men nu dags att styra fötterna ut på dansgolvet på Tanumstrand!

I can almost see it
That dream I'm dreaming but
There's a voice inside my head sayin,
You'll never reach it,
Every step I'm taking,
Every move I make feels
Lost with no direction
My faith is shaking but I
I gotta keep trying
Gotta keep my head held high

There's always gonna be another mountain
I'm always gonna wanna make it move
Always gonna be an up-hill battle
Sometimes I'm gonna have to lose
Ain't about how fast I get there
Ain't about what's waiting on the other side
It's the climb

Bye Bye

Syskonen!!

Denna blogg vill jag tillägna till mina ÄLSKADE syskon! Ni är de bästa som jag har och jag vet inte vad jag skulle ta mej till om ni inte fanns!

Som alla syskon bråkade vi oxå när vi var mindre men nu är de bara så kul att träffa er och att umgås med er, varje dag som jag får träffa er så har ni gjort min dag :)

Jag vet även att jag har sårat er ibland. Nått som jag aldrig glömmer är den där sommaren som jag försökte avsluta mitt liv pga en person, när Lina hitta mej på golvet hemma, jag minns inte så mkt av den kvällen, men nått som jag minns väldigt väl och som jag aldrig kommer att glömma och det var min systers blick. Jag vet inte vad det var för blick, kanske en blick av förbannelse? eller kanske en blick av svek, jag vet inte än idag för vi har inte pratat nått om de och jag vet inte vad de finns att säga faktiskt. Jag minns även att du grät väldigt mkt, men inte så konstigt. Idag kan jag sitta ibland och tänka över de den kvällen över hur jag ville låta en person bara vilja avsluta mitt liv? hur fan jag kunde utsätta min syster för en sån syn? men nått som jag är säker på är att jag aldrig kommer låta dej utsättas för det igen för jag skulle aldrig kunna tänka mej ett liv utan dej och niklas. För ni finns alltid under mina ögonlock och i mina tankar varje dag och allting som jag gör, gör jag för er skull.

Min bror har som tur är ( känns för jävligt att säga de) har inte upplevt samma sak som min syster gjorde. Men jag vet att även du inte har haft de så lätt när de gäller mej och mitt beteende som jag hade då när jag verkligen var nere i skiten. Nått som jag aldrig glömmer är den dagen du fick reda på att pappa misshandlat mej. Fan du blev så arg och bara skrek och slog i saker så inte ens Paul kunde hålla emot dej, och jag förstår precis din ilska som du fick, men på nått kändes de bra att du fick veta även om de var flera år senare så att du då kan förstå varför jag inte vill att du eller Linda åker in själva till pappa för om han skulle göra något på er som vet jag inte vad jag skulle göra, skulle förmodligen bara åka in och slå ihjäl honom!

Som sagt vi har upplevt hemska saker alla tre när de gäller våran pappa och han har behandlat oss jävligt illa fast på olika sätt, men de känns som att det har fört oss närmare varandra ännu mer. Nu kan vi prata om det, acceptera läget fast de är förjävligt, men mer kan vi inte göra. För han har valt sin väg och tyvärr verkar vi inte vara med i den vägen, men mer kan vi tyvärr inte göra, men huvudsaken är att vi har varandra. För ni betyder mest för mej!

Ja jag vet att jag har sårat er ibland, men ni har mitt hjärta i er hand!! Älskar er så <3




När sorgen river och er smärta vill ut.
När ni vill att allting ska bli som förut!
Då ska jag vara hos er föralltid här och nu!!

Bye Bye!


Du gör mej så jävla förbannad!

Kan någon förklara för mej hur man funkar som farsa om man väljer att supa ist för att träffa sin barn den dan dom bestämt att dom skulle komma in å hälsa på?

Det var nämligen så här att jag skulle ju som sagt åka med lillbrorsan in till Uddevalla igår å hälsa på farmor å våran så kallade far. A så jag skulle möta brorsan på rasta i tanum runt 17.30 för att jag jobbade till kl 17. Så när jag satt mej i bilen och ringde då brorsan för att säga att jag åkte från jobbet då säger han att pappa tkt att de skulle bli försent om vi kom in runt 7 på kvällen, men va fan jag har ibland åkt in kl 10 på kvällen å då har de fanimej inte vart sent att komma å hälsa på. Jag hörde lite på brorsan röst att han var besviken å de förstår jag honom för han har ju inte sett pappa på jättelänge heller lixom å han vill ju visa upp bilen som han köpt osv. Så jag ringde in till pappa och fråga hur fan han kan tycka att de är sent om vi kommer runt 7? för jag började ju inte jobba förrän 2 idag å niklas var ju ledig oxå så för våran del var de ju ingen fara, men gissa vad fanskapet säger till mej? Nej men jag hade tänkt att supa ikväll och de gillar ju inte du så då är de lika bra att ni kommer en annan dag. Så jag blev så förbannad så jag lade bara på luren i örat på honom.
Hur fan kan man säga så? Då är man inte helt klar, men de är han ju fan inte heller. Jag menar han har inte sett min bror på över 1 månad å när han då vill åka in så väljer han den förbannade spriten före ååhh va är du för farsa lixom? Du gör mej så jävla förbannad så du anar inte!!!!

Annars så har dagen varit helt ok. Först så var jag på sjukhuset kl 11 sen så träffade jag en kompis som jag inte sett på ett halvår typ pga att hon vart i Tyskland å pluggat så vi gick kaffe kompaniet å fikade innan jag åkte upp till jobbet. Varit seg dag på jobbet, nästan inga folk överhuvudtaget, men men imorn ska jag bara jobba till 4 sen ska jag hem å tvätta å städa, känner att de behövs nu..hehe...

Men nu ska jag slänga mej i soffan å kolla på tv lite:)

Natti Natt!

Förkyld

Japp där kom den "vår"förkylningen som jag bara gick och anade snart skulle bryta ut. Blir alltid förkyld när de börja komma lite värme, klassiskt mej lixom. Jobbigt som fan kan inte andas typ känns de som och halsen värker och huvudet spränger, men så länge jag inte har feber så är de ok även fast de skulle kunna kännas som om jag har de:S men men lite förkylning dör man inte av..

Helgen för övrigt har vart bra. Igår (Påskafton) så jobbade jag 10-16, hur DÖTT som helst på jobbet, men klart 20 grader varmt ute så vem fan vill åka och shoppa då? Så efter jobbet så åkte jag till Munkedal och käkade påskmiddag hemma hos hannas syster, åt gott å prata och hade de bara allmänt trevligt, en bra påskafton tack vänner:) Sen på kvällen så packa jag och lille Enzo (hanna å mattias vovve) till dom i Strömstad där jag skulle sova med den lille, för hanna å mattias åkte ner till göteborg för att dom skulle på släkt kalas till hannas yngre syster som fyllde år. Så jag och Enzo var väl i Strömstad runt 11 så vi gick rakt till sängen och lade oss och somna, men har sovit ganska dåligt inatt på grund av förkylningen, fan de är ju alltid värst på kvällarna och när man ska sova när man är förkyld. Så idag söndag så har vi bara tagit de lugnt jag å lille enzo, åkte bort och hälsa på nicklas å philip en sväng, sen kom hanna å mattis hem runt 9 så då åkte jag hem till my place.

Imorn efter jobbet så ska jag åka med in till Uddevalla och hälsa på pappa å farmor med broder, han frågade idag om jag ville hänga med, är väl inte så jättesugen på att träffa pappa efter de som hände sist gång, men låter inte niklas åka in och hälsa på honom själv så därför följer jag med och de blir bara ett par timmar för niklas brukar inte vilja stanna längre, men klart att vill väl visa dom bilen som han köpt och visa när han kör själv:)

Men nu ska jag hoppa i säng:)

Natti Natt!! 

Härlig dag!!!!

Idag så har jag varit ledig, vart så sköönt!!

Imorse vid 10 så åkte jag och Mattias som sagt ner till Gbg för att hämta deras hundvalp som dom har köpt! Åh gud så gullig å fin som den är!! Sofia är kääärr, haha! Lille Enzo:) Så vi var hemma runt 3 igen efter vi stannat å käkat och jag fick en rökpaus å enzo en break på hemvägen:) Mattias är så kär i den lille så jag fick köra hem,haha första gången jag körde hans vrålåk med 300 hästar, men de var kul! Åh ja de gick jättebra, bilen är hel osv..haha.



Jag å lille Enzo :)

Vi har vart ute mkt idag med valpen, har ju vart så himla fint väder och varmt faktiskt, riktigt t-shirt väder, hehe! Måste ju få den färg som man kan,,haha!

Sen så åkte jag till syster yster och färgade och gjorde slingor i hennes hår. Blev de bra syrran?? fick ju aldrig se när de torkat :P

Imorn är de påsk afton men de blir lungt för mej. Ska ner till hannas syster hon har bjudit dit mej på deras påskmiddag, så jag åker dit efter jobbet slutar 17 imorn så de blir ganska lagom. Sen så ska jag ta med mej lille Enzo och åka till strömstad för hanna å mattias ska ner till göteborg imorn kväll och sova där för dom ska på kalas på söndag, så de blir en lugn kväll till hemma med lille enzo. Känner mej riktigt duktig faktiskt som har hållt mej hemma dessa dagar på kvällarna tror jag behöver att bara vara hemma nån helg å koppla av eftersom min mage inte är som den är.

Nej som sagt, min mage blir bara värre och värre för varje dag känns de som. Jag har märkt de nu att de är så fort som jag äter nått så får jag ännu ondare, men vi får se vad som händer.

Men nu ska jag ta en ciggarett sen ska jag tvätta av mej sminket och hoppa i säng!

Natti Natt

Skärtorsdag

Idag jobb igen, men idag har de vart mkt lugnare än igår skönt, men dagen gick fort ändå. Vi fick ju chans att fylla på varor, städa och möblera om butiken som vi inte hunnit dessa dagar som de vart så mkt att göra.

Idag så åkte jag med brorsan hem, premiäråket hehe! Han körde så jävla bra:) Är så stolt över dej bror som tatt körkort nu, lillebrorsan som blir stor, käns konstigt att sitta bredvid honom när han körde :) men väldigt roligt :)

Så nu har jag precis kommit hem efter att kört ut pära och aron till tanumstrand, är ju lasse stefanz idag på tanumstrand, men kände inte för de, har vart så mkt nu med allting så vill bara va hemma och ta de lungt, imorn ska jag åka med mattias till göteborg och hämta en liten hundvalp som hanna å mattias har köpt, ska bli kul:) komma ifrån dessa kommuner en stund iaf.

Igår när jag satt på msn så tog du kontakt med mej igen, lr kontakt å kontakt du skickade en låt till mej, en låt som Jan Johansen har gjort, blev så jävla paff för du lyssnar ju inte på sån musik, du lyssnar ju bara på rnb, men du sa att de stämde in på de som han känner just nu :(

Låten gick såhär:

Vers 1.
Jag vaknar upp med samma tomhet,
samma tystnad som igår. har en bild
av dig för ögonen o den stannar kvar
trots att tiden går. jag e en sån som
föddes tomhänt, grävde efter guld
men allt jag nånsin sökt det finns
hos dig och allting som jag gör,
gör jag för din skull.

Ref.
Ger dig mitt hjärta, det ligger i din hand.
ber dig att försöka ta tillbaks en rastlös
man. ja jag vet att jag sårat dig ibland,
men du har mitt hjärta, mitt hjärta i din hand.

Vers 2.
jag hör din röst som ber mig komma,
men de é aldrig nånsin där. Men viskar
jag ditt namn så ser jag jämt en ängel
i mitt rum, stanna där du är.

Som vanligt blev jag ju ledsen igen för jag tror jag vet vart jag står att jag vill att de inte ska vara vi, lr huvut säger jo du vill, men hjärtat säger att de inte fungerar pga de som du gjorde mot mej och de är ju hjärtats röst som man ska lyssna på i slutändan för de är ju de som man vill mest. Men att du skickar låtar och skickar sms om hur du känner gör de inte lättare för mej, visst jag kan blocka dej på msn men de känns inte heller rätt för en gång i tiden så var du allt för mej och kanske är du än idag? och de är de som gör så förbannat ont.

Nej nu ska jag lägga mej å läsa.

Natti Natt!

Trött och sliten

Fy fan vilken dag det har varit idag på jobbet. Idag började jag kl 12 igen och ända sen dess har de vart att göra hela tiden och visst de är kul när de är att göra men de tar på kroppen.

Och värken i min mage släpper inte, har mkt ondare idag än vad jag hade igår men sa inget till mamma för jag vägrar att gå hem då ska de som sagt va så illa så jag måste åka ambulans lr nått, men de värker hela tiden. När jag sitter, när jag går, när jag sover och när jag andas å jag fattar inte vad de kan vara, men vi får se hur de blir.

Imorn är de skärtorsda och då kommer de troligtvis att bli lugnar med tanke på att alla norrmän är i strömstad och åker runt, men de kan bli skönt om de lungar ner sig lite så att vi får en chans att göra iordning i butiken för de ser ut som fan där. Sen så är de påsk på lördag sen är de över så att vi kommer in i vanliga vanor igen på jobbet för usch vd mkt folk de vart dessa senaste veckorn. Puh säger jag bara.
Även imorn kväll så är de Lasse Stefans på tanumstrand men ska inte dit vad jag känner nu iaf, behöver vara hemma och ta de lungt känner jag, tror jag behöver de.

Men nu ska jag hoppa i duschen sen sova innan de är dags för en ny dag på jobb imorn igen.

Natti Natt

Usch vilken dag!!

Idag så var de dags på jobb igen åh fy FAN va folk de har varit idag men de är ju snart påsk vilket är en stor högtid för våra kära norrmän så de var ju även förväntat men usch vad folk, började 12 men när jag kom så fanns de inte en enda parkering, bilar överallt och dom ställer sej på alla möjliga konstiga sätt.. hmm, men men.

Idag så har jag även haft fruktansvärt ont i magen eller rättare sagt vid mellangärdet, har de ännu. Åh de bara värker och värker, så fort jag äter nått så får jag ont och när jag andas så gör de jätteont. . Hat nästan bara stått bakom kassa disken idag för så fort som jag rör mej så gör de ont. Mamma har försökt att skicka hem mej ett antal gånger men envis som jag är så ska jag ha så ont så jag inte kan stå på benen än och till de stadiet har vi inte kommit till än och hoppas inte vi gör de heller, för jag älskar verkligen att jobba! Mamma tror att de är något med lungorna pga jag röker, och josefin på babyproffsen tkt att de lät som magkatarr, men jag vet inte hoppas om de nu skulle va så att de är nått att de är magkatarr, men jag vet inte. Har jätteont nu oxå och jag vet inte vad jag ska göra, hatar sjukhus! Jag själv tror att de kanske kan vara min kropps sätt att säga till att fan sofia ta de lungt för en gångs skull! Är ju alltid ute på nått, träffar kompisar, dansar, jobbar osv osv, men fan de är ju de som är kul juh:) men som sagt vi får se förhoppningsvis så släpper de om några dagar, men nackdelen är att de har varit så här i en vecka nu.

Skönt väder har de varit idag oxå.
Det hände en kul grej idag när jag stod ute på rasten och tog en cigg så kom de fram en norrman och frågade om han kunde få låna min tändare, självklart fick han de,, sen började han att fråga om jag jobbade på nordby och om jag visste om de fanns nån ledig lokal i nybygget för han ägde 3 butiker i norge och ville gärna öppna en på nordby. Så jag bad honom följa med ner till butiken så han kunde få numret till centerchefen som vet om allt sånt. När vi åkte rulltrappan ner så frågade han mej om jag jobbade heltid, vilket jag svarade nej på och då undra han om jag var sugen på en heltids tjänst, jag frågade lite vad de handlade om och då berättade han att det var tjänst som BUTIKSCHEF!!! Han sökte en butikschef till butiken i Moss och han tkt att jag verkade passa perfekt för de jobbet, han sa även att vi kunde komma överens om att jag jobbade mån-tors så kunde jag åka hem på helgerna om jag ville ha kvar lägenheten i grebbestad men även tjäna ganska bra pengar! så kunde han fixa nått boende som jag har dom dagarna som jag är i moss. Blev alldeles paff och sa att jag ville tänka på de, men han fick mitt nr och min mail så skulle han höra av sej under nästa vecka efter påsk och så..
Tycker ni att jag ska ta de?? fan de blir ju en utmaning.

Men nu ska jag skölja ur håret( färgar håret)

Kram kram


Härlig dag!

Idag så har de vart UNDERBART väder, hur skönt som helst:)

Återigen så var de dags för en hel dag med älskade Philip :) Superkul! Dagen började med att jag åkte hem till syrran så hon hjälpte mej att koppla i bil barn stolen, sen så käkade vi frukost jag å Phille innan vi packa ihop och åkte bort till Hanna och Mattias:) Vi bara koosa oss hela dagen. Philip tkr precis som moster att de är så kul att vara där borta hos dessa underbara människorna:) Hanna tkr han mkt om för hon leker hela tiden med honom å leendet är SÅ stort i hans lilla ansikte:) Han tkr även om katten som dom har, :) Ja de har vart så mysigt alltså, är så himla kul att passa honom:)



Hehe titta vilka tuffingar vi är :)

Idag så hände återigen en rolig sak, min bror klarade KÖRKORTET!!!! Grattis bror!
Så efter jag vart i strömstad så var jag ju tvungen att åka hem till Bullarn så jag fick ge honom en kram:)

Det som är bra när man har sånna här underbara dagar är att tankarna kring dej och allt annat finns inte där och ärligt talat så är de en lättnad att bara ha kul å umgås med dom som man älskar mest. Men dock när man då kommer hem är på kvällen så dyker dom ganska lätt upp igen, det räcker bara att jag ser att du loggar in på msn eller är inne på facebook och jag ser det som du skriver som alla kan se på facebook och jag förstår att de mesta är menat till mej eller handlat om oss. Som t.ex, Tänker på dej hela tiden, Miss you, Jag vill ringa dej men tvekar osv osv osv. När jag läser allt detta vill jag bara åka å träffa dej och bara skita i allt som vart och satsa på oss igen, men nått hindrar mej alltid och jag vet inte vad de är och de som hindrar mej gör ont. Jag har funderat en del på vad de kan vara som hindrar mej tills igår då jag lyssnade på en låt där jag hörde 2 meningar som stämmer så jävla bra in, det var dessa meningar.
You have to feel the pain
When you lose the love you gave someone
(En låt med Dixie Chicks - Without you)
Och de stämmer ju så jävla bra, jag menar vem känner inte smärta när kärleken tar slut med den som man älskar så mkt? De är ju så fruktansvärt vanligt och de ska göra ont annars har de ju inte vart riktig kärlek. Eller?
Och sen att de gör ont så förbannat länge beror ju oxå på att man kanske egentligen inte ville att de skulle vara over, men de fanns inget annat val. Det fanns de inte i mitt fall iaf. Så visst fan ska de göra ont och jag tror att de kommer göra ont tills den dagen jag träffar en annan som lyckas fånga mina känslor på nytt igen och när den dagen kommer vet jag aldrig när de blir, men jag väntar inte direkt på den heller kan jag ärligt säga.

Nej färdig bloggat för idag, ska hoppa i säng å läsa nu:)

Natti Natt!

I can let go

I runaway but I can't let go
I say I don't when I need you so
Every thought in my head says no
But I can't let go

Helgen har vart bra, lr ja de kan man väl säga att den varit iaf. I lördags så jobbade jag mellan 11-19 sen så körde jag hem brorsan till bullarn, åkte å hälsa på mormor å morfar som kommit upp till bullarn nu ett par dagar, sen så åkte jag å hämta pära å dom å körde ner dom till tanumstrand.

I fredags så var jag i Strömstad hela dagen och passade Philip, jättemysigt men de hände en annorlunda sak som jag inte var riktigt förberedd på, men kan man alltid vara beredd på saker och ting skulle ju aldrig något nytt hända. I alla fall så var jag å Philip på lekplatsen vid tempo och lekte och plötsligt hör jag nån säga mitt namn, jag kände inte igen rösten direkt, men när jag vände mej om så såg jag honom och han kom fram till mej och gav mej en kram. De var din minst lillebror. Blev superpaff överallt. Över att du kände igen mej, över  att du krama mej, har ju inte sett honom på nästan 3 år nu. Så stor du han hade blivit åren går så fort. Du frågade mej hur de var och vad jag jobbade med om jag hade någon ny kille, men mest av allt blev jag alldeles paff när du berätta för mej hur mkt din bror pratar om mej, om hur han ångrar allt som han gjorde mot mej och hur han önska att han kunde vrida tillbaka tiden till den dagen då allt hände och göra de ogjort för då hade de kanske ännu varit vi och hur mkt gott som han sa hemma i familjen ännu och hur mycket han saknar mig. När han berätta allt detta för mej så kände jag hur paniken började sakta krypa fram och benen började skaka på mej och det smärtade i bröstet och kände hur jag var tvungen att hålla tillbaka tårarna från att börja rinna. Efter en stund då vi pratat klart och han skulle gå och jag satt och kollade på Philip som satt och lekte i sanden började tankarna komma. Att han kan öppnar sig så för sin lillebror om allt när de skiljer 10 års skillnad på dom? och att han pratar om mej hemma inför son familj? Kanske många andra vet om de som vi hade nu, för de var inte  många som visste de då? Saknar du mej verkligen så mkt? Om de bli vi igen hur skulle de bli då?? Trots att jag bestämt mej för att de är bäst att vi är isär?

Cause every choice is a new mistake
Every turn, every step I take
To escape from your memory
Seems impossible for me

Fan va allt är svårt. Tankarna bara snurrar och snurrar.

Natti Natt!



Det gör ont för saknaden är för stor

Ser du dej tillbaks ibland? det undrar jag.
Vad ser du? Då om du vänder dej om?
Kan du tänka så nån gång, vad gör hon nu?
Hur är de? Och allt de som har hänt.

Vi levde i en helt annan värld i en himmel så blå just då.
Inget kunde stoppa oss här, vi hade varann vi två.
Vi som var dom bästa vänner, varför ville du gå?
Vi levde i en helt annan värld i en himmel så blå just då, vi två.

Kan du känna samma sak? det undrar jag.
Hur blir de? om vi två träffas igen?
Längtar du som jag ibland och tänker på den tiden? visst kommer känslan igen?

Vi levde i en helt annan värld i en himmel så blå just då.
Inget kunde stoppa oss här, vi hade varann vi två.
Vi som var dom bästa vänner, varför ville du gå?
Vi levde i en helt annan värld i en himmel så blå just då, vi två.



Saknar dig!


Mina Änglar

Alla har vi våra änglar i våra liv. Riktiga änglar för mej är dom som är där för mig oavsett vad som händer, dom som står vid min sida när de verkligen gäller, dom som kan få mej att skratta även om tårarna skulle rinna på mej och dom som aldrig skulle lämna mej för vind och våg.
Alla mina änglar är så speciella och unika på sitt sätt och denna bloggpost är till dom.

Mamma
Du är den bästa mamma som någon kan ha. Du är vår egna solstråle som alltid ställt upp och kommer alltid att fortsätta med. Älskar dej så mkt.

Paul
Du är min andra pappa, den pappan som jag aldrig haft. Ställer upp i alla lägen och bryr dej mer om mej och mina syskon än va våran egna pappa gör. Att mamma kunde träffa en sån som dej kunde inte bli bättre.

Linda
Min älskade syster. Ställer oxå alltid upp om de är nått. Älskar dej.

Niklas
Min älskade bror, likaså med dej, om nått händer finns du alltid där. Älskar dej.

Hanna&Mattias
Ja snart har vi känt varandra ett år, fast de känns som vi känt varandra för alltid. Är så himla glad att jag lärde känna er och att de ledde till en sådan bra vänskap som vi har idag. Kan inte tänka mej er utan er, ni ställer alltid upp för mej och när vi umgås så händer de alltid något kul. Vet inte hur mkt som jag skrattar när jag är med er. Kommer aldrig att släppa er för ni är verkligen några man kan kalla riktiga vänner. Love ya!!

Jeremias
Omtänksam,flummig, supersnäll, bryr sig verkligen ja listan kan bli lång, men är FRUKTANSVÄRT glad att jag lärde känna dej då denn gången som vi hjälpte hanna å mattias att flytta, kändes redan då som om vi känt varandra i flera år.

Lina
Släpper dej aldrig vännen. Våra roliga minnen, våra svåra stunder vi gott igenom. Men aldrig åker du ur mitt hjärta för där är du fast. Älskar dej vännen!

Kan inte skriva ner alla som har en plats i mitt hjärta, men ni är  mina änglar och ni vet vilka ni är. Platsen ur mitt hjärta kommer ni aldrig att lämna oavsett vad som händer. Älskar er!

Natti Natt!




Det kommer en vår

Gud vilket härligt väder det har varit idag, så har man ju så klart jobbat men inte så länge bara till 5 men ändå hade hellre vart ute hela dagen hehe!
Dagen på jobbet har vart hektiskt, inte mkt kunder men packat upp kläder idag igen å gjort i ordning inför annonsen som ska börja imorn å inventerat å sånt men skönt att ha de gjort nu när helgen kommer som jag tror blir ganska mkt att göra, påsk snart å norskarna är helt galna då.

Det kommer en vår och allt börjar om på nytt igen.
När solens strålar värmer mej, blad och grönska öppnar sig,
Det kommer en vår
När du här är och isen smält
Kan känslorna få liv igen? blickar möts med leenden.

Ja som sagt nu är våren på väg igen, skönt. Snart kunna starta grillarna å bara sitta å umgås med vänner på balkongen å ta en öl å bara tjöta.
Men tycker inte riktigt om våren heller, lr sen våren om man säger för då kommer alla minnen tillbaka från då de blev du och jag. (Jag vet att jag pratar om detta mkt men fan måste få de ur mej). När vi var ute vid havet dom få dagarna som jag var ledig och bara sola å bada hela dagen, sen på kvällen gick en runda hälsa på vänner å andra folk, sen hem kolla på en film å bara slappa å mysa eller när jag kom hem till dej efter jobbet å du hade hyrt film, fixat lite käk å åter igen bara få mysa, ligga i dina armar, känna mej trygg, känna dina andetag. Pussarna å kramarna lever kvar i mej än. Ensam på nätterna kan jag längta än, men vet inte hur jag ska hantera detta för du var de bästa som hänt mej då och jag var så lycklig. Ibland kan jag krama kudden och tänka att de är du som jag ligger och håller om.

Du var de bästa som hade hänt för mej och jag hoppas du inte tror nått annat heller.
Jag kommer aldrig glömma allt som du sa till mej.
Det allra bästa som hänt i mitt liv var du!

Vi prata lite idag, du var uppe på jobbet. Och när jag sen skulle åke hem så stod du ute vid min bil när jag kom dit. Jag visste inte vad du gjorde där men när jag såg dej så tänkte jag att jag vill bara gå fram till dej å krama dej och tydligen tänkte du samma för vi sa ingenting utan gick bara fram till varandra. Så där stod jag i dina armar och tryggheten fanns där igen, tårarna börja komma igen och jag vet inte varför är de för att de gör ont? för att jag fortfarande är så sårad efter de som du gjorde mot mej? eller är de tårar av glädje? Glädje av att jag får va i dina armar igen som jag aldrig trodde att jag skulle få vara igen? Jag vet ingenting. Vi stod å prata en stund sen. Du säger att du saknar mej och jag säger detsamma, men sen säger du att vi inte kan vara tillsammans eller att vi inte kommer att ses på ett tag för att du ska åka iväg om 1 vecka, men du vill inte säga vart du ska åka bara att jag inte behöver oroa mej. Men hur fan ska jag inte kunna oroa mej när jag inte vet vart du ska eller vad du ska göra? Du sa att du vill att vi ska träffas så mkt som möjlig nu, men jag vet inte om jag klarar av de för att sen veta att du ska åka iväg men vet inte vart du ska åka. Du sa att du ville ses på fredag, men då kan jag inte för jag ska tillbringa hela dagen med min älskade systerson å de vill jag inte byta bort mot någon annan!!! Men vi får se hur allt blir.
Det känns att även om jag älskar dej så klarar jag mej ändå på något sätt men ändå inte, har ju klarat mej hitills ganska bra. Men men jag har mina frågor och med tiden så hittar jag nog mina svar på dom oxå.

Natti Natt!

RSS 2.0