Kommer Aldrig Förlåta

Ikväll är vinden stilla fast det stormat hela dan.

Fy fan, du har gjort de igen. Nu är de ingenting kvar mer än ett rostigt svärd som hugger och vrider sej i mitt bröst igen. Vi ses på hjärtas bar.
Dränk dej ner i litervis med vin, spotta på mej eller vad fan som helst för jag bryr mej inte längre. Detta är en kväll som kommer sluta med att jag sitter och räknar mina stygn, men jag ska kämpa emot för du är FANIMEJ inte värd det för fem jävla öre. Allt du bara gör är så att jag inte får nån sömn, men jag får fanimej inget svar heller.

Denna hösten kommer att sluta med som vilken höst som helst.

Det är brustna hjärtans höst.

Bröllop

Japp det var det som var familjesammankomsten i lördags, mamma å pålle gifte sej :) Så himla fina var dom å trevlig dag had vi allihopa! :) Vigseln ägde rum i Naverstad kyrka i Bullarn. Suzz gjode mitt hår å sminka mej sen så kom Pära å hämta mej å körde mej till Bullarn. Kände mej faktiskt fiin
för en gång skull :P


Såhär blev resultatet av mej :)

Efter vigseln så åkte vi ut till Flatön och käkad 3-rätters mycket gott var alltihopa och mkt trevligt
hade vi allihopa oxå :)
 
Så fina så :) Och lyckliga framförallt :)

Vi åkte hem runt 21 så då åkte jag till Suzz och hämta min bil och bytte kläder för att sedan åka till Tanumstrand på Barbados där alla mina vänner var och bugga lite, det var skoj :) Men oj så trött jag var haha, sen åkte jag hem och la mej å sen på söndag så jobba jag 10-19.

Idag så ska jag åka in till Strömstad till min psykolog sen ska jag åka upp och jobba ett par timmar så mamma får rast och så så hon slipper att jobba heldag själv.

Men nu dags att hoppa i duschen!

Puss å Kram

Oj Oj Oj

Oj oj oj, fy mej har vart jättedålig på att skriva nu de senaste dagarna,fy mej :( men kan ju ha som ursäkt att jag har inte hunnit med att skriva, hmm har vart ganska mkt fullt upp, men men..

Idag har jag jobbat mellan 14-20 inte vart så mkt kunder men vi har haft att göra ändå, Dixon firar nämligen 40 års jubileum så vi har skyltat med lite erbjudande som gäller ett tag framöver! Så de har vart lite att pyssla med, men kul för då går dagen fort iaf...

På lördag ska vi ju på denna familje sammankomsten, ska bli kul, ser fram emot vad det kan vara? hmm.. Men ska bli kul att klä upp sej å göra sej fin i håret, suzz ska hjälpa mej med detta på lördag förmiddag sen kommer Pära å hämtar mej å kör mej till Bullarn! Sen på kvällen är det bugg som gäller på tanumstrand till Barbados, med massa kompisar, ska bli skoj :) Har börjat att smörja in mej med brun utan sol med skimmer i så jag inte ser så blek ut till min klänning som jag ska ha på mej, kan ju inte sola solarium med tanke på att tatueringen inte har läkt än :( så får ta reserv lösningar istället, hehe! Var å hämta det stora kortet hos robban blev HUR fint som helst :)

Men nu ska de bli sängen :)

Kram


Skön Dag

Idag har jag vart ledig :) Satte mobilen på ljudlös igår när jag kommit hem och lag mej, så jag inte skulle vakna om nån skicka sms till mej eller ringde som vissa folk kan göra ibland på morgonen :) Men vakna runt 12 idag, var hemma runt 23.30 igår. Fick nämligen köra Glenn (Suzz's sambo) till akuten i strömstad. Han ringde när vi var på väg hem från jobbet och sa att han hade jätteont i örat så han ringde till sjukvårdsupplysningen och dom bad honom att åka in och kolla de och dom fick ingen barnvakt till Jazzmine och Suzz skulle upp och jobba tidigt så jag erbjöd mej att köra :) som tur var det bara in till strömstad och undersökningen gick väl på 5 min så hade dom konstaterat att han hade en ganska kraftig öroniflamation, stackarn :( sen så gick bilen hemöver igen så som sagt var hemma runt 23.30 och hoppa då i säng med en gång och somna som en stock, jag älskar ju att sova det är det bästa som jag vet och skulle kunna sova en heldag om det var så, hehe! I alla fall när jag vaknat så gjorde jag mej klar och åkte hem till Bullarn och satte mej i hörnet på huset i bikini och sola i ett par timmar, GUD så härligt det var :) Älskar att sola! Åkte hem runt kl 16 och hoppa i duschen sen slappa lite innan jag börja med maten. Mamma och Pålle skulle komma och äta middag, även lilla Bamse var med och han var ju lika hel galen som alltid. Så dom kom väl runt halv 8 så då käka vi middag och fika sen fram med godis å chips och in i soffan och kolla lite på tv, jag å Mami drack vin :) Hur trevlig och mysig kväll som helst. Önskar ibland (tyvärr) att Bosse (våran riktiga pappa) kunde delta nångång men de är ju nått som aldrig kommer att ske, tyvärr. Men men så är läget. Har till och med börjat att säga Bosse till honom nu istället för pappa. För någon pappa är han inte för mej längre och har väl inte vart dom senaste 10 åren heller så varför kalla honom de? Det enda som jag har gemensamt med honom är min likhet eftersom alla säger att jag är så lik pappa, de är de enda inget mer gemensamt finns med honom.
Men hur som helst så har dagen varit hur bra som helst :) Skönt att bara haft en slapp dag och inget inbokat som alltid brukar vara när jag är ledig, så hur skönt som helst.

Men nu ska jag hoppa i säng. Ska jobba hela helgen så sömnen kan jag behöva mer än väl, haha!

See Ya tomorrow :)

Kram kram

Brusten..

Preci hemkommen från buggen. Kul idag med, hade ingen lust egentligen men när jag väl fick tatt mej upp i soffan å åkt iväg å träffat alla kompisar där så blev de kul. Kommer inte att kunna röra mej imorn känns det som, men de är absolut värt. Jag vet inte vad de är som gör att jag har tappat suget för buggen? Det känns som när jag är där att något fattas, men vet inte vad. För du var ju aldrig med å bugga, du var med nån gång å tittade bara. Kanske är de det som jag saknar? Att du inte nångång sitter å tittar. Och jag vet att de finns andra brudar som tittar å tänker att du är fin, och jag kunde då stolt tänka att du är min, min bara min. Men detta kommer ju aldrig mer att ske. Har inte pratat med dej sen du nu stack. Och jag räds för att mina känslor som jag har aldrig dör :(  Varje dag så fort som jag sätter mej i bilen på väg eller på väg till jobbet så känns det som att de spöregnar ute, men de är inte regn som faller ute, det är regn på min kinder som bara rinner och rinner...Likaså när jag kommer hem, kan jag bara slänga mej i soffan eller i sängen och bara stor gråta, tkr det är bra att jag bara blir ledsen å gråter och gråter när jag är ensam för då är de ingen som mina blödande bittra sår. Och folk slipper oroa sej, för de vill jag inte. sånt här är jobbig att släppa den som man älskar fri. Och mitt upp i allt så skickar pappa sms där de står att han saknar oss, vilket gör de till ett rent helvete, samtidigt som jag vill lägga ner energi och ork på mina fina vänner, speciellt peter nu när han har ett rent helvete och han mår jättedåligt. Jag känner bara snart att jag orkar inte mer, men vill hjälpa och stötta honom fullt ut. Problemen med pappa kan jag hantera och styra eftersom jag har haft dom i över 10 år, men det andra som är så jävla jobbigt med att du är borta vet jag inte om jag kan lära mej att hantera.? Panikångesterna har kommit tillbaka igen, och medecien hjälper inte längre emot den. Ska träffa läkaren den 23 och få starkare medeciner mot det. Det finns bara några ord att säga. Av hjärtat fattas det en bit och jag vet FAN inte hur jag ska kunna sy ihop den biten igen? Men tid, de ska ta tid säger alla, men hur lång tid ska de ta? För jag orkar inte med hur lång tid som helst....Tro nu inte när ni läser detta att jag är självmords benägen för de är jag absolut INTE, men bara tiden och orken är på väg att knäcka mej snart... Men jag gör som alltid. Utsidan alltid ett leende på läpparna och trevlig mot min fina familj och mina fina vänner, men insidan puh ja vad kan jag säga, den är ni glada att ni inte ser för där är allt bara söndertrasat...

En del är vackra när de dör
Det säger ingenting om livet
Det vackra föds i det du gör
Den stunden som du har fått
En del går obemärkt förbi
Där andra tar sig själv för givet
Och det finns dom som skördar
Där någon annan sått
En del är vackra när dem dör


Ni är en del av mej


Det finns vissa människor
Jag tänker på varje dag
Som finns här under huden
Som följer mitt hjärtas slag

¤ Mamma & Pålle
¤ Mina syskon, Philip å min svåger Nicklas
¤ Mormor & Morfar
¤ Farmor
¤ Hanna & Mattias
¤ Jeremias
¤ Ewa & Mikko
¤ Peter
¤ Lina
¤ Mia
¤ Elise


Plus många många mer.. Listan skulle bli flera sidor lång :)

Men ni är en del av mej allihopa och jag vet inte vad jag skulle gjort utan er.

<3

 


Idag har mina tankar vart hos dessa personer :)

Lugn helg

Helgen har varit lugnt. Bestått av jobb. Skulle egentligen varit på kräftskiva hos Suzz å Glenn igår, men när jag vaknade igår på morgonen så hade jag sprängande huvudvärk, frossa och ont i hela kroppen. Detta höll i sej hela dagen på jobbet oxå. Så jag fick avstå att åka på kräftskivan. När jag sedan kom hem runt 8 så gick jag och lade mej direkt på soffan me duntäcket, en flaska vatten och alvedon asken bredvid mej. Och plötsligt sa de bara pang och jag blev hel glödhet och kroppen och huvudet värkte och jag trodde att min skalle skulle explodera när som helst. Så jag förflytta mej till sängen, men kunde inte sova för jag frös och svettades så runt 1 så fick jag gå upp och duscha för jag var helt dyngsur, sängen likaså. Sen så fick jag bädda in nya sängkläder och tog en sömntablett som gjorde att jag sen kunde somna. Ställde klockan på 7, tänkte att fortsätter det såhär så kommer jag inte klara av att jobba så skulle ringa till mamma isf så hon kunde åka å jobba ist, men när jag vakna så kände jag ingenting. Hade bara huvudvärk, men hade ingen feber kände jag så jag klara allt av att åka å jobba. Jävligt konstigt att det bara höll i sej under natten. Så idag har jag inte känt att jag har haft nån feber, har bara känt av det i huvudet. Men nu är jag ledig imorn så kan vila upp mej :)

Oliver var så himla gullig idag (Leilas äldste son, som jobbar på Iett) han skulle jämföra mej med ett djur fick han för sej och då tänkte jag för mej själv att nu kommer det säkert att jag ser ut som en apa eller nått, haha (han har nämligen vart på lite bus humör idag, har skrämt mej en del gånger osv, haha) men han jämförde mej med en tigerunge, som han tkr är jättesöta :) Sen när han höll på att dra in sakerna så var de en sak som han inte fick över tröskeln så jag hjälpte honom med den och då sa han helt spontant "
Om jag skall tolka dej så är du Guds Ängel" Blev helt paff när han sa det och jag var tvungen att fråga om han skoja med mej, men nej då han var helt allvarlig. Blev väldigt glad av att höra de, behöver höra sånt just nu när de är lite jobbigt för mej. Han är så snäll Oliver :)
Så dagen för övrigt har vart bra.

Så nu har jag öppnat en cider och ska slänga mej i soffan och glo lite på tv. Imorn ska jag träffa Elise. Vi ska gå och fika och tjöta lite skit. Ska bli kul :)

Men nu soffan....

Kram


Vila Tryggt

En jätte fin låt av Sonja Aldén som jag tillägnar till min kära vän Peter som har de riktigt jobbigt just nu :(

Vila tryggt som ett barn vid mitt bröst
Jag ska ge all min kraft och min tröst
Jag kan känna ditt bultande hjärta
Jag kan höra dess skälvande röst

Jag ska vagga din oro till lugn
Jag kan se att din börda är tung
För dina ögon bär skuggan av sorger
Alltför stora för någon så ung

Låt mig torka din tårade kind
Jag ska stå där vid trygghetens grind
Tills du vågar att åter gå genom
Tills du ser där din tro blivit blind

Vila tryggt som ett barn vid mitt bröst
Jag ska ge all min kraft och min tröst
Jag kan känna ditt bultande hjärta
Jag kan höra dess skälvande röst

Jag kan höra dess skälvande röst


Seeeeg

Fan idag så har jag verkligen vart seg kan jag säga. Men träningsverken blev dubbelt så värre än vad jag hade förväntat mej, men oj vad kul det var att börja med buggen igår igen :) Jag var ju inte alls sugen på att bugga, men de ändra sej ganska snabbt när jag väl kom dit :)  Så idag när jag vakna runt 10 av att syster ringde sen så när jag skulle försöka ta mej upp så hade jag så JÄVLA ont i benen så jag kunde fan inte ta mej ur sängen, hehe så jag tog bara upp gänget med korsord som låg på golvet bredvid sängen och låg kvar tills klockan var runt 2 för då var de dags att ta sej upp om jag ville eller ej för skulle vara inne hos syrran kl 15. Men som sagt de tog emot i benen att ta sej upp, ahah! låter som en 80 åring men denna träningsverken är nog den värsta som jag har haft :P
På väg in till strömstad så satt jag och lyssna på Barbados och tänkte på Jeremias som har bränt skivorna till mej, och att jag inte pratat med honom på länge, han är nämligen uppe i torsby på ett behandlingshem för nacken och ska va där i 4 veckor och han kommer hem om 3 veckor ungefär. I alla fall så precis när jag satt och tänkte på honom så ringde han :) Oj vad glad jag blev, strömstad är så tomt utan honom och jag saknar honom i MASSOR och de gjorde de inte lättare av att han sa att han kommer hem om cirka 3 veckor :( Vill ha hem honom nu juh :( Men dagen blev genast mkt bättre när jag hade pratat med honom :)

Sen så var jag med syrran å brorsan å nicklas å lilla Philip :) Sen när jag kom hem så har jag fortsatt bara degat i soffan framför datan å tv:n sen så gick jag ut å gick en liten sväng, gick sakta men säkert fram hehe ville bara ha lite luft och samla alla tankar som flyger runt i mitt huvud nu. Så nu ska jag hoppa i säng å fortsätta med mina korsord, hehe! Jobba imorn 14-20 å sen hela helgen 10-19 och jag hoppas att de blir jätte mkt att göra i helgen så dagarna bara springer iväg :P

Natti Natt!


Tänk att kunna längta så ibland

Tänk att kunna längta så efter en person som har gjort en så illa. Ska det ens vara omöjligt? Ja tydligen för oj vad jag har längtat efter pappa idag.:( Och det är inget som jag ens vill göra men de hade kanske vart konstigt om jag inte hade gjort det emellanåt trots allt som du har gjort. Det var nämligen så idag när jag var ute på rasten och rökte och Peter från Hobbex höll mej sällskap så kom vi in på hans barn på något sätt, och han pratar ju bara så himla gott och bra om dom och att han är det bästa i hans liv. Just på den punkten så tog det hårt. Alla drömmer ju såklart om att alla pappor ska säga så om sina barn, men jag undrar om våran nånsin sagt det om oss det sista 10 åren.? För han hör ju aldrig av sej eller nått så antagligen så tkr han väl inte det. Och de är så jävla tragiskt rent ut sagt att det ska behöva ha blivit såhär. Jag vet när jag var liten att det var min största mardröm att inte vilja träffa sin pappa eller att inte ha nån kontakt och otur som vi hade så blev mardrömmen till verklighet. Spriten är tydligen bättre än jag och mina syskon och hans underbara lilla barnbarn Philip som han är morfar till. Men vad ska man göra mer än bara sakna och längta? Jag vill inte ha nån nära kontakt med honom, är rädd för att han ska slå mej igen som han en gång har gjort om jag bara säger fel saker. Och jag förstår inte vad för spöken som du har i ditt huvud som valde att driva bort dej från dina 3 barn? Och bryta sönder våran mamma som är vår hjältinna och såra och bända sönder den viktigaste delen i hennes familj? Oss.

Men pappa kom hem
För vi längtar efter dig
Du är inte värd oss
Men vi vill ha dig, pappa kom hem
För vi längtar efter dig
Du är inte värd oss
Men pappa kom hem



Detta är de senaste kortet som jag har på mej och pappa. Och det är taget för ett par årsedan.

Ja vad ska man säga, mer än att kunna längta efter någon som har gjort en så fruktansvärt illa dom senaste åren.


RSS 2.0